Hahahahaha bunu nerden buldun ya çok iyiBir kaç gün uğramaz o da buralara napcak tabiiYarından sonra bi süre Miss Bride da yok evde keyif yaparlar bizde kara kara gün sayarız
Hatta yarından sonraMiss Bride
Eki Görüntüle 2637957
İnstada karşıma çıkmıştı gördüğümde ss aldım ben daha evlenmeden böyleyim amaHahahahaha bunu nerden buldun ya çok iyi
Kızzzz sen sakın üzülme bugün senin en mutlu gününBenim yanımda böyle mesajlar yazmayın, yarın evlencem ben yaa.
Hep öyle diyorum bakalım hepimiz mutlu oluruz inşalllah bundan sonraki gözyaşlarımız mutluluktan olsunHeh tam gelin anası
Üzülme hayatım olanda hayır vardır geç olsun güç olmasın . Benimde bu haftasonuydu normal şartlarda ama kaderBelki böyle daha hayırlı daha güzel şeyler olur hakkımda
Açtım, gelin gelinNeyse kaynana gelmiyor artık yapacak bişi yok altınsız yakacaz kınayı aç bakim elini 🖐
Pis bekarlarBir kaç gün uğramaz o da buralara napcak tabiiYarından sonra bi süre Miss Bride da yok evde keyif yaparlar bizde kara kara gün sayarız
Hatta yarından sonraMiss Bride
Eki Görüntüle 2637957
Amiiin inşallah bir gün mutluluktan ağlamayı çok isterdim doğrusuHep öyle diyorum bakalım hepimiz mutlu oluruz inşalllah bundan sonraki gözyaşlarımız mutluluktan olsun❤❤
Annem senin kadar hüzünlenmediKızzzz sen sakın üzülme bugün senin en mutlu gününsen bize bakma ayrıca ben kız ansıyım ya
Evleniceeem evleeeneeceeemmmİnstada karşıma çıkmıştı gördüğümde ss aldım ben daha evlenmeden böyleyim ama
Çok sevdiğim bir tarihtir 21 haziranO değil de, alyansımda 21 haziran yazıyor.
Benim alyansımda nişanlandığımız tarih yazıyoO değil de, alyansımda 21 haziran yazıyor.
Madem sen de geldin, bırakın kınayı hadi oturmaya mı geldik?Kızlarr süpersiniiiz geç kalmışım ama güzel olmuşş
Buyur bakalım gelin kızıımm
Ben pişman değilimTüh kaçırmışım yaaa uyuyordum . Baştan alın banane bananeMiss Bride hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür mutlu olun inşallah.. N NewbieMommy biliyor musun nişanın heyecanıyla bende oyle yapmıs sonrada çok pişman olmuştum.. Ama yüzükte hala yer var düğün tarihimizide ekleteceğim. Öyle yapabilirsin sende dilersen
Madem sen de geldin, bırakın kınayı hadi oturmaya mı geldik?
Kızlarr süpersiniiiz geç kalmışım ama güzel olmuşş
Buyur bakalım gelin kızıımm
Benim alyansımda nişanlandığımız tarih yazıyo
Madem sen de geldin, bırakın kınayı hadi oturmaya mı geldik?
Tüh kaçırmışım yaaa uyuyordum . Baştan alın banane bananeMiss Bride hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür mutlu olun inşallah.. N NewbieMommy biliyor musun nişanın heyecanıyla bende oyle yapmıs sonrada çok pişman olmuştum.. Ama yüzükte hala yer var düğün tarihimizide ekleteceğim. Öyle yapabilirsin sende dilersen
kınaları yaktık halayları çektiiik hadi bakalım nikah zamanıııı . Çiçeği bekliyoruz gelin hanıım burdaki kızların her biriciğinin kucağına düşecek kadar sayıda böl de çiçeğini öyle at bakiiim. Hepimizin kucağına düşsün birer taneKendi nikahımmış gibi heyecanlandım En kötü gününüz böyle olsun
Siz bi 4-5 günkınaları yaktık halayları çektiiik hadi bakalım nikah zamanıııı . Çiçeği bekliyoruz gelin hanıım burdaki kızların her biriciğinin kucağına düşecek kadar sayıda böl de çiçeğini öyle at bakiiim. Hepimizin kucağına düşsün birer tane
Bir nefer daha eksildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?