Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah değildir. Kendini çok yormamaya çalış senin bat a az kaldı hadi hayırlı haberlerle inşallah

Yok canım ay sonunu bekliyorum bende bu ay bitki çayları ile deniyorum olmazsa öbür ay da bi rahim filmi çektirecem ovulasyon testi kullanıyorum şimdi
Hayırlısı olsun inşallah canın bende 2 ay ovu testi kullandım bıraktım artık anlıyorum yunurtlama günlerini :) soğan kürüne başladım bakalım iyi gelicekmi

Hayırlısı olsun inşallah canın bende 2 ay ovu testi kullandım bıraktım artık anlıyorum yunurtlama günlerini :) soğan kürüne başladım bakalım iyi gelicekmi
Bende adetken içtim ovulasyon günü bıraktım şuan aslan pençesi ve hayıt çayı içiyorum onların mı etkisi bilmiyorum ama erken yumurtladım

Bende adetken içtim ovulasyon günü bıraktım şuan aslan pençesi ve hayıt çayı içiyorum onların mı etkisi bilmiyorum ama erken yumurtladım
Aslan pençesi çok iyi geliyomuş diye duydum yumurtlamaya soğandan sonra ona başlicam :)

Aslan pençesi çok iyi geliyomuş diye duydum yumurtlamaya soğandan sonra ona başlicam :)
Evet ama dikkat et gebelik falan olursa emdometriumu inceltiyo Rabbim nasip ederse ediyo am düşük yapanda olmuş. Benmde klomenden dolayı kist oldu o yüzden soğan suyu içtim inşaAllah bize de şifa olur ☺

Evet ama dikkat et gebelik falan olursa emdometriumu inceltiyo Rabbim nasip ederse ediyo am düşük yapanda olmuş. Benmde klomenden dolayı kist oldu o yüzden soğan suyu içtim inşaAllah bize de şifa olur ☺
Bende pko var canım bide polip çıktı başıma doktorum kürtaj yapalım dedi ama kabul etmedim şimdi kendi kendime bişeyler yapıyorum umarım iyi gelirr

Hepimjz oyleyiz galiba bat kac gun olursa olsn son gunler gecmiyooo

Bende de polip var soğan kürü yapıyorum şu anda 6.günümdeyim. Sonra sa aslanpençesi içicem.
Aynı durumdayız canım benim 3. Gün bugün sende herhangi bi farklılık varmı doktor aldırmanı önerdimi

Biz de ikinci cocugumuzu istiyoruz benim de bir oglum var 4.5 yasinda Inşallah bu ay gelir kardeş oğluna canım incir kurunu nasıl yaptın acaba
Saol cnaım umarım olur 6 7 tane kuru inciri yarım litre kaynayan içme suyuna atıyorum kısık ateşte 15 dk kaynıyor ama incirler elimle bölüyorum sonra sabah aç akşam aç karnına içiyorum. İbrahim saraçoğlu incir kürü yaz çıkar ama sorun olmayanlara öneriliyor. Siz nekadar dır deniyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…