Düğün 2020 Gelinleri

Heh tam gelin anası 😋
Üzülme hayatım olanda hayır vardır geç olsun güç olmasın . Benimde bu haftasonuydu normal şartlarda ama kader 🤷‍♀️ Belki böyle daha hayırlı daha güzel şeyler olur hakkımda
Hep öyle diyorum bakalım hepimiz mutlu oluruz inşalllah bundan sonraki gözyaşlarımız mutluluktan olsun❤️❤️

Tüh kaçırmışım yaaa uyuyordum . Baştan alın banane banane :KK11: Miss Bride Miss Bride hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür mutlu olun inşallah.. N NewbieMommy biliyor musun nişanın heyecanıyla bende oyle yapmıs sonrada çok pişman olmuştum.. Ama yüzükte hala yer var düğün tarihimizide ekleteceğim. Öyle yapabilirsin sende dilersen

Tüh kaçırmışım yaaa uyuyordum . Baştan alın banane banane :KK11: Miss Bride Miss Bride hayırlı uğurlu olsun canım bir ömür mutlu olun inşallah.. N NewbieMommy biliyor musun nişanın heyecanıyla bende oyle yapmıs sonrada çok pişman olmuştum.. Ama yüzükte hala yer var düğün tarihimizide ekleteceğim. Öyle yapabilirsin sende dilersen
Ben pişman değilim 🤣

Kızlarr süpersiniiiz geç kalmışım ama güzel olmuşş 😅👏🏼👏🏼:halay:
Buyur bakalım gelin kızıımm💰:nazar:
Benim alyansımda nişanlandığımız tarih yazıyo 😶
Madem sen de geldin, bırakın kınayı hadi oturmaya mı geldik? :halay:
:halay::KK9::KK71: Kendi nikahımmış gibi heyecanlandım 🤣 En kötü gününüz böyle olsun :KK36:
kınaları yaktık halayları çektiiik hadi bakalım nikah zamanıııı . Çiçeği bekliyoruz gelin hanıım burdaki kızların her biriciğinin kucağına düşecek kadar sayıda böl de çiçeğini öyle at bakiiim. Hepimizin kucağına düşsün birer tane 💐

kınaları yaktık halayları çektiiik hadi bakalım nikah zamanıııı . Çiçeği bekliyoruz gelin hanıım burdaki kızların her biriciğinin kucağına düşecek kadar sayıda böl de çiçeğini öyle at bakiiim. Hepimizin kucağına düşsün birer tane 💐
Siz bi 4-5 gün Miss Bride Miss Bride ı unutun bence 😁 Hem interneti de olmayacak beklicez artık :confused:

Back