- 30 Mart 2015
- 317
- 306
- 103
- 28
Bizde nikah tarihini değiştik geçen hafta hiç sorun yaratmadılar
Canım biz aynı şehirdeyiz ama marttaydı düğünümüz o zamandan beri bekliyoruz temmuzda da açılma ihtimali var diye temmuz başına aldık gün evet normal bir düğün olmucak ama napalım farklı olsun biz buna üzülmek yerine kavuşcağımıza seviniyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsunvalla şu an çaresizce bekliyorum. Bir yanım diyor bekleme daha fazla seneye ne olcaği belli değil. Bir yanım diyor birkez olan bişey diken üstünde yapacağina ertele. Tek sorun eşimle ayrı şehirlerde olmamız iş dolayısıyla.. aynı şehirde olsak kesin ertelerdim kafam cok karişikk
Normalleşme planında 1 temmuz düğünler olarak gözükmüyor muydu ? Eskisi gibi bir düğün olmayacağı için mi ertelemek istiyorsunuz
Canım biz aynı şehirdeyiz ama marttaydı düğünümüz o zamandan beri bekliyoruz temmuzda da açılma ihtimali var diye temmuz başına aldık gün evet normal bir düğün olmucak ama napalım farklı olsun biz buna üzülmek yerine kavuşcağımıza seviniyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun☺
Amaan takılsın nolcak boşverdilerim gönlümüzce olur. Ama maske maddesini okuduktan sonra benim moral çöktü ne yazık ki
Amaan takılsın nolcak boşver
Onu bilmiyorum girişte takmazsın sonra takarsın olmadı. Kafaya takacaksan beklegelinle damatta takiyor bildigime göre. Öyle mi gerçekten bilginiz varmi
+15 gün uzatıldı ama istanbul için 8 hafta diyolar.Seyehat kısıtlaması ne zaman bitecek
Valla bana fenalıklar geldi. Düğünü falan da geçtim de bu hal mahvetti artık sıcaklarla beraber iyice sıkıcı olmaya başladı. Arabesk dinliyorum resmen derdim var ayyyyy+15 gün uzatıldı ama istanbul için 8 hafta diyolar.
Valla o fenalık bende de var bi yanım nedense aşırı mutlu evimiz bitmek üzere evle ilgili fotoğraf geldikçe mutluluğa mutluluk katıyo fakat biranda aklıma gelinliktir mobilyadır abiyedir nasıl yetiştircem diye fenalık geliyor ve aniden moralim bozuluyor ruh halim karmakarışık.Valla bana fenalıklar geldi. Düğünü falan da geçtim de bu hal mahvetti artık sıcaklarla beraber iyice sıkıcı olmaya başladı. Arabesk dinliyorum resmen derdim var ayyyyy
Merhaba sizin düğününüz ne zaman acabaValla o fenalık bende de var bi yanım nedense aşırı mutlu evimiz bitmek üzere evle ilgili fotoğraf geldikçe mutluluğa mutluluk katıyo fakat biranda aklıma gelinliktir mobilyadır abiyedir nasıl yetiştircem diye fenalık geliyor ve aniden moralim bozuluyor ruh halim karmakarışık.
Temmuz sonuMerhaba sizin düğününüz ne zaman acaba
Senden rahatı olmamalı şuan senin durumunda olmayı isterdimAsıl fenalıklar bende var :)
Çok gerginiiiiim.
Bizdeki yemek iptal oldu, nikahtan sonra kayınvalidemler iftara davet etti,Senden rahatı olmamalı şuan senin durumunda olmayı isterdim
Ne kadar ballısın sen ya yemek de iptal olmuş vallahi sevindim senin adınaBizdeki yemek iptal oldu, nikahtan sonra kayınvalidemler iftara davet etti,
ama bütün alışverişleri ben yaptım, hazırlıklar hep benden geçti ya, evi kurdum çeyizleri serdim, çok yoruldum galiba.
Hele ki ramazanda çok zor oluyor bu hazırlıklar.
Kim iptal etti sen mi karşı taraf mı kötü gelin demesinler sonra kızİftar yemeği, uzak biraz da gideceğimiz yer, eve gelişimiz gece 12-1 :)))
Ne kavgalar çıktı o yemek iptal olana kadar,bi bilsen,bana ballı değil bahtsız derdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?