Düğün 2020 Gelinleri

Umarım.. Bi bulabilseydik hayırlısıyla. Sen istanbuldaydın dimi neredeydin ?

2000 - 2200 TL arası. Aidatlar da bi kira parası olmuş çünkü neredeyse. Aidatta eklenince 2500-2700 TL oluyor

Darısı başıma inş 2020 olmadı 2021 de olsun bari inş

Ben arkadaşlarımla muhabbet etmemeye çalışıyorum bu aralar düğün işini sormalarını istemiyorum çünkü

Depo kapalı, gelmiyor ki, şimdi boyacı evde, üç gün boya yapılacak, fırın takılacak, sonra eşyaları getirsinler diye gidip psikolojik baskı yapcam biraz.
Ya evet depoların kapalı olması kötü hangi marka aldınız? Benimkilerde depoda ama henüz aramadım ev bitmedi bitmiyordu

Bu aralar annem çok sıkıntılı, çok gergin, anlamıyorum onu. Ne yapsam kabahat oluyor, ne söylesem suç oluyor, hiçbir şey olmasa bana niye bakıyorsun ters ters diyor, ben mutfaktayken dün yanımdan geçiyor Allah ım bana sabır ver diyerek,sadece yumurta soyuyordum kahvaltı için, ağzımı açmamıştım bile.
Herkesin yanında kızım gidiyo üzülüyorum diyo, başbaşayken en ufak bir kavgada iyi ki gidiyorsun, sen gidince çocuk sevindiricem diyo, kalbim çok kırılıyor hergün bunları duyduğum için.
Nişanlımı beklemeden eşyalar gelir gelmez, 10-15 gün sonra ben gidip tek başıma taşınacağım evime...

Ay kıyamam yaaa kız sen gidiyosun diye üzülmüş o gitmeni istemiyor . İstemediği için sana ters bir şekilde yansıtıyor. Bir şekilde sana kızıyor gidiyorsun diye suçluyor farkında olmadan

Ay kıyamam yaaa kız sen gidiyosun diye üzülmüş o gitmeni istemiyor . İstemediği için sana ters bir şekilde yansıtıyor. Bir şekilde sana kızıyor gidiyorsun diye suçluyor farkında olmadan
Şimdi nişanlım da aradı, annesiyle konuşmuş o da ne dediyse ayak üstü bi atıştık, yemin ederim bugün hepsi anlaşmış gibi geliyor üstüme.

Şimdi nişanlım da aradı, annesiyle konuşmuş o da ne dediyse ayak üstü bi atıştık, yemin ederim bugün hepsi anlaşmış gibi geliyor üstüme.
Sakin ol canım ya olur düğün üstü böyle şeyler de sen biraz stresten olanı büyütüyormuşsun gibi geldi bana darılma ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…