Düğün 2020 Gelinleri

Sakin ol canım ya olur düğün üstü böyle şeyler de sen biraz stresten olanı büyütüyormuşsun gibi geldi bana darılma ama
İnan ki hepsini anlatmıyorum, özellikle bu kayınvalide meselesinin, bu kadarını yazınca haklı olarak insana abartı geliyor.

İnan ki hepsini anlatmıyorum, özellikle bu kayınvalide meselesinin, bu kadarını yazınca haklı olarak insana abartı geliyor.
Kuzum takılmamaya çalış . Zaten yeterince moralimiz bozuk bir de diğer şeylerle bozma modunu bence. Nikah işin belli oldu mu senin

Yaşamayan anlamaz canim anlatsanda inanmaz abartıyorsun der ben seni anliyorum zor bende oyle diyordum..

Biz kayınvalidemle aynı şehirde yaşamıyoruz acaba aynı şehirde yaşasaydık sürekli görüşme imkanımız olsaydı sorun yaşar mıydık merak ettim

Size kır çiçeklerimden resim atim da içimiz açılsın biraz

Eklentiler

• E609CE6A-F7E9-468A-B2AC-509199A3DA96.jpeg
    321,2 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar simdi caglanin programındaki doktor okullarin.ocakta belki acilabilecegini toplu dugun.bayram gibi etkinliklere dönulmeyeceğini söyledi.

Ben de az önce bi profun eğer kurallara uyulursa mayıs ortasında virüs bitecek temmuzda tatile gidilebilir dediğini okudum. Neye inancaz bilemiyorum

Evin hazırsa niye bekliyceksinki?
Benim düğünüm eylüldeydi.
Nikah tarihim bile alınmadı sadece salonlar tutuldu
Evimiz var ama eşya yok
Yani benim açımdan beklemek en iyisi, ne zaman nikah tarihi alınacağı bile belirsiz

Normaldede eyluldeymis zaten canim ya bekliycen kis demiycen salonda yapcan yada zaten bundan sonra toplu organizasyonlae kLkar gitmez yNi kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…