Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar, bat 27 ağu
benim döngüm 25 günde bir bat a 13 gün var bakalım hayırlı haberler alırız inşallah

Merhabalar, Bat 27 Ağustos. Ovulasyon öncesi ve sonrasını iyi değerlendirdğimiz bir ay umarım güzel haberler alırız. Fakat şuan gribim ve ilaç kullanmaya çekiniyorum psikolojik olarak kendimi kötü hissederim. Ihlamurla, zencefil zerdeçalla atlatmaya çalışıyorum... Rabbim bekleyen herkese sağlıkla gönlündekini nasip etsin

Mrb kizlar yumurtlamaya gore adetime bi hafta kaldi bgun catlamanin 8 gunu ovu testi yapiyorum koyulasma olcakmi diye 2 gunde bir yapiyorum sizce koyulasma olurmu cogu kişi ovulasyonla hamileligini ogreniyorda

Sağol canım tarifin için bakayim bende bizim bu 3. ayimiz olacak ilikinde siddetli enf varmis bende o yuzden olmadı ilaç iğne kullandım bu ayda yumurtlama günlerini kaçırdım galiba o yüzden ovulasyonla devam edicem bakalim

Senin yüksek cıktıgı icin net olma sansıda yüksek canım diger türlü erken testleri önermiyorum ben kan testide olsa
Heyecan dorukta yaav bekle bekle bitmiyooooorr
Yok kuzum bugünde yaptım negatif ah bebeğim o iğnedeeeen iğneden heyecanım pek kalmadı adet olcam hissi içerisindeyim kuzucum zaman geçiyor artık bana

Aminnnnn İnşallah 10 ay oldu daha bekliyoruz o güzel haberi

Aminnnn

Mrb kizlar yumurtlamaya gore adetime bi hafta kaldi bgun catlamanin 8 gunu ovu testi yapiyorum koyulasma olcakmi diye 2 gunde bir yapiyorum sizce koyulasma olurmu cogu kişi ovulasyonla hamileligini ogreniyordaEki Görüntüle 2298371
Ovu testiyle öğrenebilirsiniz tabi ama daha ovunun üstünden 8 gün geçmiş daha erken. İdrarda en erken ovudan sonra 14.günde belli olur

Mrb kizlar yumurtlamaya gore adetime bi hafta kaldi bgun catlamanin 8 gunu ovu testi yapiyorum koyulasma olcakmi diye 2 gunde bir yapiyorum sizce koyulasma olurmu cogu kişi ovulasyonla hamileligini ogreniyordaEki Görüntüle 2298371
Koyulasma oluyor ben de ilk defa bu ay kullanmistim adetim bittikten 1 gun sonra kullanmistim . Hep silik cikti yumurtlama olgunlasicagi gun iki cizgi de koyu cikmisti . Sonraki gun de iki cizgi belirgindi ondan sonraki gun silik cikmaya devam etti

Karnımın alt tarafında baskı ve hafif ağrı oldu sadece. Doktor dedi ki poliple hamile kalan da var kalamayan da. Belki kalabilirsin, biraz birkaç ay dene olmazsa alırız dedi.
Bak doğru olanı söylemiş bana hemen kürtaj dedi iyi ki gitmedim aldırmaya gidicektim annem ve eşim müsade etmedi aynı hastaneden başka doktorun numarası vardır aradım oda kürtajı önermiyorum falan dedi ucuz kurtuldum galiba

Koyulasma oluyor ben de ilk defa bu ay kullanmistim adetim bittikten 1 gun sonra kullanmistim . Hep silik cikti yumurtlama olgunlasicagi gun iki cizgi de koyu cikmisti . Sonraki gun de iki cizgi belirgindi ondan sonraki gun silik cikmaya devam etti
Canim ben yumurtlamayi gordum bugun catlamanin 8 gunu hani adete yakin eger hamileysen ovu testi koyu cikiyorr ya merak ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…