İnşallah değildir. Kendini çok yormamaya çalışSağ taraftan bugün ayakta fazla durdugum icinmidir nedir benimde cok kötü belim agrıdı canım bugün bide sol kasıkta kasılma var gibiydi baya yorgundum bugün cok bariz belli oldu insallah psikolojik degildir yavrum bunlar insallah seviniriz rüyalarımızdaki gibi
Evt üstelik sürekli sordum kahverengi mi normal kanama mı diye normal adetinde nasılsa öyle dediŞokum normal adet gördüğü halde hamilemiymiş yanii
Çok enteresan ya ama benim annemde öyleymiş yani hamileyken adet görmüş buda kafa karıştırıcı bişey işteEvt üstelik sürekli sordum kahverengi mi normal kanama mı diye normal adetinde nasılsa öyle dedi
Evet yani çok ilginç ama oluyor ☺Çok enteresan ya ama benim annemde öyleymiş yani hamileyken adet görmüş buda kafa karıştırıcı bişey işte
Sen naptın canım gelişme var mı ?Evet yani çok ilginç ama oluyor ☺
Yok canım ay sonunu bekliyorum bende bu ay bitki çayları ile deniyorum olmazsa öbür ay da bi rahim filmi çektirecem ovulasyon testi kullanıyorum şimdiSen naptın canım gelişme var mı ?
Hayırlısı olsun inşallah canın bende 2 ay ovu testi kullandım bıraktım artık anlıyorum yunurtlama günlerini :) soğan kürüne başladım bakalım iyi gelicekmiYok canım ay sonunu bekliyorum bende bu ay bitki çayları ile deniyorum olmazsa öbür ay da bi rahim filmi çektirecem ovulasyon testi kullanıyorum şimdi
Bende adetken içtim ovulasyon günü bıraktım şuan aslan pençesi ve hayıt çayı içiyorum onların mı etkisi bilmiyorum ama erken yumurtladımHayırlısı olsun inşallah canın bende 2 ay ovu testi kullandım bıraktım artık anlıyorum yunurtlama günlerini :) soğan kürüne başladım bakalım iyi gelicekmi
Aslan pençesi çok iyi geliyomuş diye duydum yumurtlamaya soğandan sonra ona başlicam :)Bende adetken içtim ovulasyon günü bıraktım şuan aslan pençesi ve hayıt çayı içiyorum onların mı etkisi bilmiyorum ama erken yumurtladım
Evet ama dikkat et gebelik falan olursa emdometriumu inceltiyo Rabbim nasip ederse ediyo am düşük yapanda olmuş. Benmde klomenden dolayı kist oldu o yüzden soğan suyu içtim inşaAllah bize de şifa olur ☺Aslan pençesi çok iyi geliyomuş diye duydum yumurtlamaya soğandan sonra ona başlicam :)
Bende pko var canım bide polip çıktı başıma doktorum kürtaj yapalım dedi ama kabul etmedim şimdi kendi kendime bişeyler yapıyorum umarım iyi gelirrEvet ama dikkat et gebelik falan olursa emdometriumu inceltiyo Rabbim nasip ederse ediyo am düşük yapanda olmuş. Benmde klomenden dolayı kist oldu o yüzden soğan suyu içtim inşaAllah bize de şifa olur ☺
Polip ne canım miyim gibi miBende pko var canım bide polip çıktı başıma doktorum kürtaj yapalım dedi ama kabul etmedim şimdi kendi kendime bişeyler yapıyorum umarım iyi gelirr
Yok canım küçük et bezesi gibi bişeyPolip ne canım miyim gibi mi
Hepimjz oyleyiz galibaYa bat tarihleri yakın olanları ve belirtileri okuyunca heyecan yapıyorumher sabah gözümü açar açmaz ilk isim forum a bakmak acaba hamilelik haberi var mı diye. Benim bat a daha çok var üffff daha 14 gün. Keşke benimde reglim 28 gün de bir olsaydı. 33-35 günde bir olunca haliyle bekleme süresi de uzamış oluyor
Peki nolacak canım tedavsii falan nasıl olacakYok canım küçük et bezesi gibi bişey
Bende pko var canım bide polip çıktı başıma doktorum kürtaj yapalım dedi ama kabul etmedim şimdi kendi kendime bişeyler yapıyorum umarım iyi gelirr
Ya histereskopi açık ameliyat değil kamerayla vajinaya girip polipi kazıyolarPeki nolacak canım tedavsii falan nasıl olacak
Aynı durumdayız canım benim 3. Gün bugün sende herhangi bi farklılık varmı doktor aldırmanı önerdimiBende de polip var soğan kürü yapıyorum şu anda 6.günümdeyim. Sonra sa aslanpençesi içicem.
Anladım bebek için engel mi yaniYa histereskopi açık ameliyat değil kamerayla vajinaya girip polipi kazıyolar
Saol cnaım umarım olurBiz de ikinci cocugumuzu istiyoruz benim de bir oglum var 4.5 yasinda Inşallah bu ay gelir kardeş oğluna canımincir kurunu nasıl yaptın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?