Sana da çok geçmiş olsun canım yaa minikler hiç durmuyo ki her an başlarına bişe gelebiliyor allahım esirgesinÇok çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce, bir sıkıntı kalmaz güzel kızında, nerelerdesin sen ya bir görünüp bir kayboluyorsun
Sana da çok geçmiş olsun kuzum tontikim iyidir inşallahAllah korumuş noluyo bu yaramazlara, sn sürmüyor göz açıp kapayıncaya kadar yapıyorlar yapacaklarını, kendini suçlama sende gelmiş geçmiş olsun hepsine, inan benim 2 gün önce mama sandalyesini kaydırıp üstüne düşürdü kafasının üstünde sandalyenin metalin gördüm sıkışmış altında kaldı aklım gitti o an korkudan sanırım, hatırlamıyorum o anı nasıl kaldırdım ne yaptım bilmiyorum benim bağırmama daha çok ağladı sakin kalamadım , takip ettik kontrol falan çok şükür şimdilik iyi gibi bilemiyorum artık Allah korusun meleklerimizi bıraktım her şeyi gözümü ayırmıyorum üstünden 2 gündür korkudan.
Amaaan zayıfda olsan kiloluda olsan erkekler Bi değişik özellikle benim kocama has sanıyodumSen çok daha özenli davranmissin canim, ben kilo veremedim üstüne aldım sutum olsun diye ama şundan eminim ki ne yaparsan yap karşı tarafın içinden gelecek bazı şeyler. Yoksa ne kilo ne özveri ise yaramıyor. Bizim tartışmalarımiz bitmiyor bi şekilde o da iyice aramızı soğutuyor. Cinsellik bizdede yok nerdeyse.
En iyisi canım alışacaklar yavaş yavaş yemeklere sabırla denemek lazım.Doktorunuz da aynısını söyledi kendinize Ne pişiriyorsunuz ona da verebilirsiniz dedi Biz zaten az soldu seviyoruz ama onun için tuzsuz gibi yapıyorum bizim yemeklerimizi seviyor ağzını açıyor ama öyle kaşık kaşık değil..
Onun için yaptığım mamaları
Bende veriyorum mercimek falan. Artık 9 aylık oldu 8. Ayda baklagiller başlanıyor zaten vermezsem de alışamaz verdikçe bağırsakları alışacak inşallah.Ben de ikinci çocuk olduğu için daha rahat davranıyorum, bir de anneannesi sağolsun ben okuldayken veriyor degişik şeyler ben de şaşırıyorum gelince. Dün mercimek çorbası içmiş ben gaz yapar diye veremezdim muhtemelenİrmikli meyveli bir iki defa ben de denedim ama çok sevmedi kaşık mamasi bizimki. Emmeye çok düşkün bir çocuk yese bile yarim saat sonra emmek istiyor. Kilo konusunda bizimki fazla tombiş kilo alsin diye bir çabamiz olmadi hiç ama süt yarıyor herhalde. Yürümeye başlayinca zayiflar diye düşünüyorum bakalim
Benim kız da aynı odadan çıkamıyorum kızıyor ağlıyor sürekli. . evet Ela da ayak ucuna çok basıyordu yeni yeni normale dönüyor.Günaydin kizlar nasilsinizzbu aralar benim oğlan hepten kafayi yedi sürekli beni yaninda istiyo, odadan çiktigim an ağlama moduna giriyor ne yapcağimi şaşirdim bir de asil merak ettiğim şey tutunup bi yerlere kalktiğinda parmak ucunda duruyor asla düz basmiyor kizimda nasildi hatirlayamiyorum sizinkilerde böyle bi durum var mi
Kesinlikle canım . Bence cocuk olunca babalık ve kocalık rolünü karıstırıyolar belkıde bi bocalama yasıyolar . Zamana bırakmak en dogrusu . Bende sadece bizde böyle sanıyodum baktımkı genel sorunmus bıraz rahatladım suan bana gecıcı bi sürecmıs gbı görünüyo .Amaaan zayıfda olsan kiloluda olsan erkekler Bi değişik özellikle benim kocama has sanıyodumbak hamilelikte bu yana 32 kilo verdim yine bakımlıyım eşimde ihmal etmiyorum ama adam çok değişti
Ya bizde cinsellik bitmedi ama azaldı o da benden kaynaklı biraz. Yani kızım uyuyor uyumuyor veya uyuyor hemen uyanıp ağlamaya başlıyor sürekli şimdi olmaz diyorum adama. Hayır korkuyorum da ters tepecek hiç istemeyecek diye ama inan hiç uygun zamanlar olmuyor. Bir de ben bu Corona aşısının ilk dozundan sonra felaket hasta oldum kızım da öyle. Şimdi bir de 2. Dozu yaptırdım yeni. Hala toparlanamadım. Kulağımda enfeksiyon oluştu kulağım felaket ağrıyor. O da migrenimi tetikliyor. Yani hazirandan beri Sürünüyorum anlayacağın . Bir an önce iyileşmem lazım eşim de belli etmese de sıkıldı bu hastalık durumundan.Cocuk cocuk dıye yanıp tutuşurlar çocuk oluncada sesınden rahatsız olup ayrı yatarlar erkeklerı anlamak gercekten mümkün degıl . Oglum olduktan sonra eşimlede ilgilendim oglumlada . Kuaförümede gittim . Kilom zaten kalmadı . Tüm eskı kıyafetlerımı yenıledım . Ne bakımsız oldum ne ılgısız . Her gun yemegunu yaptım işi varsa bıle aradım cagırdım . Kahvaltısınu eksık etmedım . Ütüsü camasırı aklınıza gelebılcek hersey . Oglumla iletişimini iyi tutmaya calıstım . 9 aylık hamıle gobeğimle benı arzulayan insan . Dogumdan sonra cinsellik bitti . Hata nerde neyi eksik yaptım bilemiyorum .
Şöyle yapıyorum kesinlikle ilk yatağa koyduğumda uyumuyor. Odada ninni ile turluyoruz. Bakıyorum parmağını ağzına alıyor gözler gidiyor kafası göğsümde birkaç tur daha atıp yatağına koyuyorum dönüyor sırtını birkaç kere okşayıp pış pış yapıyorum.8. ayda uyku gerilemesi ve atak var. Uyku gerilemesi yaşıyor olabilir çünkü uykuya direnme, zor uyuma bizde de vardı geçen haftalarda. 8. Ay uyku gerilemesi kalıcı değil ama yine de kucakta uyumak istiyorsa bile tam uykuya geçerken yatağına koyabilirsin. Tam uykuya yatağında geçsin belki kucakta uyumayı alışkanlık edinebilir. Olmadı yatır kaldır yaparsın, eski haline döner bir süre sonra
Amaaan zayıfda olsan kiloluda olsan erkekler Bi değişik özellikle benim kocama has sanıyodumbak hamilelikte bu yana 32 kilo verdim yine bakımlıyım eşimde ihmal etmiyorum ama adam çok değişti
Şu anda benim evde yaptığım işi kimseye para vererek dahi yaptıramayız ben birde sağlık personeliyim korona durumuna göre işe dönmek istiyorumBen de öyle aşırı derecede işimi özledim çalışmak istiyorum bebeğimi çok seviyorum ama dediğin gibi evde olmak biraz sıkıcı olmaya başladı
Canimm aynısı tipkisi yaşadıklarım.. Allah bize çok güzel bir çocuk verdi zorlukları da olsa birlikte hepsinin üstesinden gelmemiz biz olmamız bir olmamız gerekirdi. Olmadı.. çok uzgunum çok..Canim cok geçmiş olsun, kıyamam minik adama. Insallah hicbirseyi yoktur, endişe etme ❤❤ Cok hareletlendiler dikkat etmemiz lazım. Bizimkide arabasında kemerini baglamamistim kaldırımdan indirirken kaydı yere poposunu üstüne düşüp oturdu yoldaama şükür bisey olmadı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız. İnsan bu kadar özveride bulununca karşı taraftan da bikac güzel söz, biraz ilgi ve anlayış bekliyor ama malesef göremeyince de kirginlik artıyor. Bu da aradaki bağa ve sevgiye zarar veriyor. Bende hep elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hem bebeğime hem eşime karşı. Destek olacak kimsem yoktu halada yok. Eşim benim memleketime taşınmamizi hala hazmedemedi 1 yıl oldu. Anne ve babamla arasını iyice açtı ki kimse gelip gitmesin. Buraya tasindigimiza pişman etti beni. Daha bugün saatlerce tartıştık. Bebeğimin yanında beni ağlattı korktu oğlumda nasıl ağladısebepte babasının ölümüne 'bence koronadan öldu' demem. Biz 11 yıldır beraberiz 9 yıldır evliyiz. Çok zor sahip olduk bu çocuğa. Elbette çok zorlanıyoruz alıştığımız hayat yok artık ama benim için hersey cok daha fazla değişti o yine keyfine bakabiliyor. Örneğin ayrı yatıp deliksiz uyuyor hala. Üstüne de böyle davranınca çıldırmamak elde değil.
Bu şekilde devam etmek istemiyorum ben kendine cekiduzen ver diyince de bizim oğlumuz var biz ayrılamayız diyor
Cok uzun yazdım ama cok bunaldım. Allah kolaylık versin bizlere ne diyeyim ki..
3gundur uyumuyor ağlıyor uykusu varken direniyor.. zor uyuyor. Nezaman geçecek ve ne yapmam gerekiyor bu süreçte canim8. ayda uyku gerilemesi ve atak var. Uyku gerilemesi yaşıyor olabilir çünkü uykuya direnme, zor uyuma bizde de vardı geçen haftalarda. 8. Ay uyku gerilemesi kalıcı değil ama yine de kucakta uyumak istiyorsa bile tam uykuya geçerken yatağına koyabilirsin. Tam uykuya yatağında geçsin belki kucakta uyumayı alışkanlık edinebilir. Olmadı yatır kaldır yaparsın, eski haline döner bir süre sonra
Bende aynı şekilde uyutuyorum canım ama yaklaşık 4,5 aylıktan beri yani benimki tamamen destek. Ama senin durumun farklı çünkü senin kızın kendi kendine uyumayı öğrenmiş. O yüzden bu ufak desteğin kalıcı olacağını sanmıyorum. Zaten önemli olan kucağında tamamen uykuya geçmemesi ki sen yatağında geçiriyorsun o yüzden atak bittikten sonra eski düzenine döner benceŞöyle yapıyorum kesinlikle ilk yatağa koyduğumda uyumuyor. Odada ninni ile turluyoruz. Bakıyorum parmağını ağzına alıyor gözler gidiyor kafası göğsümde birkaç tur daha atıp yatağına koyuyorum dönüyor sırtını birkaç kere okşayıp pış pış yapıyorum.
çalışmaz değil mi bu destek sayılır mı?
Bu atak biraz uzun sürüyor canım ama her gün aynı şekilde direnme olmuyor mesela 3 gün uykuya direndi diyelim sonrasında 1 hafta rahat uyuyup sonra tekrar direnebilir. Bir de 8 ve 10. ayları arasında uyku gerilemesi var. Yani hem atak hem gerileme yaşıyor minikler. Bir de genelde bu aylarda dişte gelebiliyor. Kombo ay yani3gundur uyumuyor ağlıyor uykusu varken direniyor.. zor uyuyor. Nezaman geçecek ve ne yapmam gerekiyor bu süreçte canim
Canimm aynısı tipkisi yaşadıklarım.. Allah bize çok güzel bir çocuk verdi zorlukları da olsa birlikte hepsinin üstesinden gelmemiz biz olmamız bir olmamız gerekirdi. Olmadı.. çok uzgunum çok..
Ornegin ben artık oğlum varken tartışmaktan kaçınıyorum çünkü ne dersem anlamıyor değişmiyor..
Sen ayrılalım dediğinde.. sarılsa oysaki opse nereye dese ..olmaz dese.. çocuğunuz var diyeceğine sevgisini belli etse...boyle mi olur ahh ahh
Hakkımızda hayırlısı..
Maşallah canım miniğine Allah kolaylık versin inşallahMiniğimin dişi çıkmış
Emeklemeye de başladıhatta tırmanmaya yandım ben yerinde durmuyor çocuum gece desen uykular perişan gündüz desen uyutmak için kırk takla atıyorum. Çok şükür halimize
Kolay büyümüyorlar elbet ama yine de herşeye değer
Ya bu aylara geldik hala gaz problemi yetiyor..Kızlar oğlumda, aşırı derecede gaz var masaj sıcak su torbaları gaz hareketleri hepsini denedim bir türlü rahatlayamıyor doktor sadece çinko vitamin birde parol şurup verdi doğduğunda yaşamadığım gaz sancılı günlerin toplamını yaşıyoruz sanki 2 gündür sancıyla uyanıp dakikalarca ağlıyor başına gelen veya önerisi olan var mı
Bizde de durumlar ayni Allahtan hamak salıncağı varda uyuturken biraz rahatım gün icinde surekli mizirdaniyo sizinkiler de oyle mi ağzı kapalı hhhh diye sesler cikariyo uykulu olunca cok yapiyo sanirim onu farkettim ama uykudan kalkinca da yapiyo enteresan olaniKızlar benim.oglum sürekli ağlıyor beni görünce kucağına al.diyor yada elimden tut gezdir diyor nefes alamıyorum çok bunaldım kendime vakit ayıramıyorum kendi başına oyun oynamak istemiyor o kadar oyuncak var hepsini atıyor istemiyor hiçbir işi yetistiremiyorjm uykular zaten yoktu şimdi daha da azaldı zaten evde sıcak olunca daha beter oldu kafayı yemek üzereyim