- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahşap supla ne kızAhşap supla aldım, 25 liraya düşmüş 6'lı.
Nasıl sevindim nasıl sevindim :)))
Sonra bir de bu haber geldi daha daha bi sevindim.
Tabakların altına konuluyor ya, sunum için ya, güzel duruyor.Ahşap supla ne kız
Heee ay hiç dekorasyonla alakalı şeylerde fikrim yok benim yaTabakların altına konuluyor ya, sunum için ya, güzel duruyor.
HissetmedimKızşar az önce deprem mi oldu bana mı öyle geldi?
Nerede oldu deprem geçmiş olsun4.1 miş.
Hiç sorma, çarşamba günü o tarraftan rüzgarla yağmur gelcekmiş, evden çıkmayın diyorlar, biz çıkmayalım da çalışanlar...Şimdide çernobil reaktörüne doğru yangın ilerliyormuş durduramıyorlarmış. Reaktöre ulaşırsa büyük felaketmiş dünya için.![]()
Gerçekten insanlar sürekli daha ne olacak gibi laflar edip duruyor ve ettikçe sanki kötü şeyler geliyor. Şaka sanıyorlar ama kötü enerji çekiyorlar artık enerjiye daha bi inanmaya başladım ya . Hakkaten yaşarsak hayatımı daha farklı evirme kararı aldım. İnşallah Allah o şansı tanır.Hiç sorma, çarşamba günü o tarraftan rüzgarla yağmur gelcekmiş, evden çıkmayın diyorlar, biz çıkmayalım da çalışanlar...
Bu kadar stresi bünyem artık kaldırmıyor, cildim, uyku düzenim, yemek düzenim, gecem gündüzüm birbirine girdi.Şuna bak düğün şarkılarımızı paylaşmamız gereken topicte neler konuşuyoruz yaaaaaa![]()
Ev konusu o kadar sıkıntı yapıyor ki, istediğimiz gibi bi ev bulana kadar mahvolduk, onun stresi hiçbir şeyde yok, o kadar şeyde tartışmayan biz, kaç kez tartışmanın eşiğine geldik nişanlımla. Ben küçük olsa da başımızı sokalım diyorum, o kriter sayıyor falan. Çok yıpratıcıydı, ama evi buluncaya kadar, sonra evini düzerken çok mutlu oluyorsun.Cuma akşamı da bir daire baktık. Tamam dedik işte bu. Dün akşam için sözleşme yaparız diye anlaştık. Sitenin kapısına kadar gittik emlakçı arayıp ev sahibi vazgeçti vermekten dedi sinirden çocuk gibi ağladım. Çok beğenmiştim ve yaklaşık 3 aydır daire bakıyorum onun gibisini bulamadım. Heleki şuan doğru düzgün ilan bile çıkmıyor zaten. Ev olmadığından eşyalarımı bile sipariş edemiyorum.