Bir bakıyomusuz ikimizde belirtisiz hamileyizBen adet olunca cok agri hiissederim yano ilk gun . Normalde adet olmadan once bacagim uyuşur benim bi kac gun oncesinde . Hoc oyle bisey olmadi . Su an bisey hissetmiyorum .
Profiline görüntüleme sınırı getirilmisBekliyorum
Boyle seyler duyunca bile icim kipir kipir oluyorBir bakıyomusuz ikimizde belirtisiz hamileyiz
Nerden kaldırılıyor o hic bilmiyorum bilincsiz yapmısımProfiline görüntüleme sınırı getirilmis
Bilmem miiiiama galiba bu sefer tutturmussun gibi geldi bana. Bence o yerlesme kanamasiydiii
Sanırım kk tarafindan getirilmişNerden kaldırılıyor o hic bilmiyorum bilincsiz yapmısım
Bulusup elele dolasırız sokaklarda gebeyim gebeyim gebeyim naraları atarıkBoyle seyler duyunca bile icim kipir kipir oluyor ♥♥♥♥ya insallah oyle oluruz. Illaki belirti yasiycaz diye bisey yok zaten .. Allahhiiiimmm
Test yapacağım ilk idrarla yarın sabah uyanır uyanmazzBeş gün geçmiştest yapmadınız mı daha
Kk niye getiriyorki ne yazıyorSanırım kk tarafindan getirilmiş
Kafamiza da huni boynumuza inek çaniBulusup elele dolasırız sokaklarda gebeyim gebeyim gebeyim naraları atarık
Test yapacağım ilk idrarla yarın sabah uyanır uyanmazz
Kucagımızdada oyuncak bebeklerKafamiza da huni boynumuza inek çani
Ha pardon sen yapmışsınKk niye getiriyorki ne yazıyor
Ben yapmısımdır bence onu
Ha pardon sen yapmışsın
Her gelene biz hamileyiz biliyonuz muKucagımızdada oyuncak bebekler
Nasıl kaldırabilirim acebaHa pardon sen yapmışsın
Okadar Detaya girmeseydin iyiydiHer gelene biz hamileyiz biliyonuz muyanaklarimiza allik ve kucuk çillerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?