- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu daha mantıklı duruyor. Üniversite sınavlarını temmuza aldılar. Ben bir ön görülerinin olduğunu düşünüyorum şahsen .Ben de az önce bi profun eğer kurallara uyulursa mayıs ortasında virüs bitecek temmuzda tatile gidilebilir dediğini okudum. Neye inancaz bilemiyorum![]()
Ay benim evin boyası da bugün başlıyor bunca olumsuzluğa rağmen aşırı heycanlıyımPerdeler bitmiş, perdeci aradı salı gününe erteledim, gelip taksınlar.
Boyacının işi bugün bitiyor, yarın ev temizlenecek.
Nasıl erteleyeceğim ki artık düğünü, çok geç kaldık bunun için.
edit. ne dert anlattım be boşver, ne renk seçtin boyayı :)Ay benim evin boyası da bugün başlıyor bunca olumsuzluğa rağmen aşırı heycanlıyımAyrıca nikahı kıyıp düğünü seneye yaparız napalım artık
![]()
Kız niye sildin dert ortağıyız bizedit. ne dert anlattım be boşver, ne renk seçtin boyayı :)
İnşallah canım inşallahKızlar ben açıkçası ülke ekonomisi bu kadar uzun süre herşeyin her yerin kapalı olmasını kaldıramayacağından bayramdan sonra normale dönmeye başlanır diye düşünüyorum.. Geçenler de bir arkadaşım virüse yakalandı ve hiçbir belirtisi de yokmuş. Belki biz bile geçirmiş atlatmış olabiliriz. Kendini iyi koruyanlar yakalanmayacak, yakalananlar arasında da bi seçilim olacak diye düşünüyorum. Yani bağışıklığı iyi olan kazanacak... Şuan doğrudan veya dolaylı 18 farklı sektör çalışamaz durumda bizim ülkemiz bunu kaldıramaz. Geçen hafta dışarı çıkmıştım her yer kapalıydı. Bu hafta çıktım bi çok dükkan açılmış ve insanlar kendini dışarı atmış maalesef... İnsanları nereye kadar evinde tutabilirler ki zaten... Hem yaz ayı için de şuan öğretmenlerin tatiline düzenleme yapılıyor. Üniversiteler yazın telafi eğitimi kesinlikle olacak dedi.. Bayramdan sonra herşey düzelecek insallah..
Profil fotisine bittimedit. ne dert anlattım be boşver, ne renk seçtin boyayı :)
Kesinlikle öyle evlere tıkılıp kaldık resmen..İnşallah canım inşallahböyle iyi şeyler duymaya o kadar ihtiyacımız var ki sadece düğünler için değil artık psikolojik olarak da kimse iyi değil ve dediğin gibi ekonomi böyle giderse halimiz çok kötü olacak bir şekilde hayatın normale dönmesi gerek..
B ve C planların nedir canım? Benim B planım şuan sadece ağustosa ertelemek eğer olmazsa nikah yapmak şeklinde. Çünkü tekrar başvuruya düşmemesi için en geç ağustosta nikah kıymam gerekiyor. Yoksa sağlık raporu fln sil baştan olacakKesinlikle öyle evlere tıkılıp kaldık resmen..
Düğünün ertelenme ihtimalini kabullendim artık zaten başta biraz kahroluyosun ama sonra alışıyor insanKafamda B planı oluşturdum düğünle ilgili o da olmaz isa C planım var ertelemek konusunda gerisi de kısmet artık napalım
Ama insanlar cidden zor durumdalar dışarıya çıkmak zorunda olan insanlar var hepimiz biliyoruz
Mehmet Öz ün virüsle ilgili düşünceleri vardı herkes geçirecek ne kadar geç yakalanırsak o kadar iyi diyor. Virüs kendini yaşatmak için konak hücreye mutasyona uğrayarak geçirecek diyor. Örnek olarak da uçuk virüsünü vermiş. Uçuk virüsü vücuda 1 kere girdikten sonra her zaman vücudumuzda bulunur ömür boyu gitmez ama canlıya zarar vermez. Çünkü virüsler de kendini yaşatmak istiyor diyor konuşmasında. Bir zamanlar grip de ölüme yol açan bir virüstü. Ama şuan gayet normal bir kış hastalığı olarak görülüyor.
İnsallah zamanla Hersey düzelecek kızlar moralinizi yüksek tutun bağışıklığınızı koruyun![]()
Ağustosta eş durumuna başvuracağım için kesinlikle temmuz ağustos gibi nikah kıydırmamız lazım. Düğünü Kasımda yada Ocak ta yaparız diye düşündümB ve C planların nedir canım? Benim B planım şuan sadece ağustosa ertelemek eğer olmazsa nikah yapmak şeklinde. Çünkü tekrar başvuruya düşmemesi için en geç ağustosta nikah kıymam gerekiyor. Yoksa sağlık raporu fln sil baştan olacak
Ben de çok açık bir gri, koltuk takımım füme-pembe, yatak odam da onun takımı, prde fonlrı da füme.Kız niye sildin dert ortağıyız bizGri seçtik zaten hep akılımda olan oydu ama birsürü tonu vardı zor oldu
siz hangi renk seçtiniz
![]()
hahahah yüksek ihtimalle üstümüzde gelinlik elimizde çekirdek çitlicezCoronadan sonra modum budur.![]()
![]()
Nezamandki senin?O değil de nikah yaklaşıyor acil bakıma abanmam lazım, ne kadar maske varsa :))))
Şuan haziran ama geldiğinde mayısa almayı düşünüyoruz.Nezamandki senin?
Seninde hafta içi olmuş ya .. Bende öyle yapacağım gibi görünüyor.Eveeet düğünü 4 ağustos olarak değiştirdik kızlar. Ama nikah tarihimiz aynı duruyor. Bakalım aldırabilirsek aldırırız 4 ağustosa olmazsa mayısta kıyarız napalım![]()