Düğün 2020 Gelinleri

Canım biz aynı şehirdeyiz ama marttaydı düğünümüz o zamandan beri bekliyoruz temmuzda da açılma ihtimali var diye temmuz başına aldık gün evet normal bir düğün olmucak ama napalım farklı olsun biz buna üzülmek yerine kavuşcağımıza seviniyoruz hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Normalleşme planında 1 temmuz düğünler olarak gözükmüyor muydu ? Eskisi gibi bir düğün olmayacağı için mi ertelemek istiyorsunuz

evet 6 senedir bekliyoruz tabiki kusursuz düğün yok her düğünde aksilikler oluyor virüs olmasa bile kesin birşeyler olacakti :) ama bu cokfarklı bi durum ya ben burun ameliyati bile oldum düğünüm bu sene olucak diye. Bu durumda olmak komiğime gidiyor tabi sı an hiçbişey kesin değil büyük konusmayayım belkide en sonunda pes edip maske falan dinlemixez hiçbirimiz.. tek dileğim bi an önce bu lanet sürecin bitmesi..

umarim herşey dilediğince olur :)

+15 gün uzatıldı ama istanbul için 8 hafta diyolar.
Valla bana fenalıklar geldi. Düğünü falan da geçtim de bu hal mahvetti artık sıcaklarla beraber iyice sıkıcı olmaya başladı. Arabesk dinliyorum resmen derdim var ayyyyy

Valla bana fenalıklar geldi. Düğünü falan da geçtim de bu hal mahvetti artık sıcaklarla beraber iyice sıkıcı olmaya başladı. Arabesk dinliyorum resmen derdim var ayyyyy
Valla o fenalık bende de var bi yanım nedense aşırı mutlu evimiz bitmek üzere evle ilgili fotoğraf geldikçe mutluluğa mutluluk katıyo fakat biranda aklıma gelinliktir mobilyadır abiyedir nasıl yetiştircem diye fenalık geliyor ve aniden moralim bozuluyor ruh halim karmakarışık.

Merhaba sizin düğününüz ne zaman acaba

Senden rahatı olmamalı şuan senin durumunda olmayı isterdim
Bizdeki yemek iptal oldu, nikahtan sonra kayınvalidemler iftara davet etti,
ama bütün alışverişleri ben yaptım, hazırlıklar hep benden geçti ya, evi kurdum çeyizleri serdim, çok yoruldum galiba.
Hele ki ramazanda çok zor oluyor bu hazırlıklar.

Ne kadar ballısın sen ya yemek de iptal olmuş vallahi sevindim senin adına Yeemekden sonra evinize geçer dinlenirsiniz zaten karantinada var oh mis

İftar yemeği, uzak biraz da gideceğimiz yer, eve gelişimiz gece 12-1 :)))
Ne kavgalar çıktı o yemek iptal olana kadar,bi bilsen,bana ballı değil bahtsız derdin

İftar yemeği, uzak biraz da gideceğimiz yer, eve gelişimiz gece 12-1 :)))
Ne kavgalar çıktı o yemek iptal olana kadar,bi bilsen,bana ballı değil bahtsız derdin
Kim iptal etti sen mi karşı taraf mı kötü gelin demesinler sonra kız Ayrıca 12-1 ne farkeder daha ne istiyon ya biz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…