Nikahtan sonra evlendim ben diye yaz bize haber etŞaka maka evleniyorum hea.
Sırf sizin için telefona kadınlar klubü indircem bu gidişle, ev dışında bağlanttı kuramıyorum siteye böyle :))))Nikahtan sonra evlendim ben diye yaz bize haber et
yarin demi seninde.Sırf sizin için telefona kadınlar klubü indircem bu gidişle, ev dışında bağlanttı kuramıyorum siteye böyle :))))
Bende hep telefondan giriyorum ama web üzerindenSırf sizin için telefona kadınlar klubü indircem bu gidişle, ev dışında bağlanttı kuramıyorum siteye böyle :))))
Perşembe günü. Ama yarın çok yoğun bir program beni bekliyor. Evin tüm alıverişini yaptım, yerleştirdim, çıkmadan güzel bi temizlik yaptım. çok şükür her hazırlığım bitti, yarın kişisel bakım günü ilan edebilirim, güzellik salonuna gidicem, saç baş yaptırcam, eve ıvır zıvır alıcam, çikolata şeker falan. Nişanlım gelmeden tatlı istemişti, en sevdiği tatlıdan yapıp dolaba koyucam, sonra ertesi gün düğün dernek.yarin demi seninde.
Ben beceremedim ya onu :)Bende hep telefondan giriyorum ama web üzerinden
Ben send3n once gelin oluyorumPerşembe günü. Ama yarın çok yoğun bir program beni bekliyor. Evin tüm alıverişini yaptım, yerleştirdim, çıkmadan güzel bi temizlik yaptım. çok şükür her hazırlığım bitti, yarın kişisel bakım günü ilan edebilirim, güzellik salonuna gidicem, saç baş yaptırcam, eve ıvır zıvır alıcam, çikolata şeker falan. Nişanlım gelmeden tatlı istemişti, en sevdiği tatlıdan yapıp dolaba koyucam, sonra ertesi gün düğün dernek.
Ben beceremedim ya onu :)
Sen kıdemli gelinimizsin :)Ben send3n once gelin oluyorum
Kim diyor bunu?+15 gün uzatıldı ama istanbul için 8 hafta diyolar.
Haber kanallarında yayınlanmıştıKim diyor bunu?
Kardeşin şahit olsun olmaz mı öyleBugün sordum, burada nikaha sadece gelin, damat, şahitler ve anne baba alınıyormuş ya, kardeşim giremeyecek çok üzüldüm.
en başta ona teklif etmiştim, istemedi, kocası oldu şahidim. Şimdi de eniştem o kadar hevesli ki, işyerinden izin falan almış, kıyafetlerini hazırlamış, kuaföre gitmiş, böyle şeylere çok önem verir, sen olma diyemem.Kardeşin şahit olsun olmaz mı öyle
Yaa keşke izin verseler kardeşinize eşi de şahitmiş herkes orda ben değilim diye üzüleceken başta ona teklif etmiştim, istemedi, kocası oldu şahidim. Şimdi de eniştem o kadar hevesli ki, işyerinden izin falan almış, kıyafetlerini hazırlamış, kuaföre gitmiş, böyle şeylere çok önem verir, sen olma diyemem.
Ama fazladan nikah şahidi olabiliyor girebilir bence o hakkın var . 3 şahit olsun oluyor sonuçtaen başta ona teklif etmiştim, istemedi, kocası oldu şahidim. Şimdi de eniştem o kadar hevesli ki, işyerinden izin falan almış, kıyafetlerini hazırlamış, kuaföre gitmiş, böyle şeylere çok önem verir, sen olma diyemem.
Heyecandan uyuyamıyor baksana gelinimizYaa keşke izin verseler kardeşinize eşi de şahitmiş herkes orda ben değilim diye üzülecekah corona ya ne hallere düşürdün bizi
Kaçta nikahın canım heyecan durumun nasıl :)
Şahitler en fazla 4 kişi olabiliyor isteğe bağlı eğer korona var diye değiştirmedilerse bi sorun yarın.en başta ona teklif etmiştim, istemedi, kocası oldu şahidim. Şimdi de eniştem o kadar hevesli ki, işyerinden izin falan almış, kıyafetlerini hazırlamış, kuaföre gitmiş, böyle şeylere çok önem verir, sen olma diyemem.
Ama fazladan nikah şahidi olabiliyor girebilir bence o hakkın var . 3 şahit olsun oluyor sonuçta
Ay bu fikirler süpermiş bi dene bakalım inşallah alırlarrŞahitler en fazla 4 kişi olabiliyor isteğe bağlı eğer korona var diye değiştirmedilerse bi sorun yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?