Düğün 2020 Gelinleri

Memurlar.net in haberine göre bilim kurulu üyesi eğer herşey yolunda devam ederse 11 Temmuz gibi düğün tarzında toplu organizasyonlarin yapılabileceğini söylemiş.

Yani o zaman normalleşme planındaki 1 temmuz olayı gerçeği yansıtmıyor muydu ?

Memurlar.net in haberine göre bilim kurulu üyesi eğer herşey yolunda devam ederse 11 Temmuz gibi düğün tarzında toplu organizasyonlarin yapılabileceğini söylemiş.

Yani o zaman normalleşme planındaki 1 temmuz olayı gerçeği yansıtmıyor muydu ?
Herkes bir şey diyor 15 haziran,1 temmuz,11 temmuz,eylül... duydum. yetkililerin artık resmî açıklama yapması lazım. Herkes ona göre iptal edecek(haziran ortasından sonra ve temmuz başı olup iptal etmeyenler var) ya da yeni tarih belirleyip hazırlık yapacak.
Biraz düşünceli olmalılar, isterse eylül olsun ama bunun açıklaması olsun.belirsizlik çok rahatsız ediyor.

Bana gına geldi ama ya :KK43:( 82CEDAEB-8D2C-43E0-8AFD-D913DE7A2454.png

Ben normalde iyiyim, ama kendi evime gelince duygusallaşıyorum ya, odama girince gözlerim doluyo. Evim alt sokakta, bir haftalık evliyim, üç günü evdeydim. Neden böyle oluyor anlamıyorum gerçekten çok mantıksız.
Canımm biz daha yaşamadık bu duyguyu elbet zordur ama bence kendi evine alışmaya kendi evinde daha çok durmaya çalış

Canımm biz daha yaşamadık bu duyguyu elbet zordur ama bence kendi evine alışmaya kendi evinde daha çok durmaya çalış
Eşim de bunu fark ediyor herhalde, annenlere gidelim diyo, hadi çay içelim diyo. Beraber geliyoruz işte. Farklı bir hismiş cidden.

Back