• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 de evli olarak yorum yazmak isteyenlerr :)

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
az önce 2014 de açılan bi konu gördüm 2017 de evlenirim diyenlerdi sanırım konu başlığı . çok eğlenceli olmuş yazanların kimisi 2017 de evlenmiş kimisi hala bekar :) bende böyle bi konu açayım dedim :) bekarım bu arada bakalım 2020 ye kadar evliler kervanına katılacakmıyız . Rabbim isteyen herkese hayırlı evlilikler nasip etsin inşallah :)

Deme öyle :))) tek başına yaşlanınca nefes alsın yeter dersin :halay:

Şuan takılmıyorum bu duruma ama bir gün huzurlu bir yuvam olsun istemem değil tabi, kısmet değilse de napalım : D
Merak ettim sonra burası aklıma gelir de okur muyum diye ondan yazdım bakalım :KK53:

Allah bana da, benim gibi isteyenlere de ;hayirli güzel ömür boyu çok mutlu sürecek güzel evlilik ve bizi Allah rizasi icin sevip sayacak hayirli bir eş nasip etsin.

Bende 2022de düşünüyorum :D kul kurar kader gülermiş bu sözü çok seviyorum hayat neler getirecek bakalım karşımıza

Şuan takılmıyorum bu duruma ama bir gün huzurlu bir yuvam olsun istemem değil tabi, kısmet değilse de napalım : D
Merak ettim sonra burası aklıma gelir de okur muyum diye ondan yazdım bakalım :KK53:
26 yayıma kadar evlenmeyi düşünmüyordum. 27 olunca iş değişti.ocak ayına kadar ilk defa ailemden uzak okumaya gittim. Öyle gezmem tozmam olmadı. Bi bilsen öyle bi rahat ettim ki. Belli bi yaştan sonra ailenin yanında kalamıyorsun. Psikolojik olaraak evde yaşanan günlük gerginlikler bezdiriyor adamı. Ergenlikte yaşamadığım sorunları bu yaşımda yaşar oldum. 2 seçenek vardı ya ayrı eve çıkacaktım ya sevdiğim insanla evlenecektim. Nişanlımda evlenelimm bee diyince o zamanlar hadi evlenekkk dedim :))) az kaldı düğüne bakalım

26 yayıma kadar evlenmeyi düşünmüyordum. 27 olunca iş değişti.ocak ayına kadar ilk defa ailemden uzak okumaya gittim. Öyle gezmem tozmam olmadı. Bi bilsen öyle bi rahat ettim ki. Belli bi yaştan sonra ailenin yanında kalamıyorsun. Psikolojik olaraak evde yaşanan günlük gerginlikler bezdiriyor adamı. Ergenlikte yaşamadığım sorunları bu yaşımda yaşar oldum. 2 seçenek vardı ya ayrı eve çıkacaktım ya sevdiğim insanla evlenecektim. Nişanlımda evlenelimm bee diyince o zamanlar hadi evlenekkk dedim :))) az kaldı düğüne bakalım
Hayırlı olsun :)

Mutluluklar dilerim ^^
Evet aynen öyle, ben de ailemden uzaklaşınca iyi hissediyorum açıkçası, bu biraz baskı yaşamamdan da kaynaklı. Şuan işsizim önceliğim çalışmak, çalışırsam ev konusunda da kafam rahatlayacak ondan sonra aşk meşk evlilik bakarım diyorum da hayatın da kendince planları olabilir tabi, hayırlısı nasılsa öyle olsun :)

Mutluluklar dilerim ^^
Evet aynen öyle, ben de ailemden uzaklaşınca iyi hissediyorum açıkçası, bu biraz baskı yaşamamdan da kaynaklı. Şuan işsizim önceliğim çalışmak, çalışırsam ev konusunda da kafam rahatlayacak ondan sonra aşk meşk evlilik bakarım diyorum da hayatın da kendince planları olabilir tabi, hayırlısı nasılsa öyle olsun :)
Teşekkür ederim
Memur olmadan evlenmem diyordum büyük konuşmuşum. İşsizim malesef :( maddi durumlarda iyi olmayınca asgari ücretle çalışacağım en azından ev gerginyiğinden uzakta olacağım işe başlayacağım. Evrakları teslim ettim haber bekliyorum başlamak için

Teşekkür ederim
Memur olmadan evlenmem diyordum büyük konuşmuşum. İşsizim malesef :KK43: maddi durumlarda iyi olmayınca asgari ücretle çalışacağım en azından ev gerginyiğinden uzakta olacağım işe başlayacağım. Evrakları teslim ettim haber bekliyorum başlamak için

Hepimizin planları, niyeti, mantıksal öngörüleri var olmalı da bence ama işte bazen hayatın getirileri farklı olabiliyor, belki daha da iyi olur her şey :) Sevdiğiniz insandan eminseniz ne güzel, zaten iş hayatına da başlayacakmışsınız hayırlısı olsun inşallah. Ben de bir dönem çalışmıştım, gerçekten evden uzak olmak ve kendine yetmek yarıyor insana.
Bakalım ben ne yapacağım 2020'ye kadar :KK53:

Bende yazıyım.
Mutlu bir yuvam olsun isterim tabi ama içimden bir ses ""ben evlenmem""diyor.Hayırlısı.
Bakalım 2 sene sonra ne olur.

Yalnız yaşlanacağıma inansamda... içten içe bana değer verecek yanımda olacak birinin hayatıma girmesini temenni ediyorum...

Back
X