Düğün 2020 Gelinleri

O konuda haklısın tabi ki ama daha nişanlı bile olmayan birinin düğünüm iptal oldu en kötü durumda olan benim demesi de bana saçma geliyor

Davetiyeleri dağıtılıp düğününe 10 gün kalan ben merhabalarr
Psikoloji gidik kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum Allah sevdiğime sabır versin her halime katlanıyor

Yani evet evin içine 30 40 kişi toplamak her açıdan risk taşır. Açık havada bir organizasyon daha doğru sanki

Psikoloji gidik kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum Allah sevdiğime sabır versin her halime katlanıyor
Başta kabullenemiyor insan, umut hep var ama sonradan Allah sabrını veriyo demek ki.

O konuda haklısın tabi ki ama daha nişanlı bile olmayan birinin düğünüm iptal oldu en kötü durumda olan benim demesi de bana saçma geliyor
Sakin ol bacım, dur geçecek bu günler de, o kadar birbirimizi davet ettik, düğün de yok ortada, buna yoğunlaşalım :)))))))

Hele ki beeen Bir gün çok mutluyum ay diyorum karantinada da olumlu bişiler olabilir. Ertesi gün çare gelmeeeez ağlamaktaaaaannn modu

Hele ki beeen Bir gün çok mutluyum ay diyorum karantinada da olumlu bişiler olabilir. Ertesi gün çare gelmeeeez ağlamaktaaaaannn modu
Aynenn nişanlımla konuşuyoruz gülüşüyoruz her şey çok güzel aradan bir saat geçmemişki ağlıyorum adam napacağını şaşırdı

Nerde yaşıyorsunuz bu arada davet edildik ama nereye edildik
Söylersem banlarlar mı ki kız, karantinalarda büyük şehirlerden birinde diyeyim. Geçen banlamışlar, uzaktan ciğerci kedisi gibi baktım foruma, deliriyodum. :))) Sosyal medya ismi bile yazamıyorum korkudan. hoppaaa

Selam kızlar gezerken burayı gördüm. Ben evliyim. Ama yeşenimin düğünü var ağustosta. Nisansa nikah olavaktı erkene alıp martta kıydılar. Annesini bile içeri almadılar. Ben jaç aydur plan yapıyordm. Nasip ollmadı.inanın üzüldük ilk torun oluyor ailemin. Umarım ağustosats rahatça korkusuz bir düğün yapabilirz. Yoksa zaten nikah yapıldıö sadecee gelinlik ve dışçekim yaparz diyorlar..üzücü Bir durum. İnş bu pandemiden kurtuluruz herkes rahatça düğün yapar. Aile arasında yapmaya bile razıyız. 40 50 kişi toplanıp

Bir şey demeye de gelmiyo, cımbızla çekiliyo laflar valla. Kendi isteğimle ertelediğim için, kendimi suçluyorum o yüzden kötü haldeyim diyip duruyorum. Kıyaslama açısından değil kesinlikle. Bir de aramızda laf dalaşına gerek yok ki
Laflarım tamamen kendime, sürekli keşke keşke diye diye kendimi bunaltıyorum. Dinleseydim büyükleri diye

Nasılsınız gelinler
Ben bugün nişanlımla görüştüm o da düğün salonu ve belediye ile görüşmüş ağustos başına ayarlayabiliriz demişler. Sanırım ağustos başına ertelicem düğünü Tabi o zamana düzelirse herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…