Düğün 2020 Gelinleri

yarin demi seninde.
Perşembe günü. Ama yarın çok yoğun bir program beni bekliyor. Evin tüm alıverişini yaptım, yerleştirdim, çıkmadan güzel bi temizlik yaptım. çok şükür her hazırlığım bitti, yarın kişisel bakım günü ilan edebilirim, güzellik salonuna gidicem, saç baş yaptırcam, eve ıvır zıvır alıcam, çikolata şeker falan. Nişanlım gelmeden tatlı istemişti, en sevdiği tatlıdan yapıp dolaba koyucam, sonra ertesi gün düğün dernek.
Bende hep telefondan giriyorum ama web üzerinden
Ben beceremedim ya onu :)

Ben send3n once gelin oluyorum

Bugün sordum, burada nikaha sadece gelin, damat, şahitler ve anne baba alınıyormuş ya, kardeşim giremeyecek çok üzüldüm.

Kardeşin şahit olsun olmaz mı öyle
en başta ona teklif etmiştim, istemedi, kocası oldu şahidim. Şimdi de eniştem o kadar hevesli ki, işyerinden izin falan almış, kıyafetlerini hazırlamış, kuaföre gitmiş, böyle şeylere çok önem verir, sen olma diyemem.

Yaa keşke izin verseler kardeşinize eşi de şahitmiş herkes orda ben değilim diye üzülecek ah corona ya ne hallere düşürdün bizi
Kaçta nikahın canım heyecan durumun nasıl :)

Ama fazladan nikah şahidi olabiliyor girebilir bence o hakkın var . 3 şahit olsun oluyor sonuçta

Yaa keşke izin verseler kardeşinize eşi de şahitmiş herkes orda ben değilim diye üzülecek ah corona ya ne hallere düşürdün bizi
Kaçta nikahın canım heyecan durumun nasıl :)
Heyecandan uyuyamıyor baksana gelinimiz

Şahitler en fazla 4 kişi olabiliyor isteğe bağlı eğer korona var diye değiştirmedilerse bi sorun yarın.

Hadi bakalımmm kına gecesi yapıyoruz kızlar toplaşın . Miss Bride otur canım ortaya kına tepsisini de aldım mumları alın gelin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…