- 30 Haziran 2015
- 207
- 129
- 103
- 31
Benimde birkaç güne düğünüm olacaktı şuan gözlerim yaşlı ahahCorona olmasaydı eğer şu saatlerde kendi düğünümde olacaktım kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde birkaç güne düğünüm olacaktı şuan gözlerim yaşlı ahahCorona olmasaydı eğer şu saatlerde kendi düğünümde olacaktım kızlar![]()
Ne zamana aldınıızz1 temmuz da yasak kalkarsa ilk ben evleniyorum o zamannn![]()
Herkes bir şey diyor 15 haziran,1 temmuz,11 temmuz,eylül... duydum. yetkililerin artık resmî açıklama yapması lazım. Herkes ona göre iptal edecek(haziran ortasından sonra ve temmuz başı olup iptal etmeyenler var) ya da yeni tarih belirleyip hazırlık yapacak.Memurlar.net in haberine göre bilim kurulu üyesi eğer herşey yolunda devam ederse 11 Temmuz gibi düğün tarzında toplu organizasyonlarin yapılabileceğini söylemiş.
Yani o zaman normalleşme planındaki 1 temmuz olayı gerçeği yansıtmıyor muydu ?
Ayy süper çok hızlısınız1Temmuz’ a almıştık![]()
Bu net karar mıymış kiBana gına geldi ama ya(Eki Görüntüle 2640566
Bilmiyorum ki sürekli yeni bi haber artık insanlarda sıkıldı sanırsın kulaktan kulağa oynuyoruz her kafada bi sesBu net karar mıymış ki
Ne oldu kiDuygusalım be ya![]()
Ben normalde iyiyim, ama kendi evime gelince duygusallaşıyorum ya, odama girince gözlerim doluyo. Evim alt sokakta, bir haftalık evliyim, üç günü evdeydim. Neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten çok mantıksız.Ne oldu ki
Canımm biz daha yaşamadık bu duyguyu elbet zordur ama bence kendi evine alışmaya kendi evinde daha çok durmaya çalışBen normalde iyiyim, ama kendi evime gelince duygusallaşıyorum ya, odama girince gözlerim doluyo. Evim alt sokakta, bir haftalık evliyim, üç günü evdeydim. Neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten çok mantıksız.
Eşim de bunu fark ediyor herhalde, annenlere gidelim diyo, hadi çay içelim diyo. Beraber geliyoruz işte. Farklı bir hismiş cidden.Canımm biz daha yaşamadık bu duyguyu elbet zordur ama bence kendi evine alışmaya kendi evinde daha çok durmaya çalış
Evinizde biraz planlar yapmaya kafanızı dağıtmaya çalışın öyle öyle alışırsınız benceEşim de bunu fark ediyor herhalde, annenlere gidelim diyo, hadi çay içelim diyo. Beraber geliyoruz işte. Farklı bir hismiş cidden.