- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.244
- 158
Sizi bekletmeye hakkımız yok, eviniz hazır, eşyalarınız hazır, nikahınızı yapın, evinize yerleşin, birkaç ay sonra düğününüzü de isterseniz yaparız dedi iki taraf da. Fikirleri nasıl değişti bilemiyorum.Bizde 25-25 ama ikimizinde ailesi geleneklere çok bağlı. Ne olur bilmiyorum kimse de daha erteleme muhabbeti yapmadı Temmuz a daha çok var diye. Eş durumuna başvuracak olmasak kesin ertelerdim bu durum beni bağlıyor.
Darisi benim basimaSizi bekletmeye hakkımız yok, eviniz hazır, eşyalarınız hazır, nikahınızı yapın, evinize yerleşin, birkaç ay sonra düğününüzü de isterseniz yaparız dedi iki taraf da. Fikirleri nasıl değişti bilemiyorum.
Amin bitanem, annemler halimize acıdı artık, o belirsizlik, o koşturmaca.Nişanlım farklı bir şehirde oturuyor sürekli yollarda. Darısı senin başına olsun Asibela'mDarisi benim basima
Ay keske boyle dusunseler ya darisi basimiza. Ama hep bi zorluk hep birilerini ikna etmek yordu beniSizi bekletmeye hakkımız yok, eviniz hazır, eşyalarınız hazır, nikahınızı yapın, evinize yerleşin, birkaç ay sonra düğününüzü de isterseniz yaparız dedi iki taraf da. Fikirleri nasıl değişti bilemiyorum.
Aminnn❤Amin bitanem, annemler halimize acıdı artık, o belirsizlik, o koşturmaca.Nişanlım farklı bir şehirde oturuyor sürekli yollarda. Darısı senin başına olsun Asibela'm
Babamla bayağı uğraştık, yangından mal mı kaçırıyorlar, aceleleri ne diye bayağı esti gürledi ama bir ay sonra zorla ikna ettik, bakalım.Ay keske boyle dusunseler ya darisi basimiza. Ama hep bi zorluk hep birilerini ikna etmek yordu beni
Al bendende okadar..Ay keske boyle dusunseler ya darisi basimiza. Ama hep bi zorluk hep birilerini ikna etmek yordu beni
Deme öyle, moralini bozma ne olur, elbet o nikah kıyılacak, hayırlı zaman bu zaman değilmiş, her işte bir hayır var, benim tam nikah tarihim öne alınacağı gün işten çağırdılar gitti, ne yapalım, nasip bu işler hep, üzülme sakın.Aminnn❤Cok mutluyum.senin adina bugun benn kavusamadim sevdigime düğün günümdü sabahtan beri cok kotuyuz nisanlimla
Kyamam ya insallah herseyin en güzelini yaşarsınAminnn❤Cok mutluyum.senin adina bugun benn kavusamadim sevdigime düğün günümdü sabahtan beri cok kotuyuz nisanlimla
Amin nikahda iptal.oldu dua.edin nikahimi kiyip evime.gidebileyim.ailem.razi gelsinDeme öyle, moralini bozma ne olur, elbet o nikah kıyılacak, hayırlı zaman bu zaman değilmiş, her işte bir hayır var, benim tam nikah tarihim öne alınacağı gün işten çağırdılar gitti, ne yapalım, nasip bu işler hep, üzülme sakın.
Aminn hepimiz yasayalimKyamam ya insallah herseyin en güzelini yaşarsın
Senin durumun yine iyi, ben evlensem bile, 20 gün gidiyor 10 gün geliyor, bazen izin alamıyor 60 gün çalışıp 10 gün yanıma gelebiliyor. Ben evlensem de hep yan yana olamayacağım ki.Tamam dua et nikahimizi kiyip evimize gecelim bizde ba
Amin nikahda iptal.oldu dua.edin nikahimi kiyip evime.gidebileyim.ailem.razi gelsin
Orası öyle tabii. Ama benim nişan da gitti güme. Hani bari biri yetişseydiKızlar kimin durumu kimden kötü diye bir şey yok. Hepimiz aynı durumdayız. İster düğüne bir gün kalsın ister on gün ister 1 ay 3 ay hepimizin stresi var hepimizin hayalleri başına yıkıldı. Hepsi aynı yani.
Tek olurmusun yav. Normal şartlarda bile yaz kış farketmeksizin her hafta evlenen kaç kişi oluyor. Son bir aydır kim bilir daha burada bizim de bilmediğimiz kaç kişinin düğünü vardı nişanı vardı da iptal oldu. Ben nişan yapmadım mesela nişansız evlenecektim zaten yüzüklerimizi taktık direk gün aldık. ama bir akrabamızın nişanı olacaktı kaldı mesela.Orası öyle tabii. Ama benim nişan da gitti güme. Hani bari biri yetişseydi
Başta kendimi tek sanıyodum, neden ben” diyodum hep de kaç kişileri etkilemiş meğer
Ne bileyim insan ilk farkına vardığına “neden ben” diyo bi ister istemezTek olurmusun yav. Normal şartlarda bile yaz kış farketmeksizin her hafta evlenen kaç kişi oluyor. Son bir aydır kim bilir daha burada bizim de bilmediğimiz kaç kişinin düğünü vardı nişanı vardı da iptal oldu. Ben nişan yapmadım mesela nişansız evlenecektim zaten yüzüklerimizi taktık direk gün aldık. ama bir akrabamızın nişanı olacaktı kaldı mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?