Düğün 2020 Gelinleri

Bizde 25-25 ama ikimizinde ailesi geleneklere çok bağlı. Ne olur bilmiyorum kimse de daha erteleme muhabbeti yapmadı Temmuz a daha çok var diye. Eş durumuna başvuracak olmasak kesin ertelerdim bu durum beni bağlıyor.
Sizi bekletmeye hakkımız yok, eviniz hazır, eşyalarınız hazır, nikahınızı yapın, evinize yerleşin, birkaç ay sonra düğününüzü de isterseniz yaparız dedi iki taraf da. Fikirleri nasıl değişti bilemiyorum.

Ay keske boyle dusunseler ya darisi basimiza. Ama hep bi zorluk hep birilerini ikna etmek yordu beni

Amin bitanem, annemler halimize acıdı artık, o belirsizlik, o koşturmaca.Nişanlım farklı bir şehirde oturuyor sürekli yollarda. Darısı senin başına olsun Asibela'm
Aminnn❤Cok mutluyum.senin adina bugun benn kavusamadim sevdigime düğün günümdü sabahtan beri cok kotuyuz nisanlimla

Ay keske boyle dusunseler ya darisi basimiza. Ama hep bi zorluk hep birilerini ikna etmek yordu beni
Babamla bayağı uğraştık, yangından mal mı kaçırıyorlar, aceleleri ne diye bayağı esti gürledi ama bir ay sonra zorla ikna ettik, bakalım.

Aminnn❤Cok mutluyum.senin adina bugun benn kavusamadim sevdigime düğün günümdü sabahtan beri cok kotuyuz nisanlimla
Deme öyle, moralini bozma ne olur, elbet o nikah kıyılacak, hayırlı zaman bu zaman değilmiş, her işte bir hayır var, benim tam nikah tarihim öne alınacağı gün işten çağırdılar gitti, ne yapalım, nasip bu işler hep, üzülme sakın.

Tamam dua et nikahimizi kiyip evimize gecelim bizde ba
Amin nikahda iptal.oldu dua.edin nikahimi kiyip evime.gidebileyim.ailem.razi gelsin

Tamam dua et nikahimizi kiyip evimize gecelim bizde ba

Amin nikahda iptal.oldu dua.edin nikahimi kiyip evime.gidebileyim.ailem.razi gelsin
Senin durumun yine iyi, ben evlensem bile, 20 gün gidiyor 10 gün geliyor, bazen izin alamıyor 60 gün çalışıp 10 gün yanıma gelebiliyor. Ben evlensem de hep yan yana olamayacağım ki.
Ederim tabii ki, etmez miyim hiç.

Zor bi süreçten geciyoruz ama icini ferah tut sen. Allah saglik versin hepsi hallolur.

Benim durumum daha daha kötü, hem nişanım hem düğünüm iptal
Bari nişanım olsaydı nişanlı olurduk hiç değilse
Böyle her şey de havada kaldı, bohçalar bile hazırdı bekliyo öyle,

Kızlar kimin durumu kimden kötü diye bir şey yok. Hepimiz aynı durumdayız. İster düğüne bir gün kalsın ister on gün ister 1 ay 3 ay hepimizin stresi var hepimizin hayalleri başına yıkıldı. Hepsi aynı yani.

Orası öyle tabii. Ama benim nişan da gitti güme. Hani bari biri yetişseydi
Başta kendimi tek sanıyodum, neden ben” diyodum hep de kaç kişileri etkilemiş meğer

Orası öyle tabii. Ama benim nişan da gitti güme. Hani bari biri yetişseydi
Başta kendimi tek sanıyodum, neden ben” diyodum hep de kaç kişileri etkilemiş meğer
Tek olurmusun yav. Normal şartlarda bile yaz kış farketmeksizin her hafta evlenen kaç kişi oluyor. Son bir aydır kim bilir daha burada bizim de bilmediğimiz kaç kişinin düğünü vardı nişanı vardı da iptal oldu. Ben nişan yapmadım mesela nişansız evlenecektim zaten yüzüklerimizi taktık direk gün aldık. ama bir akrabamızın nişanı olacaktı kaldı mesela.

Ne bileyim insan ilk farkına vardığına “neden ben” diyo bi ister istemez
Benim de büyük nişanım olmucaktı söz olcaktı da o bile olamadı işte
Haziranda yaparız deniyo ama ben pek ihtimal vermiyorum. 30-40 kişi eve toplanmak ne kadar sağlıklı olur kestiremiyorum şimdiden

Hepimizi alt üst etti bu olay. Herkesin kendine göre bir planı hayali vardı. Şuan keşkelerle ve belkilerle yaşıyoruz.. Lütfen benim durumum daha kötü gibi laflar etmeyin hepimiz de üzgünüz..

Bu düğün işi genel, kimse kimseden kötü değil ama, şunu kabul edelim ki, henüz nikah tarihi almayan biri ile, davetiyeleri dağıtılıp düğünü bir hafta kala iptal olan insanın durumu asla bir değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…