Merhaba canım şuan 14. Günümdeyim bat 20 si normal kaset test yapsam mı?Canim ne yaptin test yaptinmi.4 iyi yumurtan vardi insallah tutmustur
Cikti mi peki ? Benim de bat 20 geçen iki gun once gebelik testi yaptim . Ilk baktigimda hic birsey yoktu oyle unuttum . Ertesi sabah baktigimda gozle görünür sekilde ikinci cizgi vardi silik bi sekildeCanim ben yumurtlamayi gordum bugun catlamanin 8 gunu hani adete yakin eger hamileysen ovu testi koyu cikiyorr ya merak ettim
Yok daha adetime bi hafta var bnmde bat 20Cikti mi peki ? Benim de bat 20 geçen iki gun once gebelik testi yaptim . Ilk baktigimda hic birsey yoktu oyle unuttum . Ertesi sabah baktigimda gozle görünür sekilde ikinci cizgi vardi silik bi sekilde
Benim de 6 gun var bataMerhaba canım şuan 14. Günümdeyim bat 20 si normal kaset test yapsam mı?
Beklemek ayri bi stresYok daha adetime bi hafta var bnmde bat 20
At bklm buraya kizCikti mi peki ? Benim de bat 20 geçen iki gun once gebelik testi yaptim . Ilk baktigimda hic birsey yoktu oyle unuttum . Ertesi sabah baktigimda gozle görünür sekilde ikinci cizgi vardi silik bi sekilde
Ayyy cok heycanlı yaaa dur bitane yapıym kızBenim de 6 gun var batabekliyürükkk
Yada vazgeçtim olsada cıkmaz dahaAyyy cok heycanlı yaaa dur bitane yapıym kız
Herhangi bi tedavi falan gordun mu ? Kusurabakma kizzzz sorduysam daha once bu soruyu cevapladiysan da unutmusumdurYada vazgeçtim olsada cıkmaz dahadr adet bekle dedi
Hangi marka bu. Renksz cikmis ama emin olamadim.insllh kuruma cizgisi deildir. Birazdan disari cikicam alip yapsam mi yaa ne dersin
Klomen ve çatlatma iğnesi kuzum. Belirti varmı sende, bende 5 gündür adet olck gbi his var ve göğüs ucları hiç olmadıgı gbi sızlıyorHerhangi bi tedavi falan gordun mu ? Kusurabakma kizzzz sorduysam daha once bu soruyu cevapladiysan da unutmusumdur☺
Bence senin var gibiiKlomen ve çatlatma iğnesi kuzum. Belirti varmı sende, bende 5 gündür adet olck gbi his var ve göğüs ucları hiç olmadıgı gbi sızlıyor
Evde misafirim var valla olmasa cıkıp alıcamBence senin var gibiisen de yapsana simdi yaa
Ben de alsam mi bugun
Kalici deillerse saat 7 ye kadr acik eczaneler. Alabilirsn . Onmli olan idrari bekltmek zatnEvde misafirim var valla olmasa cıkıp alıcam
Labaquik diye bi marka internetten sipariş vermistimHangi marka bu. Renksz cikmis ama emin olamadim.insllh kuruma cizgisi deildir. Birazdan disari cikicam alip yapsam mi yaa ne dersin
Cikmamis bence cunku ertesi gun de yaptim farkli bi zManda cikmadi ondaYaaaaaaaaaa çıkmış işteee
Ay sende yap ben gitmelerini bekliyimKalici deillerse saat 7 ye kadr acik eczaneler. Alabilirsn . Onmli olan idrari bekltmek zatn
Kuzum ztn ilk le yapım diyolart daha cok erken ztn cıkması bile büyk bişiCikmamis bence cunku ertesi gun de yaptim farkli bi zManda cikmadi onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?