Bu düğün işi genel, kimse kimseden kötü değil ama, şunu kabul edelim ki, henüz nikah tarihi almayan biri ile, davetiyeleri dağıtılıp düğünü bir hafta kala iptal olan insanın durumu asla bir değil.
O konuda haklısın tabi ki ama daha nişanlı bile olmayan birinin düğünüm iptal oldu en kötü durumda olan benim demesi de bana saçma geliyorBu düğün işi genel, kimse kimseden kötü değil ama, şunu kabul edelim ki, henüz nikah tarihi almayan biri ile, davetiyeleri dağıtılıp düğünü bir hafta kala iptal olan insanın durumu asla bir değil.
Davetiyeleri dağıtılıp düğününe 10 gün kalan ben merhabalarrBu düğün işi genel, kimse kimseden kötü değil ama, şunu kabul edelim ki, henüz nikah tarihi almayan biri ile, davetiyeleri dağıtılıp düğünü bir hafta kala iptal olan insanın durumu asla bir değil.
Yani evet evin içine 30 40 kişi toplamak her açıdan risk taşır. Açık havada bir organizasyon daha doğru sankiNe bileyim insan ilk farkına vardığına “neden ben” diyo bi ister istemez
Benim de büyük nişanım olmucaktı söz olcaktı da o bile olamadı işte
Haziranda yaparız deniyo ama ben pek ihtimal vermiyorum. 30-40 kişi eve toplanmak ne kadar sağlıklı olur kestiremiyorum şimdiden
Başta kabullenemiyor insan, umut hep var ama sonradan Allah sabrını veriyo demek ki.Davetiyeleri dağıtılıp düğününe 10 gün kalan ben merhabalarr
Psikoloji gidik kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum Allah sevdiğime sabır versin her halime katlanıyor
Sakin ol bacım, dur geçecek bu günler de, o kadar birbirimizi davet ettik, düğün de yok ortada, buna yoğunlaşalım :)))))))O konuda haklısın tabi ki ama daha nişanlı bile olmayan birinin düğünüm iptal oldu en kötü durumda olan benim demesi de bana saçma geliyor
Allah büyük ondan gelene razı olup bekliyoruz ama hayal kurmadan :)Başta kabullenemiyor insan, umut hep var ama sonradan Allah sabrını veriyo demek ki.
Nerde yaşıyorsunuz bu arada davet edildik ama nereye edildikSakin ol bacım, dur geçecek bu günler de, o kadar birbirimizi davet ettik, düğün de yok ortada, buna yoğunlaşalım :)))))))
Hele ki beeenDavetiyeleri dağıtılıp düğününe 10 gün kalan ben merhabalarr
Psikoloji gidik kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum Allah sevdiğime sabır versin her halime katlanıyor
Aynenn nişanlımla konuşuyoruz gülüşüyoruz her şey çok güzel aradan bir saat geçmemişki ağlıyorum adam napacağını şaşırdıHele ki beeenBir gün çok mutluyum ay diyorum karantinada da olumlu bişiler olabilir. Ertesi gün çare gelmeeeez ağlamaktaaaaannn modu
Söylersem banlarlar mı ki kız, karantinalarda büyük şehirlerden birinde diyeyim. Geçen banlamışlar, uzaktan ciğerci kedisi gibi baktım foruma, deliriyodum. :))) Sosyal medya ismi bile yazamıyorum korkudan. hoppaaaNerde yaşıyorsunuz bu arada davet edildik ama nereye edildik
Senin adına sevindim bir de ailemi ikna edemem diyordunIyiyim bugün çünkü nikâhımı kıydım ve beklemiycem elhamdulillah
Teşekkür ederimSenin adına sevindim bir de ailemi ikna edemem diyordun
Hayırlı olsun canım üzülmüştüm senin için şuan çok sevindim senin adınaIyiyim bugün çünkü nikâhımı kıydım ve beklemiycem elhamdulillah
Hayırlı olsun çok sevindim canım adınaIyiyim bugün çünkü nikâhımı kıydım ve beklemiycem elhamdulillah
Hayırlı olsun, hani nikah şekerimiz?Iyiyim bugün çünkü nikâhımı kıydım ve beklemiycem elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?