Suan duygulandım gercektenHadi bakalımmm kına gecesi yapıyoruz kızlar toplaşın .Miss Bride otur canım ortaya kına tepsisini de aldım mumları alın gelin kızlar
Oturdum, dönün akbaba gibi bakalım.Hadi bakalımmm kına gecesi yapıyoruz kızlar toplaşın .Miss Bride otur canım ortaya kına tepsisini de aldım mumları alın gelin kızlar
Kaynana, kaynanaaaa nerde kaynana gelin elini açmıyooOturdum, dönün akbaba gibi bakalım.
Açmaaaaaz, bu çeyreğin sanmıyorum benim mazot parama yeteceğini.Kaynana, kaynanaaaa nerde kaynana gelin elini açmıyoo
Seni de kız anası seçtimSuan duygulandım gercekten
Zaten konu sahibi de sensin kız evi işte tamamHahahaha bendende iyi anne olur he
Asibela yok bugün o sanki bugün gidecedi
Ben de öyle hatırlıyorum, hatta şuan halihazırda gitmiş bile olabilirAsibela yok bugün o sanki bugün gidecediöyle hatırlıyorum ama
Benim yanımda böyle mesajlar yazmayın, yarın evlencem ben yaa.Kızlar ben yine depresifleştimnya düğün tarihim yaklaştıkca iptal olan tarihim hıçkıra hıökıra aglayasım geliyomsizedenoluuormu bu
Heh tam gelin anasıKızlar ben yine depresifleştimnya düğün tarihim yaklaştıkca iptal olan tarihim hıçkıra hıökıra aglayasım geliyomsizedenoluuormu bu
Bence çoktan gittiiiBen de öyle hatırlıyorum, hatta şuan halihazırda gitmiş bile olabilir
Arkasından el sallayalım hep birlikte, yarın da benim arkamdan el sallarsınız.Bence çoktan gittiii
Neyse kaynana gelmiyor artık yapacak bişi yok altınsız yakacaz kınayı aç bakim elini 🖐Arkasından el sallayalım hep birlikte, yarın da benim arkamdan el sallarsınız.
Ben de öyle hatırlıyorum, hatta şuan halihazırda gitmiş bile olabilir
Bir kaç gün uğramaz o da buralara napcak tabiiBence çoktan gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?