- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
Şey olmuş bu 2020 de evlenecek kızlar temsiliCoronadan sonra modum budur.
Modumuz bundan sonra budur. :)Şey olmuş bu 2020 de evlenecek kızlar temsili
Canım Artık kim gelirse zaten corona dolayısıyla haftaiçi haftasonu bayram zaten fark etmeyecek sadece en yakınlar gelecek belli. Belki 40-50 kişilik bir düğün olmak zorunda olacak bilemiyorum. Düğün olsun da artık önemli değil napim 50 kişi bile olsa düğün düğündür içimde kalmaz.Seninde hafta içi olmuş ya .. Bende öyle yapacağım gibi görünüyor.
Katılıyorum sana bizde nişanlımla az kişi çok kişi diye düşünmeyeceğiz olmasına bakacağız diye konuştuk. Dediğin gibi yakınlar gelir yada gelen hemen takısını takıp çıkarCanım Artık kim gelirse zaten corona dolayısıyla haftaiçi haftasonu bayram zaten fark etmeyecek sadece en yakınlar gelecek belli. Belki 40-50 kişilik bir düğün olmak zorunda olacak bilemiyorum. Düğün olsun da artık önemli değil napim 50 kişi bile olsa düğün düğündür içimde kalmaz.
Takılar hakkında da ne hayallerim vardı heKatılıyorum sana bizde nişanlımla az kişi çok kişi diye düşünmeyeceğiz olmasına bakacağız diye konuştuk. Dediğin gibi yakınlar gelir yada gelen hemen takısını takıp çıkar
Bizim düğün çalgılı olmayacaktı zaten gelen takısını takıp çıkabilir
Kına gecemiz de şuan laf olsun diye olucak adet yerini bulsun diye.. Düğünüm çalgılı olmayacak diye kına gecemin çok güzel olmasını istemiştim, nasip :)
Kısmet bu işlerTakılar hakkında da ne hayallerim vardı he
Acaba okulları Temmuzda mı açmayı düşünüyorlar yoksa Ağustosta mıSon dakika haberi okullar yazın eğitime devam edecek ve öğretmenlerin yaz tatilleri kısaltılacakmış. Bu da demek oluyor ki yaza bitmesini öngörüyorlar
temmuzda düğünlerin açılacağına inancım tam şuan .
Ay ben de gördüm biraz daha umutlandım Allahımm nolur nasip et hepimizeSon dakika haberi okullar yazın eğitime devam edecek ve öğretmenlerin yaz tatilleri kısaltılacakmış. Bu da demek oluyor ki yaza bitmesini öngörüyorlar
temmuzda düğünlerin açılacağına inancım tam şuan .
Bana haziran gibi açabilirler diye bir düşünce geldi ama bilemiyorum. Hadi inşallah yazın yaparız hiç değilse şu düğünleri yaAcaba okulları Temmuzda mı açmayı düşünüyorlar yoksa Ağustosta mı
Boşuna mı bir ay önce evleniyorum ben şimdi. Derdimi seveyim.Ay ben de gördüm biraz daha umutlandım Allahımm nolur nasip et hepimize
Bence biraz acele ettin tatlım sen ya haziran sonuydu düğünün ki olma ihtimali yüksek gibi duruyor bu haberle. Bence yaparsın düğününü iptal etme nikah kıyacaksan kıy gene de düğününü iptal ettirme sakın. Benim mayıstaydı ona rağmen artık nisan sonuna yaklaşınca umudum kesilip ileri attım hemen ertelemedim.Boşuna mı bir ay önce evleniyorum ben şimdi. Derdimi seveyim.
Benim evim şuan hazır diye nişanlım çok acele etti, ben de çok umutsuzluğa düştüm zaten yakından biliyosunuz yani, tamam dedim, aileler de karşı çıkmadı böyle oldu. Eğer izin verirlerse, dediğin gibi yaparız artık.Bence biraz acele ettin tatlım sen ya haziran sonuydu düğünün ki olma ihtimali yüksek gibi duruyor bu haberle. Bence yaparsın düğününü iptal etme nikah kıyacaksan kıy gene de düğününü iptal ettirme sakın. Benim mayıstaydı ona rağmen artık nisan sonuna yaklaşınca umudum kesilip ileri attım hemen ertelemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?