Ayyyy gelioooommm geliyooooomSus kiz persembe yapcak oda bnde persembe doktora gidion totem yapicaz biz gaza getirme
Bkleeee aaa yada yap bnane totem diom boz sen totemi hemen gaza geldi suna bakYarin 2 tane alsaaaammm bi tanesini yapsaaam nolur kii
Canım duş kanamayı durdurur. Tekrar başlar teste gerek yok. Bi dahaki ay inşallah gelir bebeğin.Öyle yavrum cok agrı cok sancı cektim sancıdan üzüntüme odaklanamadım dusa girip afedersin salya sümük aglayacaktım suya girdigim gibi bir rahatlık geldi karnım hala davul gibi ve dustan sonra gelen regl kesildiacaba diyorum sonra demesemmi diyorum yinede iki gün sonra test yapsam cıkarmıki diyorum böyle düsünmeyi bırakmalıyımda diyorum bilmiyorum kuzum bilmiyorum herseyin hayırlısı insallah
Ooofff offffff yok yok yapmicam. TmmBkleeee aaa yada yap bnane totem diom boz sen totemi hemen gaza geldi suna bak
Gelme gelme bi guncuk daha beklicen sanki ne var kiAyyyy gelioooommm geliyooooom
Bnm guclu hatunum bekler sabirli can kusumOoofff offffff yok yok yapmicam. Tmm
Sen de yarin git dr a yaaa nooooooluuuuuyyyyGelme gelme bi guncuk daha beklicen sanki ne var ki
Ya randevu aldim persembeye gidecem sabir sabir annaaa bak herkez tek tek adet olup huzun birakti ayni anda olursa bu sefer tutar belkiSen de yarin git dr a yaaa nooooooluuuuuyyyy
Ben kiiiiii gunum gecmeden test yapan qadıınn . Simdi gunumu kac gecsin diyee bekliooooomBnm guclu hatunum bekler sabirli can kusum
Haaaa dogru unutmusum. Nyse taam bekliyek baklm.Ya randevu aldim persembeye gidecem sabir sabir annaaa bak herkez tek tek adet olup huzun birakti ayni anda olursa bu sefer tutar belki
Tmm be git al yap tmmi git hadi git al durmuo bklemio git git acik eczane vardir hihBen kiiiiii gunum gecmeden test yapan qadıınn . Simdi gunumu kac gecsin diyee bekliooooomah ulen zalım dunyaa
Merka ediyordur simdi ama oooooSus kiz persembe yapcak oda bnde persembe doktora gidion totem yapicaz biz gaza getirme
Bi karar verHaaaa dogru unutmusum. Nyse taam bekliyek baklm.
Gercek fatma bu isteHic deme yaaa. Patlatim dimi bi tane yarin
Hepimiz catlioz kiz ama tam net olsun die diom kotulukden degilMerka ediyordur simdi ama ooooo
Senin emegini göz ardı edemem tesekkürler cicegimEllerine sağlık canım baya uğraştın listeyle
Sesleri cıkmazsa silicem birkac gün sonraBatı geçen bir sürü kişi var acaba hamile mi onlarda
Tam orayı düzenlerken görmüstüm nese gebe kalırsan o emojiyi koymak daha kolay hallederiz hemen canımAnaaa ciddi ciddi yazmisnyse kalsn orda naplm
Ben yinede bir test yapıcam canımCanım duş kanamayı durdurur. Tekrar başlar teste gerek yok. Bi dahaki ay inşallah gelir bebeğin.
Etiket yap kuzu yarın aksama kadar cvp gelmezse silersinSesleri cıkmazsa silicem birkac gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?