Düğün 2020 Gelinleri

Benim tüm bu süreçte en zorlandığım kısım ev bulma oldu. Ve en cok ev bakmak hosuma gider zannediyordum. İlk birkaç ev cok heyecanlıydım sevimli sevimli ev bakıyordum birkaç evden sonra işler farklılaşmaya başladı. Ev bakmaya giderken ayaklarım geri geri gidiyordu. Bu arada bir ev kiraladım 4 bin+aidattı sonra buna verceğimize ev alalım dedik sözleşmeyi iptal ettik. Tam bulduk satın alacaktık onda da son dakika ödemede bi anlaşmazlık çıktı yine olmadı.. Tam ümidi kesmişken birden açıldı yolumuz bi daire satın aldık ama onu kiraya verdik çünkü 1+1 di nişanlımada çalışma odası lazımdı ayrıyetten. Peşine iki üç gün geçti geçmedi oturcağımız daireyi bulduk vee bitti sonunda.. Çok yordu bu süreç ama sonu güzel oldu aceşeye getirme iyice ara bak içine sinsin
Ma imkanınız varken 1+1 ev almakla en dogru kararı vermişssiniz evet kiralar cok yüksek gercekten kolay değil artık hayat keşke yeni evlenenlere buna yönelik bi yardımı olsa devletin ama tok malesef

Kızlar bildiğiniz pratik tarifler var mı?
Evliliğimin ilk üç günü ramazan malum, mutfaktan çıkamayacağım anlaşılan o ki.
Yemek listesi de verebilirsiniz hatta, sanki herşey bitmiş gibi bununla mı uğraşıyorsun demeyin, bu stresli dönemde yemek tarifleriyle uğraşmak bir gün bile olsa bana çok iyi geldi, uzaklaştım biraz.

Kızlar bildiğiniz pratik tarifler var mı?
Evliliğimin ilk üç günü ramazan malum, mutfaktan çıkamayacağım anlaşılan o ki.
Yemek listesi de verebilirsiniz hatta, sanki herşey bitmiş gibi bununla mı uğraşıyorsun demeyin, bu stresli dönemde yemek tarifleriyle uğraşmak bir gün bile olsa bana çok iyi geldi, uzaklaştım biraz.
Yemek sitelerinde bugun ne pişirsem bölümleri oluyor orda cıkabılıyor kolay şeyler

E iyi de bizim çoğumuzun nikah günleri var yani onlarıda bi zahmet kıyıversinler. Günü olanları iptal etmezler sanmıyorum

Selamlar siteye cok sık girmedigim icin yorumu gec gordum, nikah tarihi almak icin aramıştık. Nikah tarihi olanlara da tayin veya hamilelik gibi durum yoksa nikah yapilmadigini soyledi memur. Mayis ortasinda tekrardan basvuru alacaklarini söylemişti. Baska bir arkadasimiz daha sormus karsiyaka evlendirme dairesi soyledi bize bunu ona da cevap vermis olayim.

Kizlar merhaba tekrardan ben nikah tarihi alamadan nisanli kalmistim, temmuzda dugun yapalim diye aileler anlasmisti ancak seyahat yasaklari vs cikinca askida kaldi konu.

Biz artik ayni cati altinda olabilmek icin duz nikah yapalim diyoruz cunku nisanlimin ailesi sehir disinda yasadigi icin gelemeyecek. Dugunu de bir iki sene sonra yapmayi dusunuyoruz cunku ne kadar sure dugun yapılamayacak belli degil.

Selamlar siteye cok sık girmedigim icin yorumu gec gordum, nikah tarihi almak icin aramıştık. Nikah tarihi olanlara da tayin veya hamilelik gibi durum yoksa nikah yapilmadigini soyledi memur. Mayis ortasinda tekrardan basvuru alacaklarini söylemişti. Baska bir arkadasimiz daha sormus karsiyaka evlendirme dairesi soyledi bize bunu ona da cevap vermis olayim.
Hangi şehir hangi belediye bilmiyorum ama nikahlar hala kıyılıyor toplu olmama şartıyla. Hatta perşembe günü buradaki bi arkadaşımızın nikahı var.

Yok yahu biz gayet nikah tarihimizi değiştirdik günü de verdiler. Hatta salona geliyor yine memur eğer o tarihlerde açılırsa düğünler onu bile kabul ettiler . O sizin oraya özgü galiba . Herkes yapıyor nikahını

Benim can 10 kisi aliyolar ama benden onceki kizin yakınları da vardi baya kapinin onunde beklediler o nikahtan gitti galiba gelinlik giymis araba suslemisler alkisladilar ckarken fotograf cekildi dağıldılar .

Merhaba kızlar benimde 26 temmuzdu düğünüm 18 martta nikah yaptik calisiyodum tazminat alayim cikayim diye. Ama tabi hiçbişey planladığım gibi gitmedi hem işsiz hem evde kaldım:KK70: artık güleyim mi ağlayım mı bilemiyoeum gerçekren psikolojim bozuldu

Merhaba kızlar benimde 26 temmuzdu düğünüm 18 martta nikah yaptik calisiyodum tazminat alayim cikayim diye. Ama tabi hiçbişey planladığım gibi gitmedi hem işsiz hem evde kaldım:KK70: artık güleyim mi ağlayım mı bilemiyoeum gerçekren psikolojim bozuldu
Herkesin planları altüst oldu canım haklısın valla.. Ne yapacaksın düğünü peki

Herkesin planları altüst oldu canım haklısın valla.. Ne yapacaksın düğünü peki

valla şu an çaresizce bekliyorum. Bir yanım diyor bekleme daha fazla seneye ne olcaği belli değil. Bir yanım diyor birkez olan bişey diken üstünde yapacağina ertele. Tek sorun eşimle ayrı şehirlerde olmamız iş dolayısıyla.. aynı şehirde olsak kesin ertelerdim kafam cok karişikk😔

Normalleşme planında 1 temmuz düğünler olarak gözükmüyor muydu ? Eskisi gibi bir düğün olmayacağı için mi ertelemek istiyorsunuz 😔
valla şu an çaresizce bekliyorum. Bir yanım diyor bekleme daha fazla seneye ne olcaği belli değil. Bir yanım diyor birkez olan bişey diken üstünde yapacağina ertele. Tek sorun eşimle ayrı şehirlerde olmamız iş dolayısıyla.. aynı şehirde olsak kesin ertelerdim kafam cok karişikk😔

Back