Biricik deli oğluşu sırf bir akvaryum sevdası yüzünden beni deli ediyor :) Evi akvaryuma göre kuruyor ya, böyle birşey olabilir mi, adam bayılıyor balıklarına. Tvyi bile akvaryuma göre sabitlettirdi duvara.
Asıl M merakliminnos 'u merak ettim, ne yaptınız ev işini kuzum?
Ay ne güzel valla kızlar ya bana yardım edebilecek bir kaynanam yokAhahahah benim kayınvalidem de aynıdüğünler iptal edilmeden önce evi son bi temizlemiştik hazır olsun diye geçen yine ramazandan önce temizlesek mi dedi anne sakin ol daha düğün belli değil boş evi ne temizlicez düğünden önce ben gider bi süpürür silerim yeter dedim
Ayy hadi bakalım hayırlısıBiz ramazanda düşünüyoruz nikahı, ondan acele ediyorlar :) benim ev boş da değil artık eşyalar geliyor, gidiyom beeen
o ev boş değil, yanlışAyy hadi bakalım hayırlısıbenim evimde boş değil eşyalar falan yerleşti hatta kıyafetlerimiz bile orda da yaşayan olmadığı için boş ev dedim
Bulamadık canım yaa bi tane cok hosuma giden vardı onun da hiç düşmedi fiyatınıBiricik deli oğluşu sırf bir akvaryum sevdası yüzünden beni deli ediyor :) Evi akvaryuma göre kuruyor ya, böyle birşey olabilir mi, adam bayılıyor balıklarına. Tvyi bile akvaryuma göre sabitlettirdi duvara.
Eveett kalplerimiz orada amao ev boş değil, yanlışdolu ama siz yoksunuz, o ev manevi olarak boş.
Ne kadara veriyorlar ki kaç oda site içi miBulamadık canım yaa bi tane cok hosuma giden vardı onun da hiç düşmedi fiyatını
Hep beraber sapancaya tatile gidelim nikahlar bitince Farklı şehirlerden olduğumuz için hem istanbula da yakınDüğünüm de olamıyo ama, çok isterim ki bir gün toplanıp evime gelin, üç gün muhabbet etsek konu bitmez valla kızlar :)))))
2+1 site içi evet 2250 dedi aidatı da 500 o kadar para da vermek istemiyorum pahalı geliyorNe kadara veriyorlar ki kaç oda site içi mi
Ayy konuş konuş bitmez valla dert ortaklarıımDüğünüm de olamıyo ama, çok isterim ki bir gün toplanıp evime gelin, üç gün muhabbet etsek konu bitmez valla kızlar :)))))
Ay evet çok pahalı ya bir maaş resmen2+1 site içi evet 2250 dedi aidatı da 500 o kadar para da vermek istemiyorum pahalı geliyor
Benimki şuanlık burda yok, 30 günde bir geliyo, ben gelirsem bekar bekar takılırımHep beraber sapancaya tatile gidelim nikahlar bitince Farklı şehirlerden olduğumuz için hem istanbula da yakınkocaları ayarlayalım zati çoğu balayı yattı
Bi instagram bir KK, benim hayatta başka neyim var ki?Şu virüs olmasa buluşurduk kızlar valla görmeden kanım kaynıyor hepinize
O zaman bekar gezelim hahahah ben zaten biriyle devamlı devamlı takılmayı sevmem. Şimdiden onu düşünüyorum. Napcam devamlı aynı adamla evde diye. Gezmeye kesinlikle ayrı zamanlarımız olmalı.Benimki şuanlık burda yok, 30 günde bir geliyo, ben gelirsem bekar bekar takılırım
Ya 15 gün izni vardı, son birkaç gün dedim ki git ailenle de vakit geçir özlemişlerdir.O zaman bekar gezelim hahahah ben zaten biriyle devamlı devamlı takılmayı sevmem. Şimdiden onu düşünüyorum. Napcam devamlı aynı adamla evde diye. Gezmeye kesinlikle ayrı zamanlarımız olmalı.
Hahahah öyle oluyor değil miYa 15 gün izni vardı, son birkaç gün dedim ki git ailenle de vakit geçir özlemişlerdir.
Kııız bitti mi boya işiBiricik deli oğluşu sırf bir akvaryum sevdası yüzünden beni deli ediyor :) Evi akvaryuma göre kuruyor ya, böyle birşey olabilir mi, adam bayılıyor balıklarına. Tvyi bile akvaryuma göre sabitlettirdi duvara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?