- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
Umarım.. Bi bulabilseydik hayırlısıyla. Sen istanbuldaydın dimi neredeydin ?Ev konusu o kadar sıkıntı yapıyor ki, istediğimiz gibi bi ev bulana kadar mahvolduk, onun stresi hiçbir şeyde yok, o kadar şeyde tartışmayan biz, kaç kez tartışmanın eşiğine geldik nişanlımla. Ben küçük olsa da başımızı sokalım diyorum, o kriter sayıyor falan. Çok yıpratıcıydı, ama evi buluncaya kadar, sonra evini düzerken çok mutlu oluyorsun.
İstanbulda değilim ama çok yakınım. Yalnız kira fiyatları da uçmuş. Kaç lira limitiniz var kira için? Nasıl bir ev bakıyorsunuz?Umarım.. Bi bulabilseydik hayırlısıyla. Sen istanbuldaydın dimi neredeydin ?
Ben yalvar yakar 1100 liraya tuttum ama öyle böyle değil. Güzel pazarlık yaparım. Burdaki evler de 1500-1600 eli yüzü düzgünler.2000 - 2200 TL arası. Aidatlar da bi kira parası olmuş çünkü neredeyse. Aidatta eklenince 2500-2700 TL oluyor
Geldi mi eşyalarınBen yalvar yakar 1100 liraya tuttum ama öyle böyle değil. Güzel pazarlık yaparım. Burdaki evler de 1500-1600 eli yüzü düzgünler.
Depo kapalı, gelmiyor ki, şimdi boyacı evde, üç gün boya yapılacak, fırın takılacak, sonra eşyaları getirsinler diye gidip psikolojik baskı yapcam biraz.Geldi mi eşyaların
iyiymiş sizin fiyatlar ya.. Hayırlı olsun canımmBen yalvar yakar 1100 liraya tuttum ama öyle böyle değil. Güzel pazarlık yaparım. Burdaki evler de 1500-1600 eli yüzü düzgünler.
Ya evet depoların kapalı olması kötü hangi marka aldınız? Benimkilerde depoda ama henüz aramadım ev bitmedi bitmiyorduDepo kapalı, gelmiyor ki, şimdi boyacı evde, üç gün boya yapılacak, fırın takılacak, sonra eşyaları getirsinler diye gidip psikolojik baskı yapcam biraz.
Siz ne taraftan bakıyorsunuz evi ?2000 - 2200 TL arası. Aidatlar da bi kira parası olmuş çünkü neredeyse. Aidatta eklenince 2500-2700 TL oluyor
Mondi aldım canım.Ya evet depoların kapalı olması kötü hangi marka aldınız? Benimkilerde depoda ama henüz aramadım ev bitmedi bitmiyordu
Kartal-Pendik-Tuzla civarları cnmSiz ne taraftan bakıyorsunuz evi ?
Ay kıyamam yaaa kız sen gidiyosun diye üzülmüş o gitmeni istemiyor . İstemediği için sana ters bir şekilde yansıtıyor. Bir şekilde sana kızıyor gidiyorsun diye suçluyor farkında olmadanBu aralar annem çok sıkıntılı, çok gergin, anlamıyorum onu. Ne yapsam kabahat oluyor, ne söylesem suç oluyor, hiçbir şey olmasa bana niye bakıyorsun ters ters diyor, ben mutfaktayken dün yanımdan geçiyor Allah ım bana sabır ver diyerek,sadece yumurta soyuyordum kahvaltı için, ağzımı açmamıştım bile.
Herkesin yanında kızım gidiyo üzülüyorum diyo, başbaşayken en ufak bir kavgada iyi ki gidiyorsun, sen gidince çocuk sevindiricem diyo, kalbim çok kırılıyor hergün bunları duyduğum için.
Nişanlımı beklemeden eşyalar gelir gelmez, 10-15 gün sonra ben gidip tek başıma taşınacağım evime...
Hmm güzel yerler benim tuzla da arkadaşım oturuyor çok güzelKartal-Pendik-Tuzla civarları cnm
Şimdi nişanlım da aradı, annesiyle konuşmuş o da ne dediyse ayak üstü bi atıştık, yemin ederim bugün hepsi anlaşmış gibi geliyor üstüme.Ay kıyamam yaaa kız sen gidiyosun diye üzülmüş o gitmeni istemiyor . İstemediği için sana ters bir şekilde yansıtıyor. Bir şekilde sana kızıyor gidiyorsun diye suçluyor farkında olmadan
Sakin ol canım ya olur düğün üstü böyle şeyler de sen biraz stresten olanı büyütüyormuşsun gibi geldi bana darılma amaŞimdi nişanlım da aradı, annesiyle konuşmuş o da ne dediyse ayak üstü bi atıştık, yemin ederim bugün hepsi anlaşmış gibi geliyor üstüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?