Çağtekse bakmalısınız. (iyidir) Merter polis evi olanilir ya da acık alanı olan öğretmenevleri var o cevrede.merhaba iyi forumlar. seneye eylül gibi düğünüm olacak insallah bir aksilik olmazsa. kır düğünü diyorduk ama olmayacak gibi genelde beykoz taraflarındaymış sanırım..ben istanbulu bilmiyorum. bana farketmez ama şık bir mekan olsun istiyorum.daha çok esenler merter zeytinburnu taraflarına yakın olması tercihimiz. max 15000 dedi beyfendi. bulunur mu ki hem de yemekli :/ bilemedim.. bi el atarsanız cok makbule geçer..
çağteksi daha önceki önerilerde gördüm az önce inceledim min yemekli fiyat 100-150 tlÇağtekse bakmalısınız. (iyidir) Merter polis evi olanilir ya da acık alanı olan öğretmenevleri var o cevrede.
Çağteks ile gidin konusun hatta düğün oldugu birgün gidin. İstanbulda yemekli organizasyonlar genelde 80den baslar zaten. Kokteyl de verebilirsiniz arkadasım öle yapmıstı. Pazarlık da edilebilir bir yer. 500 kişiye yemek vermeyi düşünmeyin bence. Ya da klasik sık düğün salonları var onlara yemek ilave edilebilir. 30 40 bin civarınadenk gelir yine de 500 kişi. Siz sayıyı düşürün bence.çağteksi daha önceki önerilerde gördüm az önce inceledim min yemekli fiyat 100-150 tl500 kişi gelse...
merter polis evini erkek arkadasım önerdi ama kücük geldi orası da bana biraz
Bir bakalım çok teşekkür ederim :)Çağteks ile gidin konusun hatta düğün oldugu birgün gidin. İstanbulda yemekli organizasyonlar genelde 80den baslar zaten. Kokteyl de verebilirsiniz arkadasım öle yapmıstı. Pazarlık da edilebilir bir yer. 500 kişiye yemek vermeyi düşünmeyin bence. Ya da klasik sık düğün salonları var onlara yemek ilave edilebilir. 30 40 bin civarınadenk gelir yine de 500 kişi. Siz sayıyı düşürün bence.
Rica ederim, İstanbul ucuz Bi sehir değil bütce de 15 bin ise yemek işi zor gbi. Rica ederim, umarım yardımcı olabilmişimdir.Bir bakalım çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?