2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay canimm gündüz 2 uykusu vardi 3 saat aralık olurdu akşam da 9.30 da uyurdu 3 gecedir 11.00 den önce uyumuyor ama biliyoruz uykusu var uyusa sakinlersek ama mümkün değil çiğlik çığlığa . Hiç bukadar ağlamamıştı bu aya kadar ..cok üzülüyorum umarım düzelir biran önce üst dişlerimiz patladı bizim. Şükür dış ağrısından kurtulduk dış olduğu hafta çok sık uyandi ama yine saatinde uyumuştu bu çok farklı uyumak istemiyor gibi geç yatıp geç uyanıyor böylece aradaki farkı kapatıyor..

Amin canım, insallah düzelirler ne denir ki. Sizinde benzer durumunuz bizle. Uzun süren evlilik ve geç gelen bebek olunca daha bi sıkıntılı oluyor alışmak galiba
Eski konforlu günler kalmadı..ayaklari uzatmak yemekte keyif yapmak yok ama değer bence ... onun büyüdüğünü görmek bir mucize..
Umarım erkeklerde bunu anlar ve asıl görevlerinin eşlerini mutlu etmek olduğunu anlarlar. Mutlu eş mutlu bebek mutlu aile..degil midir ki ? Ah keşke yazdiklarimiz okusalar ve duzelseler..
Insan sevdiğine diken olsa katlanır. Annemiz babamız daha zor şartlarda 4 çocuk yetiştirmişler biz birine bakarken zorlanıyoruz.
Herkes zorlanıyor önemli olan eş olarak birbirini desteklemek de birimiz yetemeyince diğeri devralmalı dinlendirmeli .. neyse..sen ben biliyoruz da onlar da öğrenir insallah geç olmadan

8.ayda gaz sancısı normal mi ? Doktor ne dedi? Biz küçükken bio gaia ve sab simplex kullanmıştık
Işe yaramıştı ama asıl önemli olan sebebini bulmak sanirim.

Yataktan düşen bebekler kervanına bizim oğlan da katıldı maalesef eşimle aramiza alip emziriyorum gece hep. Uyuyakalsam da aramızda olunca duşmuyordu. Eşim sabah kalkmiş yanimizdan ben de emzirirken uyuyakalmışım düşmüş oğlum ağlamasına sıçradım çocuk düştü diye bir bağırdım ama öyle korkup kendimi kasmışım ki sabahtan beri omuzlarım ağrıyor. Allah korudu çok şükür bir şey olmadi bebeğe ama benim aklım çıktı resmen. Durup durup gözümün önüne geliyor o sahne

Geçmiş olsun canım.
Benim kızımın kolu kırıldı günlerce gördükçe kahroldum. Yavrum benim.
Dikakt et canım

Kızlar kimlerin bebekleri emekliyor? Benimki henüz emekleyemiyor.doktorumuza göre sorun yok ama artık gezmek istediği için sürekli kollarından tutarak geziyoruz evi ..
Benim kızım emekliyor bir hafta 10 gündür. 8 ay 12 günlüğüz. Kalkmaya da başladı hafif hafif. Ama sürekli düşüyor.

Çok çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım.
Dikakt et canım
Nasıl oldu minik kuzu

Geçmiş olsun canım.
Dikakt et canım
Teşekkür ederiz size de geçmiş olsun, nasıl anladın kırıldiğini çok mu ağladı oynatamadi mi kolunu? Bizimki çabuk sakinleşti sadece alni hafif kizarmişti buz koyduk geçti. Halının üzerine düştü o yüzden çok sert olmadı sanırım. Rabbim korusun inşallah tüm yavruları

Canım benim ki halı yoktu zemine düştü.
Doktora götürdük rotken çekildi.
Orda göründü.

8.ayda gaz sancısı normal mi ? Doktor ne dedi? Biz küçükken bio gaia ve sab simplex kullanmıştık
Işe yaramıştı ama asıl önemli olan sebebini bulmak sanirim.
Normal değil tabi ki canım yani yenidoğan gibi sadece anne sütünden veya mamadan kaynaklanan bir gaz değil malesef klima çarptı tedbir almaya çalışsam da kendi çapımda yeterli gelmedi demek ki çok zor kurtulduk gazdan damla aldık bol bol masaj şükür geçti ama kusması dursun diye iğne yaptılar aşırı döküntü yaptı vücudunda yarın aile hekimine götürcem hastanedekilerden çpk daha ilgili bakalım ne der döküntü için

kızlar benım oglum cok gazlı bi bebek olmasına rağmen ben ilk aylarda problem yaşamadım . İbrahım saraçoğlunu. Adaçayı yağı ( acı elma yağı ) yazısını okumustum . Bebegın gazı oldugunda ayaklarınun altına sürün çorap giydirin mis gbi uyusun

Çok geçmiş olsun umarım iyidir kuzu Geçen haftada aynı şekilde benim oğlum düştü. O çığlıkla uyandım ya ömrümden bi 10 yıl gitmiştir herhalde. Allahım beterinden korusun evlatlarımızı

Bebeğim yaklaşık 8 ay 10 günlük canım. 7 aydan beri çabalıyor emekleme pozisyonuna geliyordu sonra hafiften sürünmeye başladı şimdi de emekliyor ama çok aktif değil daha çok yaklaştığı yerlere tırmanmaya çalışıyor ayağa kalmak istiyor. İnan her bebek farklı tecrübe ile sabit ablası 10,5 aylık emekledi ondan önce hiçbir çabası yoktu, herkes emeklemeden yürüyecek dedi ama ben ihtimal vermiyordum çünkü ayağa kalkma çabası da yoktu gücü de. Sonuç olarak 14 aylık yürüdü babası da öyleymiş. Miniğim daha istekli yaşını karşılar diye düşünüyorum. İlkimde bende senin gibi endişelenmiştim ama inan dert edecek birşey değil her çocuk ayrı bir dünya

Ya bu aylara geldik hala gaz problemi yetiyor.. Elanın da bazen oluyor ama bazen .uykudan uyanıyor kıvranıp duruyor. Valla herhangi bir öneri varsa ben de açığım.
Bizim de devam ediyor, hatta çıkardığı gazlara şaşırıyorum defalarda sert sert gaz çıkarıyor minicik popodan çıktığına inanmak zor. Dediğin gibi bazen uykuda da çok kıvranıyor

Kızlar kimlerin bebekleri emekliyor? Benimki henüz emekleyemiyor.doktorumuza göre sorun yok ama artık gezmek istediği için sürekli kollarından tutarak geziyoruz evi ..
Kollarındann tutarak gezdirince emeklemeye çabalamıyorlar canım. Büyük kızımda o hataya düştüm hem size zor olur hem bebek çaba göstermez. Ayrıca kol ve sırt kasları gelişmiyor bu şekilde, emeklemek için yüz üstü pozisyonda zaman geçirmesi faydalı olur

Merhaba kizlar masallh inciler gelmeye başlamış Bizimkinde hala tık yok bizimki emeklemiyor ama 15 20 gundur sürüne sürene gideceği yere gidiyor once ellerini atıyor sınra ayaklarını çekiyor zıplama sürünme arası bişey yapıyor 3 4 gundur de koltuğa tutunarak kalkmaya calisiyor hata bu sabah biraz fena düştü cok ağladı yarın 8 aylık olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…