Düğün 2020 Gelinleri

Bende Mayıs basında son kararımı vereceğim. Dügünümü Ağustos’a kaydırsam acaba nikahı Mayısta kıysam nasıl olur diye düşünüyorum bilemedim yada dügünü Temmuz’a ertelesem ?

Seninde hafta içi olmuş ya .. Bende öyle yapacağım gibi görünüyor.
Canım Artık kim gelirse zaten corona dolayısıyla haftaiçi haftasonu bayram zaten fark etmeyecek sadece en yakınlar gelecek belli. Belki 40-50 kişilik bir düğün olmak zorunda olacak bilemiyorum. Düğün olsun da artık önemli değil napim 50 kişi bile olsa düğün düğündür içimde kalmaz.

Canım Artık kim gelirse zaten corona dolayısıyla haftaiçi haftasonu bayram zaten fark etmeyecek sadece en yakınlar gelecek belli. Belki 40-50 kişilik bir düğün olmak zorunda olacak bilemiyorum. Düğün olsun da artık önemli değil napim 50 kişi bile olsa düğün düğündür içimde kalmaz.
Katılıyorum sana bizde nişanlımla az kişi çok kişi diye düşünmeyeceğiz olmasına bakacağız diye konuştuk. Dediğin gibi yakınlar gelir yada gelen hemen takısını takıp çıkar
Bizim düğün çalgılı olmayacaktı zaten gelen takısını takıp çıkabilir 😂😂
Kına gecemiz de şuan laf olsun diye olucak adet yerini bulsun diye.. Düğünüm çalgılı olmayacak diye kına gecemin çok güzel olmasını istemiştim, nasip :)

Katılıyorum sana bizde nişanlımla az kişi çok kişi diye düşünmeyeceğiz olmasına bakacağız diye konuştuk. Dediğin gibi yakınlar gelir yada gelen hemen takısını takıp çıkar
Bizim düğün çalgılı olmayacaktı zaten gelen takısını takıp çıkabilir 😂😂
Kına gecemiz de şuan laf olsun diye olucak adet yerini bulsun diye.. Düğünüm çalgılı olmayacak diye kına gecemin çok güzel olmasını istemiştim, nasip :)
Takılar hakkında da ne hayallerim vardı he 😂😂😂

Temmuza ertelemeyi düşünüyorum normalde haziranda düğün . Braz daha beklesem mi bilemedim

Son dakika haberi okullar yazın eğitime devam edecek ve öğretmenlerin yaz tatilleri kısaltılacakmış. Bu da demek oluyor ki yaza bitmesini öngörüyorlar 👍😍😍
temmuzda düğünlerin açılacağına inancım tam şuan .

Son dakika haberi okullar yazın eğitime devam edecek ve öğretmenlerin yaz tatilleri kısaltılacakmış. Bu da demek oluyor ki yaza bitmesini öngörüyorlar 👍😍😍
Acaba okulları Temmuzda mı açmayı düşünüyorlar yoksa Ağustosta mı

Ay ben de gördüm biraz daha umutlandım Allahımm nolur nasip et hepimize 🤲🏼🥰

Acaba okulları Temmuzda mı açmayı düşünüyorlar yoksa Ağustosta mı
Bana haziran gibi açabilirler diye bir düşünce geldi ama bilemiyorum. Hadi inşallah yazın yaparız hiç değilse şu düğünleri ya

Boşuna mı bir ay önce evleniyorum ben şimdi. Derdimi seveyim. :olamaz:
Bence biraz acele ettin tatlım sen ya haziran sonuydu düğünün ki olma ihtimali yüksek gibi duruyor bu haberle. Bence yaparsın düğününü iptal etme nikah kıyacaksan kıy gene de düğününü iptal ettirme sakın. Benim mayıstaydı ona rağmen artık nisan sonuna yaklaşınca umudum kesilip ileri attım hemen ertelemedim.

Bence biraz acele ettin tatlım sen ya haziran sonuydu düğünün ki olma ihtimali yüksek gibi duruyor bu haberle. Bence yaparsın düğününü iptal etme nikah kıyacaksan kıy gene de düğününü iptal ettirme sakın. Benim mayıstaydı ona rağmen artık nisan sonuna yaklaşınca umudum kesilip ileri attım hemen ertelemedim.
Benim evim şuan hazır diye nişanlım çok acele etti, ben de çok umutsuzluğa düştüm zaten yakından biliyosunuz yani, tamam dedim, aileler de karşı çıkmadı böyle oldu. Eğer izin verirlerse, dediğin gibi yaparız artık.

Temmuz da açarlarsa düğün izni almam lazım onu düşünüyorum

Back