- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
İnan ki hepsini anlatmıyorum, özellikle bu kayınvalide meselesinin, bu kadarını yazınca haklı olarak insana abartı geliyor.Sakin ol canım ya olur düğün üstü böyle şeyler de sen biraz stresten olanı büyütüyormuşsun gibi geldi bana darılma ama
Kuzum takılmamaya çalış . Zaten yeterince moralimiz bozuk bir de diğer şeylerle bozma modunu bence. Nikah işin belli oldu mu seninİnan ki hepsini anlatmıyorum, özellikle bu kayınvalide meselesinin, bu kadarını yazınca haklı olarak insana abartı geliyor.
mayısta düşünüyoruz, şuan nikah değil de, gidip ensesine fırıncı küreği ile vurmayı düşünüyorum o ayrı :)Kuzum takılmamaya çalış . Zaten yeterince moralimiz bozuk bir de diğer şeylerle bozma modunu bence. Nikah işin belli oldu mu senin
Yaşamayan anlamaz canim anlatsanda inanmaz abartıyorsun der ben seni anliyorum zor bende oyle diyordum..Bu aralar annem çok sıkıntılı, çok gergin, anlamıyorum onu. Ne yapsam kabahat oluyor, ne söylesem suç oluyor, hiçbir şey olmasa bana niye bakıyorsun ters ters diyor, ben mutfaktayken dün yanımdan geçiyor Allah ım bana sabır ver diyerek,sadece yumurta soyuyordum kahvaltı için, ağzımı açmamıştım bile.
Herkesin yanında kızım gidiyo üzülüyorum diyo, başbaşayken en ufak bir kavgada iyi ki gidiyorsun, sen gidince çocuk sevindiricem diyo, kalbim çok kırılıyor hergün bunları duyduğum için.
Nişanlımı beklemeden eşyalar gelir gelmez, 10-15 gün sonra ben gidip tek başıma taşınacağım evime...
Dağlardan çağla toplayarakGününüz nasıl geçti kızlar
YaaaDağlardan çağla toplayaraksizin
İlk defa en iyi yer köyBiz betonların arasında kaldık resmen
Bizim düğün en erken seneye kaldı yani. Ne desem bilemedimArkadaşlar simdi caglanin programındaki doktor okullarin.ocakta belki acilabilecegini toplu dugun.bayram gibi etkinliklere dönulmeyeceğini söyledi.
Evin hazırsa niye bekliyceksinki?Bizim düğün en erken seneye kaldı yani. Ne desem bilemedim
Benim düğünüm eylüldeydi.Evin hazırsa niye bekliyceksinki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?