- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 1 temmuz gelene kadar bilemeyecegiz olup olmayacağını. İnşallah temmuzda yapılan düğünlerde vaka patlaması yaşanmaz da yaparız iyi kötu düğünleriHaberlerde okudum şimdi. İlk yasaklanan durumlar en son kalkacak diyor. Yani okulların,düğün salonlarının açılması, 65 üstü sokak yasağı... en son kalkacakmış güya. Ama belli bir ay yazmıyor bayramdan sonra netleşecek yazıyor.okullar eylülde açılacak onu biliyoruz.
Eğer temmuzda açılacaksa ben en geç 15 hazirana kadar açıklama yapılacağını düşünüyorum, ona göre önlemler falan alınır çünkü, insanlar hazırlığını yaparBence 1 temmuz gelene kadar bilemeyecegiz olup olmayacağını. İnşallah temmuzda yapılan düğünlerde vaka patlaması yaşanmaz da yaparız iyi kötu düğünleri
Tabi ki bende öyle düşünüyorum. Aynı gün haydi düğünleri açtık denilmezEğer temmuzda açılacaksa ben en geç 15 hazirana kadar açıklama yapılacağını düşünüyorum, ona göre önlemler falan alınır çünkü, insanlar hazırlığını yapar
Ay tabi kiTabi ki bende öyle düşünüyorum. Aynı gün haydi düğünleri açtık denilmezama dua edelim ki vaka patlaması olmasın düğünlerden dolayı yoksa Ağustos Eylülde olacak düğünlerin vay haline
![]()
Ah ah bendeAy tabi kibiz temmuz başına aldık inşallah hayırlısıyla biz de bizden sonrakiler de yapar çok yıprattı bu süreç artık evime, sevdiğime kavuşmak istiyorum
![]()
Bizim de marttaydı, her şeyimiz hazırdı bir yandan her şey hazırken beklemek çok üzücü bir yandan en azından hazır açılınca hemen yapabilcez diyorum karmaşık duygular içindeyim. Sen de haklısın heveslenip bakmaya korkuyor insan, inşallah bir an önce açıklama gelir de sen de heyecanla yaparsın hazırlıklarını :)Ah ah bendebizim zaten tarih öyleydi ama şu dönemde gelinlik, damatlık bilmem ne bakmamız gereken dönemde içimden hiç internetten bişey bakmak gelmiyor
İki şekilde de beklemek zormuş senin gibi de düşündüm. İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz da şu hastalıktan gönlümuzce yaparızBizim de marttaydı, her şeyimiz hazırdı bir yandan her şey hazırken beklemek çok üzücü bir yandan en azından hazır açılınca hemen yapabilcez diyorum karmaşık duygular içindeyim. Sen de haklısın heveslenip bakmaya korkuyor insan, inşallah bir an önce açıklama gelir de sen de heyecanla yaparsın hazırlıklarını :)
Amin inşallah :)İki şekilde de beklemek zormuş senin gibi de düşündüm. İnşallah en kısa zamanda kurtuluruz da şu hastalıktan gönlümuzce yaparız☺
Napalim kayinvalidem gildeyiz yemek yedik cay ictik kahve faslindayiz şuanKaynatmayın bensiz, napıyosunuz?![]()
Biz evdeyiz, karantina, çay, kahve, tatlı falan :) Evlilik nasıl gidiyor kıdemli gelin :)))Napalim kayinvalidem gildeyiz yemek yedik cay ictik kahve faslindayiz şuanSen napıyorsun
![]()
Cicim ayları guzel bosuna beklemisim sknti eziyetmis..Biz evdeyiz, karantina, çay, kahve, tatlı falan :) Evlilik nasıl gidiyor kıdemli gelin :)))
Bende cicim ayları filan yok, nişanlı iken nasılsak öyleyiz. Bu gece film gecemiz.Cicim ayları guzel bosuna beklemisim sknti eziyetmis..
Bende cicim ayları filan yok, nişanlı iken nasılsak öyleyiz. Bu gece film gecemiz.sohbet ediyoruz, bazen yemek yapıyoruz, bazen temizlik yapıyoruz, öyle geçiyor günler.
Hayırlı bayramlarKızçelerim hepinize hayırlı bayramlar diliyorum![]()
Arada kanka olmak lazım. Arada iki sevgili. Arada karı koca.sizinki cok uzun zsman olunca kanka olmussunuz artikin
![]()
Aynı fikirdeyimm biz de nişanlımla birbirimizin her şeyi olabiliyoruz çok şükürArada kanka olmak lazım. Arada iki sevgili. Arada karı koca.![]()