Düğün 2020 Gelinleri

Biricik deli oğluşu sırf bir akvaryum sevdası yüzünden beni deli ediyor :) Evi akvaryuma göre kuruyor ya, böyle birşey olabilir mi, adam bayılıyor balıklarına. Tvyi bile akvaryuma göre sabitlettirdi duvara. :KK70:

Asıl M merakliminnos 'u merak ettim, ne yaptınız ev işini kuzum?
Ahahahah benim kayınvalidem de aynı 😂 düğünler iptal edilmeden önce evi son bi temizlemiştik hazır olsun diye geçen yine ramazandan önce temizlesek mi dedi anne sakin ol daha düğün belli değil boş evi ne temizlicez düğünden önce ben gider bi süpürür silerim yeter dedim 😂
Ay ne güzel valla kızlar ya bana yardım edebilecek bir kaynanam yok😭 yaşlı bir kadın anacığımı da yoramam napalım artık temizlikçi tutacak beyefendi 🤪🤪

Biz ramazanda düşünüyoruz nikahı, ondan acele ediyorlar :) benim ev boş da değil artık eşyalar geliyor, gidiyom beeen :KK70: :KK70:
Ayy hadi bakalım hayırlısı 😊 benim evimde boş değil eşyalar falan yerleşti hatta kıyafetlerimiz bile orda da yaşayan olmadığı için boş ev dedim 😂

Ayy hadi bakalım hayırlısı 😊 benim evimde boş değil eşyalar falan yerleşti hatta kıyafetlerimiz bile orda da yaşayan olmadığı için boş ev dedim 😂
o ev boş değil, yanlış :KK70:dolu ama siz yoksunuz, o ev manevi olarak boş.

Biricik deli oğluşu sırf bir akvaryum sevdası yüzünden beni deli ediyor :) Evi akvaryuma göre kuruyor ya, böyle birşey olabilir mi, adam bayılıyor balıklarına. Tvyi bile akvaryuma göre sabitlettirdi duvara. :KK70:

Bulamadık canım yaa bi tane cok hosuma giden vardı onun da hiç düşmedi fiyatını 😏

Düğünüm de olamıyo ama, çok isterim ki bir gün toplanıp evime gelin, üç gün muhabbet etsek konu bitmez valla kızlar :)))))
Hep beraber sapancaya tatile gidelim nikahlar bitince Farklı şehirlerden olduğumuz için hem istanbula da yakın 😉 kocaları ayarlayalım zati çoğu balayı yattı

Evlenince burayı unutmayın ama 😭😭 benim ağustosa kadar vaktim var kontrol edecem sizi 🤪🤪

Hep beraber sapancaya tatile gidelim nikahlar bitince Farklı şehirlerden olduğumuz için hem istanbula da yakın 😉 kocaları ayarlayalım zati çoğu balayı yattı
Benimki şuanlık burda yok, 30 günde bir geliyo, ben gelirsem bekar bekar takılırım 🧸

Benimki şuanlık burda yok, 30 günde bir geliyo, ben gelirsem bekar bekar takılırım 🧸
O zaman bekar gezelim hahahah ben zaten biriyle devamlı devamlı takılmayı sevmem. Şimdiden onu düşünüyorum. Napcam devamlı aynı adamla evde diye. Gezmeye kesinlikle ayrı zamanlarımız olmalı.

O zaman bekar gezelim hahahah ben zaten biriyle devamlı devamlı takılmayı sevmem. Şimdiden onu düşünüyorum. Napcam devamlı aynı adamla evde diye. Gezmeye kesinlikle ayrı zamanlarımız olmalı.
Ya 15 gün izni vardı, son birkaç gün dedim ki git ailenle de vakit geçir özlemişlerdir. :KK70: :KK70:

Ya 15 gün izni vardı, son birkaç gün dedim ki git ailenle de vakit geçir özlemişlerdir. :KK70: :KK70:
Hahahah öyle oluyor değil mi😂 ya aslında benim hayallerimdeki evlilik biraz farklı ama ( open marriage den bahsetmiyorum tabi :) ) bunu da pek kabul eden erkek olmuyor ya bakalım. Evlendikten sonra yontabilirim belki bizim taşı 😂

Bulaşık yıkarken başımda durup, çeşmeyi kapat milli servet gidiyo diyo. İlla herşeye karışacak. :KK70:
Gitsin biraz da annesine falan karışsın, yakamı bıraksın diye, anasının evine gönderdim, napiyim. :olamaz: :KK70:

Kııız bitti mi boya işi :KK49: benim ki de yarın bitiyor sonra gelsin mutfak dolaplarım 💃 ama işin kötü yanı evimi sadece fotoğraflardan görebiliyorum farklı şehir olunca :cry:

Back