benim döngüm 25 günde birYa bat tarihleri yakın olanları ve belirtileri okuyunca heyecan yapıyorumher sabah gözümü açar açmaz ilk isim forum a bakmak acaba hamilelik haberi var mı diye. Benim bat a daha çok var üffff daha 14 gün. Keşke benimde reglim 28 gün de bir olsaydı. 33-35 günde bir olunca haliyle bekleme süresi de uzamış oluyor
Sağol canım tarifin için bakayim bende bizim bu 3. ayimiz olacak ilikinde siddetli enf varmis bende o yuzden olmadı ilaç iğne kullandım bu ayda yumurtlama günlerini kaçırdım galiba o yüzden ovulasyonla devam edicem bakalimSaol cnaım umarım olur6 7 tane kuru inciri yarım litre kaynayan içme suyuna atıyorum kısık ateşte 15 dk kaynıyor ama incirler elimle bölüyorum sonra sabah aç akşam aç karnına içiyorum. İbrahim saraçoğlu incir kürü yaz çıkar ama sorun olmayanlara öneriliyor. Siz nekadar dır deniyorsunuz
Yok kuzum bugünde yaptım negatifSenin yüksek cıktıgı icin net olma sansıda yüksek canım diger türlü erken testleri önermiyorum ben kan testide olsa
Heyecan dorukta yaav bekle bekle bitmiyooooorr
Eee kizlar ne diyorsunuz testime koyulasma olurmuMrb kizlar yumurtlamaya gore adetime bi hafta kaldi bgun catlamanin 8 gunu ovu testi yapiyorum koyulasma olcakmi diye 2 gunde bir yapiyorum sizce koyulasma olurmu cogu kişi ovulasyonla hamileligini ogreniyordaEki Görüntüle 2298371
Aminnnnn İnşallah 10 ay oldu daha bekliyoruz o güzel haberiGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
A Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
R Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 14
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
@abutruno bat 12
@ebemero bat 15
@Karakarsu bat 12
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
@linaboran bat 22
M Melegim15 bat 28
@Ceren0134 bat 14
@Seker2181 bat Haziran 27
@m_aslicim bat 21
LadyMorganas bat 11
@Benek04 bat 15
@Butterfly1987 bat 28
@Algernonya bat 19
@bmbm bat 21
@Gncgztc bat 24
@fikoss bat 18
@aselce bat 27
Misst bat 29
Eylül
@Tiktaktok bat 1
MNbeyaz bat 5
@hayalinizle bat 8
@Deryakadir bat 7
@Ederaf bat 10
@eylem91 bat 8
AminnnnGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
A Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
R Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 21
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
@Ftskrcm bat 30
@Maruki bat 13
@icecreamm bat 26
@eylem91 bat 14
@Cena bat 21
@Serimeri bat 16
@abutruno bat 12
@ebemero bat 15
@Karakarsu bat 12
@Caghla_29 bat 23
@Tiibukk bat 23
@linaboran bat 22
M Melegim15 bat 28
@Ceren0134 bat 14
@Seker2181 bat Haziran 27
@m_aslicim bat 21
LadyMorganas bat 11
@Benek04 bat 15
@Butterfly1987 bat 28
@Algernonya bat 19
@bmbm bat 21
@Gncgztc bat 24
@fikoss bat 18
@aselce bat 27
Misst bat 29
Eylül
@Tiktaktok bat 1
MNbeyaz bat 5
@hayalinizle bat 8
@Deryakadir bat 7
@Ederaf bat 10
@eylem91 bat 8
Aminnnnn İnşallah 10 ay oldu daha bekliyoruz o güzel haberibirde test yapmıştım böyle oldu.arkasına tekrar yaptım çok ama çok açık bi çizgi belirdi .acaba sadece bana mı görünüyor o çizgi çok taktım kafaya
Aynı durumdayız canım benim 3. Gün bugün sende herhangi bi farklılık varmı doktor aldırmanı önerdimi
Ya ne güzel 25 gün çok güzel bekleme süresi çok az oluyorMerhabalar, bat 27 ağu
benim döngüm 25 günde birbat a 13 gün var bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
Benmde sizden iki gün sonra inşaAllah ☺Merhabalar, bat 27 ağu
benim döngüm 25 günde birbat a 13 gün var bakalım hayırlı haberler alırız inşallah
Ovu testiyle öğrenebilirsiniz tabi ama daha ovunun üstünden 8 gün geçmiş daha erken. İdrarda en erken ovudan sonra 14.günde belli olurMrb kizlar yumurtlamaya gore adetime bi hafta kaldi bgun catlamanin 8 gunu ovu testi yapiyorum koyulasma olcakmi diye 2 gunde bir yapiyorum sizce koyulasma olurmu cogu kişi ovulasyonla hamileligini ogreniyordaEki Görüntüle 2298371
Hepimiz bu ay çok güzel haberler alırız inşallah. Rabbim çok aratmasınBenmde sizden iki gün sonra inşaAllah ☺
Kaç ay oldu düşünüyorsun. Doktora gittin mi. Soğan kürü ve diğerler bitki kürlerinin neye faydası varBenmde sizden iki gün sonra inşaAllah ☺
Koyulasma oluyor ben de ilk defa bu ay kullanmistim adetim bittikten 1 gun sonra kullanmistim . Hep silik cikti yumurtlama olgunlasicagi gun iki cizgi de koyu cikmisti . Sonraki gun de iki cizgi belirgindi ondan sonraki gun silik cikmaya devam ettiMrb kizlar yumurtlamaya gore adetime bi hafta kaldi bgun catlamanin 8 gunu ovu testi yapiyorum koyulasma olcakmi diye 2 gunde bir yapiyorum sizce koyulasma olurmu cogu kişi ovulasyonla hamileligini ogreniyordaEki Görüntüle 2298371
Nadirende olsa engelmiş bebeğin tutunmasına zaten bende döllenme olduğunu söylemişti doktorum demekki bu yüzden tutunamadı diye düşünüyorumAnladım bebek için engel mi yani
Bak doğru olanı söylemiş bana hemen kürtaj dedi iyi ki gitmedim aldırmaya gidicektim annem ve eşim müsade etmedi aynı hastaneden başka doktorun numarası vardır aradım oda kürtajı önermiyorum falan dedi ucuz kurtuldum galibaKarnımın alt tarafında baskı ve hafif ağrı oldu sadece. Doktor dedi ki poliple hamile kalan da var kalamayan da. Belki kalabilirsin, biraz birkaç ay dene olmazsa alırız dedi.
Evet biliyorum canim elimde ovu testi var merak ediyorumOvu testiyle öğrenebilirsiniz tabi ama daha ovunun üstünden 8 gün geçmiş daha erken. İdrarda en erken ovudan sonra 14.günde belli olur
Canim ben yumurtlamayi gordum bugun catlamanin 8 gunu hani adete yakin eger hamileysen ovu testi koyu cikiyorr ya merak ettimKoyulasma oluyor ben de ilk defa bu ay kullanmistim adetim bittikten 1 gun sonra kullanmistim . Hep silik cikti yumurtlama olgunlasicagi gun iki cizgi de koyu cikmisti . Sonraki gun de iki cizgi belirgindi ondan sonraki gun silik cikmaya devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?