Düğün 2020 Gelinleri

Ahşap supla aldım, 25 liraya düşmüş 6'lı.
Nasıl sevindim nasıl sevindim :)))
Sonra bir de bu haber geldi daha daha bi sevindim.

Şimdide çernobil reaktörüne doğru yangın ilerliyormuş durduramıyorlarmış. Reaktöre ulaşırsa büyük felaketmiş dünya için. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Şimdide çernobil reaktörüne doğru yangın ilerliyormuş durduramıyorlarmış. Reaktöre ulaşırsa büyük felaketmiş dünya için. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hiç sorma, çarşamba günü o tarraftan rüzgarla yağmur gelcekmiş, evden çıkmayın diyorlar, biz çıkmayalım da çalışanlar...

Hiç sorma, çarşamba günü o tarraftan rüzgarla yağmur gelcekmiş, evden çıkmayın diyorlar, biz çıkmayalım da çalışanlar...
Gerçekten insanlar sürekli daha ne olacak gibi laflar edip duruyor ve ettikçe sanki kötü şeyler geliyor. Şaka sanıyorlar ama kötü enerji çekiyorlar artık enerjiye daha bi inanmaya başladım ya . Hakkaten yaşarsak hayatımı daha farklı evirme kararı aldım. İnşallah Allah o şansı tanır.
Ben ki bu korona meselesinde falan fazla büyütülmemesi gereken , dünyada bu tarz salgınların hep olduğunu söyleyen birisiydim. Artık üst üste gelen felaketlerden hayatta kalırsak moduna evrildim resmen ya .
Deprem karadeniz tarafında olmuş bu patlamayla falan alakası olabilir mi ki ya

Şuna bak düğün şarkılarımızı paylaşmamız gereken topicte neler konuşuyoruz yaaaaaa 😭😭

Haha kızlar cok komik değil mi yaşadıklarımız ya düşündükçe sinirlerim bozuluyor. :halay: Hele şu bişeye ihtiyacım olsa yüzüme bakmayacak insanlar gelip '' düğün ne zaman ?, ayy ne yapacaksınız ?? '' demiyorlar mıacıyan gözlerle bakıp kafa atasım geliyor suratlarının ortasına.

Cuma akşamı da bir daire baktık. Tamam dedik işte bu. Dün akşam için sözleşme yaparız diye anlaştık. Sitenin kapısına kadar gittik emlakçı arayıp ev sahibi vazgeçti vermekten dedi sinirden çocuk gibi ağladım. Çok beğenmiştim ve yaklaşık 3 aydır daire bakıyorum onun gibisini bulamadım. Heleki şuan doğru düzgün ilan bile çıkmıyor zaten. Ev olmadığından eşyalarımı bile sipariş edemiyorum.

Bide deprem, çernobil çıktı başımıza. Koronadan sonrada bir de ekonomik salgınla uğraşacakmışız başka ???

Zaten benım annem de çok olumsuz bir kadın.. Dün üzgünüm zaten ev elimde patlamış eve gidiyorum anneme anlatıyorum moral verir diye. Geçmiş karşıma siz bence evlenemeyeceksiniz birbiriniz için hayırlı değilsiniz Allah o yüzden işleriniz oldurmuyor olabilir diyor. Çıldırmak üzereyim.

Cuma akşamı da bir daire baktık. Tamam dedik işte bu. Dün akşam için sözleşme yaparız diye anlaştık. Sitenin kapısına kadar gittik emlakçı arayıp ev sahibi vazgeçti vermekten dedi sinirden çocuk gibi ağladım. Çok beğenmiştim ve yaklaşık 3 aydır daire bakıyorum onun gibisini bulamadım. Heleki şuan doğru düzgün ilan bile çıkmıyor zaten. Ev olmadığından eşyalarımı bile sipariş edemiyorum.
Ev konusu o kadar sıkıntı yapıyor ki, istediğimiz gibi bi ev bulana kadar mahvolduk, onun stresi hiçbir şeyde yok, o kadar şeyde tartışmayan biz, kaç kez tartışmanın eşiğine geldik nişanlımla. Ben küçük olsa da başımızı sokalım diyorum, o kriter sayıyor falan. Çok yıpratıcıydı, ama evi buluncaya kadar, sonra evini düzerken çok mutlu oluyorsun.

Back