Düğün 2020 Gelinleri

Heh tam gelin anası
Üzülme hayatım olanda hayır vardır geç olsun güç olmasın . Benimde bu haftasonuydu normal şartlarda ama kader Belki böyle daha hayırlı daha güzel şeyler olur hakkımda
Hep öyle diyorum bakalım hepimiz mutlu oluruz inşalllah bundan sonraki gözyaşlarımız mutluluktan olsun

Tüh kaçırmışım yaaa uyuyordum . Baştan alın banane banane Miss Bride hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür mutlu olun inşallah.. N NewbieMommy biliyor musun nişanın heyecanıyla bende oyle yapmıs sonrada çok pişman olmuştum.. Ama yüzükte hala yer var düğün tarihimizide ekleteceğim. Öyle yapabilirsin sende dilersen

Ben pişman değilim

Kızlarr süpersiniiiz geç kalmışım ama güzel olmuşş
Buyur bakalım gelin kızıımm
Benim alyansımda nişanlandığımız tarih yazıyo
Madem sen de geldin, bırakın kınayı hadi oturmaya mı geldik?
Kendi nikahımmış gibi heyecanlandım En kötü gününüz böyle olsun
kınaları yaktık halayları çektiiik hadi bakalım nikah zamanıııı . Çiçeği bekliyoruz gelin hanıım burdaki kızların her biriciğinin kucağına düşecek kadar sayıda böl de çiçeğini öyle at bakiiim. Hepimizin kucağına düşsün birer tane

Siz bi 4-5 gün Miss Bride ı unutun bence Hem interneti de olmayacak beklicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…