Aynısını bizimkilere yapıyor üst dişleri yeni çıktı ve gıcırdatıyor doktora sorsam mıBenim bebenin üst dişleri daha yeni çıktı ve birbirine sürtüp gıcırdatıyor durduk yere çok sık olmasa da yapıyor bunu google amcaya sordum sınırsel falan yazıyor ben yenı kesfettıgı ıcın yapıyor dıye dusunmustum cunku uyurken yapmıyor sızce korkmalı mıyım
Kesinlikle Kesinlikle katılıyorum tek yapmaları gereken anneyi iyi hissettirmek anne zaten hem bebeğine hem eşine iyi bakar bundan eminimAslıdna yardımcı olmaları değil meseleannemherseyim in dediği gbi bir kaç güzel söz. O duygusal olrak benı iyi hissettirdiği sürece zaten gözüme gelmez biseyler .
Kızlar yataktan düşenler kervanına bizde katıldık bu sabah. O kadar da dikkat ediyordum ama işte olacağın önüne geçilmiyor. 1 haftadır hasta zaten o yüzden çok yorgunum günlerdir. Sabah uyandı, yatağından aldım emzirdim sonra yanıma koydum. Elleriyle falan oynuyordum ne ara nasıl oldu anlamadım geri uyumuşumçığlığına uyandım ya aklım gitti, Allahım beterinden korusun ama çok korktum, çok üzüldüm ve kendime çok kızdım. Aldım hemen sakinleştirdim baktım ellerine, kollarına, kafasına falan bir sorun göremedim ama nasıl düştüğünü göremediğim için içim rahat etmedi. Kafasının üstüne düşme ihtimaline karşı hastaneye gittik. Tomografi çekildi ve 4 saat gözlem altında tuttular. Çok şükür hareketleri falan güzel, keyfi yerinde eve geldik şimdi.
Allahım evlatlarımızı korusun
Bebeklerimize bakmanın zorluyor Bizi bu bu hale getirdi Çünkü benim yardım edecek hiç kimsem yok ve 7 aydır 7/24 ve bebek ile birlikteyim o eski temiz evim düzenli kuaföre giden Meryem yok artık Hatta dışarıya bile çok kısıtlı çıkabiliyoruz Çünkü bebeğin uyku saatleri yaz döneminde dokuz buçuğa indi Geceleri çok sık uyanıyor Benim de uykum bölündüğü için kaç saat uyursam uyuyayım hala uykum oluyor 8 aydır bir güne bir gün ben oğluma bakayım sen git uyu demedi eşim aksine uykusuz geçirdiğimiz bir gecenin ertesinde işe gittiği için o benden daha yorgun oluyor İlk zamanlar her türlü fedakarlık la evi Derli toplu tutmaya yemeğimiz de hazırlamaya çeşit çeşit ütülerim izle Yapma ya devam ediyordum Ama bir müddet sonra çok yoruldun bazı şeyler karşılıklı olursa güzel oluyor yani ben ne kadar Onun kahvaltısını ütüsünü gömleğini düşünüyorsa Onun da beni birazcık düşünmesi gerekirdi Bunun aksine o ben 7/24 evde kaldığım günlerde arkadaşlarıyla dışarıya çıkabilmek istiyorsa bizi çıkarmak yerine çıldırıyorum O zaman çok bencilce...
Annem alzaymır hastası oğlum 4 aylıkken babamı kaybettim bebek bakımı ile tek başına ilgileniyorum 8 aydır ve daha fazladır işime gitmiyorum öğretmenim Corona nedeniyle Gelinimiz gidenimiz de çok kısıtlı eşim sağlık sektöründe çalıştığı için yoğun çalışıyor..
Sanmayın ki ona hiç izin vermiyorum aksine Onu kendimden çok Düşündüğümü fark ettim Bu nedenle bu tavrım...
Düzelecek biliyorum Çok şükür anlayışlı bir eşim var anlıyor ama bazı şeyler kırıldıktan sonra
Ben de ikinci çocuk olduğu için daha rahat davranıyorum, bir de anneannesi sağolsun ben okuldayken veriyor degişik şeyler ben de şaşırıyorum gelince. Dün mercimek çorbası içmiş ben gaz yapar diye veremezdim muhtemelenMaşallah kuzuya canım Allah sana da kolaylık versin zor. Ek gıda işinde ben biraz daha rahatım artık kendimize ne pişirsem ona da tuzsuz baharatsız olarak ayırıp yediriyorum bayılıyor valla. Kocaman kocaman açıyor ağzını. Ona ayrı yaptığım şeyleri böyle yemiyor. Kaşık mamaya da alıştırdım nerdeyse hergün parka çarşıya çıkarıyorum yanıma da mama alıyorum dışarıda yediriyorum toparlandı gibi bu ara baya
Seni çok iyii anlıyorum canım. Okudukça yazını kendi yaşadıklarım canlandı gözümde.Canim cok geçmiş olsun, kıyamam minik adama. Insallah hicbirseyi yoktur, endişe etme ❤❤ Cok hareletlendiler dikkat etmemiz lazım. Bizimkide arabasında kemerini baglamamistim kaldırımdan indirirken kaydı yere poposunu üstüne düşüp oturdu yoldaama şükür bisey olmadı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız. İnsan bu kadar özveride bulununca karşı taraftan da bikac güzel söz, biraz ilgi ve anlayış bekliyor ama malesef göremeyince de kirginlik artıyor. Bu da aradaki bağa ve sevgiye zarar veriyor. Bende hep elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hem bebeğime hem eşime karşı. Destek olacak kimsem yoktu halada yok. Eşim benim memleketime taşınmamizi hala hazmedemedi 1 yıl oldu. Anne ve babamla arasını iyice açtı ki kimse gelip gitmesin. Buraya tasindigimiza pişman etti beni. Daha bugün saatlerce tartıştık. Bebeğimin yanında beni ağlattı korktu oğlumda nasıl ağladısebepte babasının ölümüne 'bence koronadan öldu' demem. Biz 11 yıldır beraberiz 9 yıldır evliyiz. Çok zor sahip olduk bu çocuğa. Elbette çok zorlanıyoruz alıştığımız hayat yok artık ama benim için hersey cok daha fazla değişti o yine keyfine bakabiliyor. Örneğin ayrı yatıp deliksiz uyuyor hala. Üstüne de böyle davranınca çıldırmamak elde değil.
Bu şekilde devam etmek istemiyorum ben kendine cekiduzen ver diyince de bizim oğlumuz var biz ayrılamayız diyor
Cok uzun yazdım ama cok bunaldım. Allah kolaylık versin bizlere ne diyeyim ki..
Cocuk cocuk dıye yanıp tutuşurlar çocuk oluncada sesınden rahatsız olup ayrı yatarlar erkeklerı anlamak gercekten mümkün degıl . Oglum olduktan sonra eşimlede ilgilendim oglumlada . Kuaförümede gittim . Kilom zaten kalmadı . Tüm eskı kıyafetlerımı yenıledım . Ne bakımsız oldum ne ılgısız . Her gun yemegunu yaptım işi varsa bıle aradım cagırdım . Kahvaltısınu eksık etmedım . Ütüsü camasırı aklınıza gelebılcek hersey . Oglumla iletişimini iyi tutmaya calıstım . 9 aylık hamıle gobeğimle benı arzulayan insan . Dogumdan sonra cinsellik bitti . Hata nerde neyi eksik yaptım bilemiyorum .Canim cok geçmiş olsun, kıyamam minik adama. Insallah hicbirseyi yoktur, endişe etme ❤❤ Cok hareletlendiler dikkat etmemiz lazım. Bizimkide arabasında kemerini baglamamistim kaldırımdan indirirken kaydı yere poposunu üstüne düşüp oturdu yoldaama şükür bisey olmadı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durumdayız. İnsan bu kadar özveride bulununca karşı taraftan da bikac güzel söz, biraz ilgi ve anlayış bekliyor ama malesef göremeyince de kirginlik artıyor. Bu da aradaki bağa ve sevgiye zarar veriyor. Bende hep elimden gelenin fazlasını yapmaya çalıştım hem bebeğime hem eşime karşı. Destek olacak kimsem yoktu halada yok. Eşim benim memleketime taşınmamizi hala hazmedemedi 1 yıl oldu. Anne ve babamla arasını iyice açtı ki kimse gelip gitmesin. Buraya tasindigimiza pişman etti beni. Daha bugün saatlerce tartıştık. Bebeğimin yanında beni ağlattı korktu oğlumda nasıl ağladısebepte babasının ölümüne 'bence koronadan öldu' demem. Biz 11 yıldır beraberiz 9 yıldır evliyiz. Çok zor sahip olduk bu çocuğa. Elbette çok zorlanıyoruz alıştığımız hayat yok artık ama benim için hersey cok daha fazla değişti o yine keyfine bakabiliyor. Örneğin ayrı yatıp deliksiz uyuyor hala. Üstüne de böyle davranınca çıldırmamak elde değil.
Bu şekilde devam etmek istemiyorum ben kendine cekiduzen ver diyince de bizim oğlumuz var biz ayrılamayız diyor
Cok uzun yazdım ama cok bunaldım. Allah kolaylık versin bizlere ne diyeyim ki..
Benim kızım da gıcırdatıyor çıkardığı ses gıcırtı bile çok tatlı geliyor banaAynısını bizimkilere yapıyor üst dişleri yeni çıktı ve gıcırdatıyor doktora sorsam mı
Doğumdan sonra benim eşimde cinsel istek yok. Hamile iken doğuma günler kala bile isyordu.Cocuk cocuk dıye yanıp tutuşurlar çocuk oluncada sesınden rahatsız olup ayrı yatarlar erkeklerı anlamak gercekten mümkün degıl . Oglum olduktan sonra eşimlede ilgilendim oglumlada . Kuaförümede gittim . Kilom zaten kalmadı . Tüm eskı kıyafetlerımı yenıledım . Ne bakımsız oldum ne ılgısız . Her gun yemegunu yaptım işi varsa bıle aradım cagırdım . Kahvaltısınu eksık etmedım . Ütüsü camasırı aklınıza gelebılcek hersey . Oglumla iletişimini iyi tutmaya calıstım . 9 aylık hamıle gobeğimle benı arzulayan insan . Dogumdan sonra cinsellik bitti . Hata nerde neyi eksik yaptım bilemiyorum .
Çok teşekkür ederiz canımCanim cok geçmiş olsun, kıyamam minik adama. Insallah hicbirseyi yoktur, endişe etme ❤❤ Cok hareletlendiler dikkat etmemiz lazım. Bizimkide arabasında kemerini baglamamistim kaldırımdan indirirken kaydı yere poposunu üstüne düşüp oturdu yoldaama şükür bisey olmadı.
İşte anlatmaya çalıştığım olay. Ne yaparsak yapalım birşeyleri yoluna koymak iki tarafın içinden gelmiyorsa boş kalıyor yaptıklarımızCocuk cocuk dıye yanıp tutuşurlar çocuk oluncada sesınden rahatsız olup ayrı yatarlar erkeklerı anlamak gercekten mümkün degıl . Oglum olduktan sonra eşimlede ilgilendim oglumlada . Kuaförümede gittim . Kilom zaten kalmadı . Tüm eskı kıyafetlerımı yenıledım . Ne bakımsız oldum ne ılgısız . Her gun yemegunu yaptım işi varsa bıle aradım cagırdım . Kahvaltısınu eksık etmedım . Ütüsü camasırı aklınıza gelebılcek hersey . Oglumla iletişimini iyi tutmaya calıstım . 9 aylık hamıle gobeğimle benı arzulayan insan . Dogumdan sonra cinsellik bitti . Hata nerde neyi eksik yaptım bilemiyorum .
Cocuk cocuk dıye yanıp tutuşurlar çocuk oluncada sesınden rahatsız olup ayrı yatarlar erkeklerı anlamak gercekten mümkün degıl . Oglum olduktan sonra eşimlede ilgilendim oglumlada . Kuaförümede gittim . Kilom zaten kalmadı . Tüm eskı kıyafetlerımı yenıledım . Ne bakımsız oldum ne ılgısız . Her gun yemegunu yaptım işi varsa bıle aradım cagırdım . Kahvaltısınu eksık etmedım . Ütüsü camasırı aklınıza gelebılcek hersey . Oglumla iletişimini iyi tutmaya calıstım . 9 aylık hamıle gobeğimle benı arzulayan insan . Dogumdan sonra cinsellik bitti . Hata nerde neyi eksik yaptım bilemiyorum .
Canım kesinlikle bizden kaynaklı değil etrafta her kadın fit ve bakımlı değil yeminle komşumuz var kadın üstüne de evine de nasıl pasaklı ama herkese der 2 günde bir olmazsa ne oldu diye düşünürüm diye kendini hiç suçlama dönem dönem olabilir geçicektir mutlaka açıkca konuşup adımı sen atabilirsin. Benimki de ayrı yatıyor sesten rahatsız oluyormuş kaç ay oldu dün gece yeter yatağında yat bebekse senin de bebeğin az rahatsız ol bi zahmet dedim yatağa geldiCocuk cocuk dıye yanıp tutuşurlar çocuk oluncada sesınden rahatsız olup ayrı yatarlar erkeklerı anlamak gercekten mümkün degıl . Oglum olduktan sonra eşimlede ilgilendim oglumlada . Kuaförümede gittim . Kilom zaten kalmadı . Tüm eskı kıyafetlerımı yenıledım . Ne bakımsız oldum ne ılgısız . Her gun yemegunu yaptım işi varsa bıle aradım cagırdım . Kahvaltısınu eksık etmedım . Ütüsü camasırı aklınıza gelebılcek hersey . Oglumla iletişimini iyi tutmaya calıstım . 9 aylık hamıle gobeğimle benı arzulayan insan . Dogumdan sonra cinsellik bitti . Hata nerde neyi eksik yaptım bilemiyorum .
Aslında sakin kalmak gerek canım stres tartışma arttıkça cinsellik de olmuyor biraz boşvermek lazım inan ki çok daha iyi hissedersin bu zamanlar da geçici herşey düzelecek kendime de aynı teselliyi veriyorumSen çok daha özenli davranmissin canim, ben kilo veremedim üstüne aldım sutum olsun diye ama şundan eminim ki ne yaparsan yap karşı tarafın içinden gelecek bazı şeyler. Yoksa ne kilo ne özveri ise yaramıyor. Bizim tartışmalarımiz bitmiyor bi şekilde o da iyice aramızı soğutuyor. Cinsellik bizdede yok nerdeyse.
Evet haklısın zaten aramızdaki sorunlar bizim kilolarımız bakımsızlığımız yada onlara ilgiiszliğimiiz değil. Bizim sorunumuz ilgisizlik anlayışsızlıkSen çok daha özenli davranmissin canim, ben kilo veremedim üstüne aldım sutum olsun diye ama şundan eminim ki ne yaparsan yap karşı tarafın içinden gelecek bazı şeyler. Yoksa ne kilo ne özveri ise yaramıyor. Bizim tartışmalarımiz bitmiyor bi şekilde o da iyice aramızı soğutuyor. Cinsellik bizdede yok nerdeyse.
8. ayda uyku gerilemesi ve atak var. Uyku gerilemesi yaşıyor olabilir çünkü uykuya direnme, zor uyuma bizde de vardı geçen haftalarda. 8. Ay uyku gerilemesi kalıcı değil ama yine de kucakta uyumak istiyorsa bile tam uykuya geçerken yatağına koyabilirsin. Tam uykuya yatağında geçsin belki kucakta uyumayı alışkanlık edinebilir. Olmadı yatır kaldır yaparsın, eski haline döner bir süre sonraKızlar birşey sormak istiyorum.
son bir haftaya kadar kendi kendine uyuyan kızım son bir haftadır destek arıyor. Kucağımda uyumak istiyor ve çok zor dalıyor uykuya. Aranızda aynı durumda olan var mı acaba?
Canım kesinlikle bizden kaynaklı değil etrafta her kadın fit ve bakımlı değil yeminle komşumuz var kadın üstüne de evine de nasıl pasaklı ama herkese der 2 günde bir olmazsa ne oldu diye düşünürüm diye kendini hiç suçlama dönem dönem olabilir geçicektir mutlaka açıkca konuşup adımı sen atabilirsin. Benimki de ayrı yatıyor sesten rahatsız oluyormuş kaç ay oldu dün gece yeter yatağında yat bebekse senin de bebeğin az rahatsız ol bi zahmet dedim yatağa geldi
Aslında sakin kalmak gerek canım stres tartışma arttıkça cinsellik de olmuyor biraz boşvermek lazım inan ki çok daha iyi hissedersin bu zamanlar da geçici herşey düzelecek kendime de aynı teselliyi veriyorumbide ben hep inceydim 2 doğumdan sonra herkes hayranlıkla bakardı hiç doğurmamışsın gibi derdi Şimdi bende aldım eşimde eleştiriyor baya ama bebeğin emmesi daha önemli diyet falan yapamam eşime de sana çocuk doğurdum eleştireceğine kıymet biş diyorum
Kadınların çözülmez olduğu söylenir ama asıl erkekler tam bir kapalı kutu hiç rahatları bozulmasın istiyorlar genel olarak hep aynılar demek ki.keşke köstek yerine destek olsalar Rabbim tez zamanda herkese geçim huzur versinValla canim bu şartlarda sakın kalmak pek mümkün değil bizde. Ailelerimizle alakalı sorunlarımız var bizim hemde, bi türlü asamıyoruz. Üstüne bebeğin sorumlulukları, bakimi ve değişen hayatımız, kaybolan cinsellik eklenince böyle oldudediğin gibi geçecek inşallah. Bebeğimin anne sütü alması çok önemliydi benim içinde. Kiloyu veririz nasıl olsa ama o bidaha bu yaşta olmicak. Ben ne dersem diyeyim gelip yatmıyor bizle aynı odada bikac kere demistim. Artık umursamıyorum
Benim kızım da parmak ucunda duruyor.Günaydin kizlar nasilsinizzbu aralar benim oğlan hepten kafayi yedi sürekli beni yaninda istiyo, odadan çiktigim an ağlama moduna giriyor ne yapcağimi şaşirdim bir de asil merak ettiğim şey tutunup bi yerlere kalktiğinda parmak ucunda duruyor asla düz basmiyor kizimda nasildi hatirlayamiyorum sizinkilerde böyle bi durum var mi
Ya Demir’de öyle mesela odada değilim babasıyla oturuyor, oyuncaklarıyla oynuyor ama beni bi görsün hemen eller havaya, başlıyor ağlamayaGünaydin kizlar nasilsinizzbu aralar benim oğlan hepten kafayi yedi sürekli beni yaninda istiyo, odadan çiktigim an ağlama moduna giriyor ne yapcağimi şaşirdim bir de asil merak ettiğim şey tutunup bi yerlere kalktiğinda parmak ucunda duruyor asla düz basmiyor kizimda nasildi hatirlayamiyorum sizinkilerde böyle bi durum var mi