Düğün 2020 Gelinleri

Avrupa yakasından bakıyoruz biz bahçeşehir olacak. En üst kat olacakmış en en üst. Onlar penthouse oluyor bildiğim kadarı ile deli mi ne en üst katta bina devrilse ölmicez sanki o kadar yüksek binada betonlarla beraber devrilince 😂 diyorum bende normal binalarda oturalım . Yok bakmıyor normal bina deli mi ne ya 🤦🏻‍♀️
A Asibela kız villada nasıl oturalım istanbulda en ucuzu 6 7 binden başlıyor kirası o da kötüleri yani ah ah gönül ister tabi oturayım çamlıcanın yamacındaki o villalardan birinde ama 🤷‍♀️😂

Avrupa yakası ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Biraz daha ev bulamasam açılabilirdim o tarafa doğru 😅

Tabi istanbul pahali ama boyle villaa degil tabikide bizimde 3 katli 3. Kat dubleks oyle yani😁😁
He öyle müstakil yine apartman yani. Bende diyorum öyle müstakil binaya taşınalım o zaman yok efendim istemiyor öyle. Tabi penthouselar çok daha pahalı 5 binden aşşağı değil. Yani o kadar kirayı da ne diye verelimm zaten. Ev alıcaz sonuçta.

Gerçekten bu ev seçme işi de ne zormuş iki kişinin ortak isteğine göre bir ev bulmak biz normal insanlar için çok zorrr 🤦🏻‍♀️

Kizlar sizin kocalar ne.is.yapiyor sormasi ayip.okadar kirayi nasil veriyorsunuz?
Ahhahah valla bende okuyorum yazdıklarınızı bende merak ettim birbirimizi hiç tanımıyoruz ama insan burda merak ediyo cok şükürki ev aramak gbi bir derdimiz yok bu yönden bir nebze kendimi kafam rahat hissediyorum eger olmasaydı nerde otrmak konusunda ve ev konusunda cok zorlanırdım biz kadınlar hem güzel olsun evimiz hem cok pahalı olsın kafasındayız ama erkekler bizim gbi düşünmezşer tabiki maddi olarak buna olanakları varsa 😊🤷🏻‍♀️ Ne demişler yuvayı dişi kuş kurarmış

İstanbulda kiralar çok pahalı oturulabilecek evlerde en ucuz kira 1800 den falan başlıyor aidatlarıyla beraber 2 yi geçiyor o da muhitine göre . Bahçeşehirde baktığımız için yani daha merkezi ilçelerde olsak 3 binden aşşağı zaten bulamazdık. Kiralarda biz de uygun olması yanından bakıyoruz tabiki yoksa 5 6 bin kira verecek olsak çok rahat her iki tarafı da memnun eden evi buluruz 😂🤦🏻‍♀️

Gerçekten bu ev seçme işi de ne zormuş iki kişinin ortak isteğine göre bir ev bulmak biz normal insanlar için çok zorrr 🤦🏻‍♀️
Benim tüm bu süreçte en zorlandığım kısım ev bulma oldu. Ve en cok ev bakmak hosuma gider zannediyordum. İlk birkaç ev cok heyecanlıydım sevimli sevimli ev bakıyordum birkaç evden sonra işler farklılaşmaya başladı. Ev bakmaya giderken ayaklarım geri geri gidiyordu. Bu arada bir ev kiraladım 4 bin+aidattı sonra buna verceğimize ev alalım dedik sözleşmeyi iptal ettik. Tam bulduk satın alacaktık onda da son dakika ödemede bi anlaşmazlık çıktı yine olmadı.. Tam ümidi kesmişken birden açıldı yolumuz bi daire satın aldık ama onu kiraya verdik çünkü 1+1 di nişanlımada çalışma odası lazımdı ayrıyetten. Peşine iki üç gün geçti geçmedi oturcağımız daireyi bulduk vee bitti sonunda.. Çok yordu bu süreç ama sonu güzel oldu aceşeye getirme iyice ara bak içine sinsin

Ahhahah valla bende okuyorum yazdıklarınızı bende merak ettim birbirimizi hiç tanımıyoruz ama insan burda merak ediyo cok şükürki ev aramak gbi bir derdimiz yok bu yönden bir nebze kendimi kafam rahat hissediyorum eger olmasaydı nerde otrmak konusunda ve ev konusunda cok zorlanırdım biz kadınlar hem güzel olsun evimiz hem cok pahalı olsın kafasındayız ama erkekler bizim gbi düşünmezşer tabiki maddi olarak buna olanakları varsa 😊🤷🏻‍♀️ Ne demişler yuvayı dişi kuş kurarmış
İstanbulda maalesef aidatlar bile 500 TL den başlıyor oturalacak bir site olsun dersen 🤷‍♀️

Benim tüm bu süreçte en zorlandığım kısım ev bulma oldu. Ve en cok ev bakmak hosuma gider zannediyordum. İlk birkaç ev cok heyecanlıydım sevimli sevimli ev bakıyordum birkaç evden sonra işler farklılaşmaya başladı. Ev bakmaya giderken ayaklarım geri geri gidiyordu. Bu arada bir ev kiraladım 4 bin+aidattı sonra buna verceğimize ev alalım dedik sözleşmeyi iptal ettik. Tam bulduk satın alacaktık onda da son dakika ödemede bi anlaşmazlık çıktı yine olmadı.. Tam ümidi kesmişken birden açıldı yolumuz bi daire satın aldık ama onu kiraya verdik çünkü 1+1 di nişanlımada çalışma odası lazımdı ayrıyetten. Peşine iki üç gün geçti geçmedi oturcağımız daireyi bulduk vee bitti sonunda.. Çok yordu bu süreç ama sonu güzel oldu aceşeye getirme iyice ara bak içine sinsin
O benim huyumu biliyor ben o evde rahat edemezsem taşındırtırım . Yanar valla 😂 daha önce farklı bir şekilde tecrübe etti. İstemediğim bir şeyi kendisi yaptı ben dedim bu bana gelmez bak bunu seçme seçti ve bin pişman 😂

Bazen tuhafıma gidiyor, konuşuyoruz, o kadar şey paylaşıyoruz ama yolda görsem tanımam diyorum. :))))))

Kızlar size bir şey danışcam biz düğünden acayip soğuduk artık istiyoruz ki hem düğün yapmayalım hem takılarımızdan olmayalım nasıl bir yol izlesek bilemedik fikri olan var mı ben eşime düğünü uzak bir yerde yapacağız diyelim dedim kimse gelmez dedim ama herkes takısını gönderir o zaman sanki bilmiyoruz ne yapsak kararsız kaldık

Kızlar size bir şey danışcam biz düğünden acayip soğuduk artık istiyoruz ki hem düğün yapmayalım hem takılarımızdan olmayalım nasıl bir yol izlesek bilemedik fikri olan var mı ben eşime düğünü uzak bir yerde yapacağız diyelim dedim kimse gelmez dedim ama herkes takısını gönderir o zaman sanki bilmiyoruz ne yapsak kararsız kaldık
Nikah salonuna çağırın o zaman herkesi ama kısa süreceği için insanlar gelmeyebilir.

Back