- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.801
Anlar anlamaz demeden sürekli konuş, anlat canım. Valla doğduğundan beri konuşuyorum benAma çok güzel kitap okuyor. Öğrenmiş benden kitabın başına oturuyor kendince bişiler söyle söyleye sayfaları çeviriyor
Apt huzuru insanı cok etkiliyor cok önemli. Umarım siz de, herkes de huzuru bulur..Aslında çok istiyoruz ama Suanlik vazgeçtik.cunku çatıda tepemizde nargile içmeyin çocuk kosturtmayin mangal yapmayın halı yikamayin misafir agirlamyin bebeğimiz rahatsız oluyor dedikce azitip terbiyesizlesen insanlra denk geldik.biri yönetici yan dairede öteki altımızda oturuyor.ozellikle ses yapıyorlar ama inanılmaz duvarlara vurmalar eşya dusurmeler avazı ciktigi kadar çocuk bagirtmalar kapı carpmalar yüksek sesle konuşmalar.bi de özellikle yaptıklarını söylüyorlar o kadar da pişkin kötü insanlar.evi yeni aldık bu sekilde ki korkunç seslere yenidoğan bebegimizin çok urkecegini düşünüyoruz.buyuzden de beklemeye karar verdik.
Benim anne yanı 80*130 çarpıyor uyanır gibi olup geri uyuyorApt huzuru insanı cok etkiliyor cok önemli. Umarım siz de, herkes de huzuru bulur..
Bu Arada yatak geldi. Montessorinin bi anlami kalmadi karyolaya yatak koyunca, cok yuksek oldu. Marangoza yaptırmadigima çok pisman oldum. Direk yerden modeller var dusunursen onlar daha iyi olur.
Biz showroomda gormeden almıştık.
Sığma konusundaysa,yan yana degil de bi uca kivrilirsan sığabiliyorsun
Bir de, deli deli yattigi için rahat edemedi bugün. Seninki nasil anne yanina sığıyor? Artık ufakliga da 2 kişilik almak istemedim ablasi gece boyunca yatagin her yerinde yatiyo hala da carpa carpa.
Buraya alisir mi bebe acaba sizin bebekler nasil sığıyorlar yataklara kizlar?
Anneyi geç söylüyor birçok bebek bence.bizim kız herşeyi tekrarlıyor o an ne dersek baba nene dede arkadaşının ismi ela teyzesinin köpeğinin ismini bile Lili diyo ama anne demiyorHerhangi bir kelime anne, baba, mama, meme. Hiçbiri yok benim oğlanda. Geçen biri anne nerde dedi gösteremedi yok öğretemedim dedim
Uzun bir süre bana da aba dediBen dahil evdeki herkese abla diyor,hepimiz kendimizi genç hissediyoruz
İnşallahUzun bir süre bana da aba dediBabayı o kadar güzel içten söylüyordu ki sinir oluyordum Bir cilveli, bir cilveli Çok şükür şimdi aynılarını bana yapıyor. Üstüne annemmm diyerek gelip sarılıyor artık. Bekleyin güzel günler yakın yani
Bir şeye kızdığımda abammm diye gelip sarılıyor çok komik.İnşallah annemmm de der yakındaUzun bir süre bana da aba dediBabayı o kadar güzel içten söylüyordu ki sinir oluyordum Bir cilveli, bir cilveli Çok şükür şimdi aynılarını bana yapıyor. Üstüne annemmm diyerek gelip sarılıyor artık. Bekleyin güzel günler yakın yani
Ay benimki de alışır insallah ya, azi disi cikiyo yine sabahladık zaten uyumadanBenim anne yanı 80*130 çarpıyor uyanır gibi olup geri uyuyoremekliyor gibi surundugu için kafasını çarptığı için ince süngerimsi korumalık var kafa en uca bitisik uyuyor öyle bu aralar daha sakin uyuyor sanki zamanla sınırlı alanda uyumaya alisirlar herhalde.antalyada evler özellikle Kepez bölgesinde yalıtım olarak hiçbirsey yapılmadan inşa ediliyor çok büyük sıkıntı bir de üstüne nasıl yaşaması gerektiğini bilmeyen tipler olunca çekilmez oluyor.kendi çapımızda birşeyler yaptırmaya çalışsak herşey uçmuş gitmiş dışarıya adım atmaya korkar olduk Instagramda beğenmiştim ben korkuluğu çıkabilen yatak kısmı düz olan çatılı gibi ama fiyat fazlaydı.sizinki kapısız düz modelmiydi.bir de iç yatağı nasıl aldınız?ben onu da cm olarak az ama doğal latex istiyorum.umarim bebisiniz rahat rahat yatar netten aldıysanız değişim yapmak zorundalar istediğiniz gibi olmadıysa eğer tabi.
Ah ah sorma.O kadar gerginim ki belki aynı duyguları yaşıyoruzdur. Oğlumun geleceği için çok tedirginim üstelik çok uzak gelecekte değil yarın için diğer gün için gireceğimiz yıl için... Batıyoruz..
Havam değişsin iki dakika nette dolaşayım diyorum. Daha çok psikolojim bozuluyorO kadar gerginim ki belki aynı duyguları yaşıyoruzdur. Oğlumun geleceği için çok tedirginim üstelik çok uzak gelecekte değil yarın için diğer gün için gireceğimiz yıl için... Batıyoruz..
Batıyoruz değil,resmen battık..osmangazi köprüsü geçiş ücreti 600tl olmuş.geçiş garantiliydi zaten.yandık ki ne yandıkO kadar gerginim ki belki aynı duyguları yaşıyoruzdur. Oğlumun geleceği için çok tedirginim üstelik çok uzak gelecekte değil yarın için diğer gün için gireceğimiz yıl için... Batıyoruz..
Ben anne sütü hiç denemedim canım.geçenlerde benim de oğlum grip olmuştu günlerce öldüm öldüm dirildim.burun spreyini sıktırmıyordu gece burnu tıkanıp uyandığında da burun spreyi sıkacağımı anlayıp avaz avaz ağlıyordu.buhar zaten hiç yaptırmıyor.çok zor günlerdiARKadaşlar, bebeğinizin burnu tıkalıyjen hiç anne sütü damlatmayı deneyen oldu mu? İşe yaradı mı? Sprey vs kullnıyorum bu arada, spreyi sıktırmamak için o kadar ağlıyor ki açılan burun tekrar tıkanıyorbiliyorsunuz benim kızın ilaç ve türevlerine karşı grevi var
amin canım çok saolBen anne sütü hiç denemedim canım.geçenlerde benim de oğlum grip olmuştu günlerce öldüm öldüm dirildim.burun spreyini sıktırmıyordu gece burnu tıkanıp uyandığında da burun spreyi sıkacağımı anlayıp avaz avaz ağlıyordu.buhar zaten hiç yaptırmıyor.çok zor günlerdien son eczaneden yakaya damlatılan burun açan damlalardan almıştık da o biraz rahatlatmıştı.size geçmiş olsun canım inşAllah tez zamanda iyileşir minnoş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?