• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 BİTMEDEN HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mstrdm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2020
34
39
3
Merhaba canım güzel anne adayları
Belki bir çoğunuz uzun süredir bebek sahibi olmaya çalışıyor belki daha yeni olanlarınız var gibi denemelerde benim gibi..
Bende düşündüm ki bu süreç motivasyon ile geçmesi gereken bi süreç ve bu süreci birlikte geçirmek bizim için güzel olabilir öyleyse hep beraber önümüzdeki maçlara bakıyotuz ve Rabbiminde izniyle 2020 bitmeden hamiş oluyooruuuzzz🥰

Belki bir çoğunuz uzun süredir bebek sahibi olmaya çalışıyor belki daha yeni olanlarınız var gibi denemelerde benim gibi..
Bende düşündüm ki bu süreç motivasyon ile geçmesi gereken bi süreç ve bu süreci birlikte geçirmek bizim için güzel olabilir öyleyse hep beraber önümüzdeki maçlara bakıyotuz ve Rabbiminde izniyle 2020 bitmeden hamiş oluyooruuuzzz🥰
Rabbim hepimize nasip eder insallah 😍😍 bende 2020 bitmeden anne olmak isteyenlerdenim 😊

Bende 1 yıllık evliyim ama şimdi anne olmak için o kadar hazır hissediyorum ki ve tez canlıyım olumsuz sonuçtata stres oluyorum bu da kötü etkileyecek diye korkumda var

İnsallah canim benim bende 2020 bitmeden hamile kalmak isteyenlerdenim son bir ay kaldi bakalim. 18 aydir istiyoruz uc senelik evliyim bende . Hicbi sebep yok diyolar hersey iyi guzel ailede kisirlik oykusu yok. Ama olmuyor nasip bekliyoruz. Aralikta asilama icin gidicem bakalim devlet destegi icin iki kez asilama sart onlari yerine getirelim diyoruz belkide tutar .

Back
X