Çok geçmiş olsun yaa kıyamamSaol canım benim Allah razı olsun bende özledim sizleriburaya geldikçe doğurasım geliyo güzel arkadaslıklsr kazandım güzel kişiler tanıdım geçenlerdede benim sıpa yatakodasında yatağın üstünde uyuttum telefonum çaldı oturma odasına geçtim 1 dakika geçmemişti bebe uyanmış düşmüş yerdede askı vardı kancası gözüne battı gözünden kan geldi çok korktum apar topar hastaneye gittik şükür olsun iyimiş gözpınarının oradaki damar zedelenmiş gözü biraz morardı şişti şimdi iyi çok şükür artık yere battaniye seriyorum orda yatıyo
Çıkar canım acelesi yokİnşaallah yakında çıkar bebişlerin
Çok çok geçmiş olsunKızlar yataktan düşenler kervanına bizde katıldık bu sabah. O kadar da dikkat ediyordum ama işte olacağın önüne geçilmiyor. 1 haftadır hasta zaten o yüzden çok yorgunum günlerdir. Sabah uyandı, yatağından aldım emzirdim sonra yanıma koydum. Elleriyle falan oynuyordum ne ara nasıl oldu anlamadım geri uyumuşumçığlığına uyandım ya aklım gitti, Allahım beterinden korusun ama çok korktum, çok üzüldüm ve kendime çok kızdım. Aldım hemen sakinleştirdim baktım ellerine, kollarına, kafasına falan bir sorun göremedim ama nasıl düştüğünü göremediğim için içim rahat etmedi. Kafasının üstüne düşme ihtimaline karşı hastaneye gittik. Tomografi çekildi ve 4 saat gözlem altında tuttular. Çok şükür hareketleri falan güzel, keyfi yerinde eve geldik şimdi.
Allahım evlatlarımızı korusun
Çok teşekkür ederim canım, aynen Allah koruduÇok çok geçmiş olsun
Malesef olabiliyor canım Allah korumuş
Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim canım, aynen Allah koruduçok şükür bir şey olmadı ama ben bi 10 yıl yaşlandım sanırım
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Aslıdna yardımcı olmaları değil meseleAynı fikirdeyim ben zaten yuvayı gerçekten dişi kuş yapar derken kendi durumun için çabalayan yorulan herseye yetmeye çalışan tek taraf olduğumu belirtmek istedim tabi oda işte çalılıyor ama Çoçuk bakmasam bende çalışırım artı evdeki işleri de yaparım
Çok geçmiş olsun rabbim muhafaza etmiş.
Verilmiş sadakanız varmış.
Çok üzüldüm.
Saolun kızlar verilmiş sadakamız varmış yaÇok geçmiş olsun yaa kıyamam
Kıyamam yavrum benim yaYa hiç sorma canım Ela da aynı odadan çıkamıyorum kızıyor ağlıyor hep yanımda olacak. Büyüdü artık canı sıkılıyor sürekli. Bebek arabasına atıp atıp çıkıyoruz biz de gezince rahatlıyor cadı
Oyy kiyamam Allah korumuş aman dikkat canimSaol canım benim Allah razı olsun bende özledim sizleriburaya geldikçe doğurasım geliyo güzel arkadaslıklsr kazandım güzel kişiler tanıdım geçenlerdede benim sıpa yatakodasında yatağın üstünde uyuttum telefonum çaldı oturma odasına geçtim 1 dakika geçmemişti bebe uyanmış düşmüş yerdede askı vardı kancası gözüne battı gözünden kan geldi çok korktum apar topar hastaneye gittik şükür olsun iyimiş gözpınarının oradaki damar zedelenmiş gözü biraz morardı şişti şimdi iyi çok şükür artık yere battaniye seriyorum orda yatıyo
Size de gecmis olsun canimKızlar yataktan düşenler kervanına bizde katıldık bu sabah. O kadar da dikkat ediyordum ama işte olacağın önüne geçilmiyor. 1 haftadır hasta zaten o yüzden çok yorgunum günlerdir. Sabah uyandı, yatağından aldım emzirdim sonra yanıma koydum. Elleriyle falan oynuyordum ne ara nasıl oldu anlamadım geri uyumuşumçığlığına uyandım ya aklım gitti, Allahım beterinden korusun ama çok korktum, çok üzüldüm ve kendime çok kızdım. Aldım hemen sakinleştirdim baktım ellerine, kollarına, kafasına falan bir sorun göremedim ama nasıl düştüğünü göremediğim için içim rahat etmedi. Kafasının üstüne düşme ihtimaline karşı hastaneye gittik. Tomografi çekildi ve 4 saat gözlem altında tuttular. Çok şükür hareketleri falan güzel, keyfi yerinde eve geldik şimdi.
Benim bal da emeklemiyor hatta hiç niyeti yok gibi totosu ile geziniyor bayaKızlar nasılsınız? Anneler de bebekler de herkes iyidir inşallah. @Rabia islam kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. Uzun zaman oldu telefonum bozuldu eski tuşlu telefonla idare ettim giremedim. Dünden beri biriken sayfaları okudum. Bebisler baya hareketlendiler artık. Benim kızım emeklemiyor daha ama sürekli dönüyor bazen uyurken bile yüzüstü dönüyor. Emekleyen var mı? Bir de herkes eşleri ile olan problemleri yazmış. Biz de eskisinden fazla tartışıyoruz ama burada söylendiği gibi yatak odası durumu çok etkiliyor. Eşime ben uzaklaşırsam o da daha tahammülsüz oluyor yakınsam daha sabırlı. Şükür ilgili anlayışlı bir çok zaman. Ama bazen işler yetişmiyor ve neden yapmadın falan diyor kavga başlıyor. Sanırım bebek olduğunu ve beni ne kadar zorladığını unutuyor bir anlığına... Ne diyeyim Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.. zor zamanlar yaşıyoruz ama güzelce geçer inşallah.. herkesi çok özlemişim
Çok teşekkür ederimSize de gecmis olsun canim
Duse kalka buyuyecekler tabi ama bu yatak düşmeleri beni korkutuyor
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an önce, bir sıkıntı kalmaz güzel kızında, nerelerdesin sen ya bir görünüp bir kayboluyorsunSaol canım benim Allah razı olsun bende özledim sizleriburaya geldikçe doğurasım geliyo güzel arkadaslıklsr kazandım güzel kişiler tanıdım geçenlerdede benim sıpa yatakodasında yatağın üstünde uyuttum telefonum çaldı oturma odasına geçtim 1 dakika geçmemişti bebe uyanmış düşmüş yerdede askı vardı kancası gözüne battı gözünden kan geldi çok korktum apar topar hastaneye gittik şükür olsun iyimiş gözpınarının oradaki damar zedelenmiş gözü biraz morardı şişti şimdi iyi çok şükür artık yere battaniye seriyorum orda yatıyo
Sana da çok geçmiş olsun kuzum tontikim iyidir inşallahKızlar yataktan düşenler kervanına bizde katıldık bu sabah. O kadar da dikkat ediyordum ama işte olacağın önüne geçilmiyor. 1 haftadır hasta zaten o yüzden çok yorgunum günlerdir. Sabah uyandı, yatağından aldım emzirdim sonra yanıma koydum. Elleriyle falan oynuyordum ne ara nasıl oldu anlamadım geri uyumuşumçığlığına uyandım ya aklım gitti, Allahım beterinden korusun ama çok korktum, çok üzüldüm ve kendime çok kızdım. Aldım hemen sakinleştirdim baktım ellerine, kollarına, kafasına falan bir sorun göremedim ama nasıl düştüğünü göremediğim için içim rahat etmedi. Kafasının üstüne düşme ihtimaline karşı hastaneye gittik. Tomografi çekildi ve 4 saat gözlem altında tuttular. Çok şükür hareketleri falan güzel, keyfi yerinde eve geldik şimdi.
Valla inşallah kuzum. İnşallah istediğin gibi bir koca olur.. ne desem boş...Benim tek taraflı canım. Öyle bekliyorum birgün güzelir beni sever değerli olduğunu hissettirir.
Anlayışlı ilgili bir koca olur diye.
Çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun artık çok hareketlendiler ya. Benimki yanımda yerde otururken düştü arkaya. Saniyelik gerçekten. Biz de çok yoruluyorum ister istemez dalgınlığımıza geliyor.Kızlar yataktan düşenler kervanına bizde katıldık bu sabah. O kadar da dikkat ediyordum ama işte olacağın önüne geçilmiyor. 1 haftadır hasta zaten o yüzden çok yorgunum günlerdir. Sabah uyandı, yatağından aldım emzirdim sonra yanıma koydum. Elleriyle falan oynuyordum ne ara nasıl oldu anlamadım geri uyumuşumçığlığına uyandım ya aklım gitti, Allahım beterinden korusun ama çok korktum, çok üzüldüm ve kendime çok kızdım. Aldım hemen sakinleştirdim baktım ellerine, kollarına, kafasına falan bir sorun göremedim ama nasıl düştüğünü göremediğim için içim rahat etmedi. Kafasının üstüne düşme ihtimaline karşı hastaneye gittik. Tomografi çekildi ve 4 saat gözlem altında tuttular. Çok şükür hareketleri falan güzel, keyfi yerinde eve geldik şimdi.
Kuzum çok özledim hepinizi ben de aklım sizdeydi ama yazamadım işte. Şükür iyiyiz kızım da iyi çok şükür bir derdimiz yok. Maşallah kuzuma yaaCanım dün düşündüm seni ya nerelerde bu kız diye, bugün yazmışsın. İyi olmanıza sevindim
Demir emeklemiyor henüz ama emekleme pozisyonunda durup öne arkaya sallanıyorsonra gidemeyince kendini yere bırakıp tek koluyla kendini çekerek sürünüyor, komando gibi ama tek kol onun dışında yürümeye daha hevesli sürekli tutup gezdirelim istiyor artık iki büklüm kaldım düzelemiyorum
Sen nasılsın? Güzel kızın nasıl?
Dışarı çıkarmayınca o da bende çok bunalıyoruz o yüzden arabaya atıp atıp parklara falan götürüyorum iyi oluyorKıyamam yavrum benim yabugün hiç dısarı çıkarmadım yarın çıkarıym bari bende
Maşallah kuzuyaBenim bal da emeklemiyor hatta hiç niyeti yok gibi totosu ile geziniyor bayaoturarak hatta totosunda zıplıyor ♀
Kızım da emeklemedi istedim ki bu emeklesinartık 3. Ye dermişim
Bizim 2 tane disimiz var 7 aylık 1 gunlukken çıkardıkustler de baya beyazladı yakında gelir
Onlar fa gelmeden dis buğdayı yapacağım
Kocalarla arayi iyi tutun lazim.olur
Maşallah kuzuya canım Allah sana da kolaylık versin zor. Ek gıda işinde ben biraz daha rahatım artık kendimize ne pişirsem ona da tuzsuz baharatsız olarak ayırıp yediriyorum bayılıyor valla. Kocaman kocaman açıyor ağzını. Ona ayrı yaptığım şeyleri böyle yemiyor. Kaşık mamaya da alıştırdım nerdeyse hergün parka çarşıya çıkarıyorum yanıma da mama alıyorum dışarıda yediriyorum toparlandı gibi bu ara bayaBiz de bugün 8 aylık olduk, iki tane dişimiz var altta. Dönmeyi bile 7.ayda ilerletti bizimki o yüzden emekleme beklemiyorum dahaca. Dönerek gidiyor her yere baya oturuyor da artık. Oyuncak kitap gibi şeylerle biraz vakit geçiriyor. Çorbalara alişti biraz, meyve ve yoğurt da yiyor.Tospik bir oğlan oldu okuldan gelince beni görüyor çıldırıyor alayım diye. Çalışan annelere Allah kolaylık versin iki çocukla çalışan anne olmak çok zor
Bebeklerimize bakmanın zorluyor Bizi bu bu hale getirdi Çünkü benim yardım edecek hiç kimsem yok ve 7 aydır 7/24 ve bebek ile birlikteyim o eski temiz evim düzenli kuaföre giden Meryem yok artık Hatta dışarıya bile çok kısıtlı çıkabiliyoruz Çünkü bebeğin uyku saatleri yaz döneminde dokuz buçuğa indi Geceleri çok sık uyanıyor Benim de uykum bölündüğü için kaç saat uyursam uyuyayım hala uykum oluyor 8 aydır bir güne bir gün ben oğluma bakayım sen git uyu demedi eşim aksine uykusuz geçirdiğimiz bir gecenin ertesinde işe gittiği için o benden daha yorgun oluyor İlk zamanlar her türlü fedakarlık la evi Derli toplu tutmaya yemeğimiz de hazırlamaya çeşit çeşit ütülerim izle Yapma ya devam ediyordum Ama bir müddet sonra çok yoruldun bazı şeyler karşılıklı olursa güzel oluyor yani ben ne kadar Onun kahvaltısını ütüsünü gömleğini düşünüyorsa Onun da beni birazcık düşünmesi gerekirdi Bunun aksine o ben 7/24 evde kaldığım günlerde arkadaşlarıyla dışarıya çıkabilmek istiyorsa bizi çıkarmak yerine çıldırıyorum O zaman çok bencilce...Bizde 3 aydır klimalı odada yattığımız için birazda mecburi zaten ayrı kanepelerdeyizama bebekten sonra kesinlikle çok tartışmaya başladık bebekten önce çok uyumlu neşeli bir çifttik, bebek sonrası nerdeyse her gün tartışma şiddetli geçimsizliğe döndük en ufak şeyden tartışma çıkıyor aramızda eski huzurdan mutluluktan eser yok artık dün onu düşündüm bebek gerçekten evin neşesi mi diye ama belki ilk dönemler böyledir bilmiyorum ikimizde ayrı ayrı bebeğimizle çok mutluyuz tsbiki çok şükür, ama aile olarak mutlu huzurlu değiliz bilemiyorum belli geçicidir ben zaten geçende yazdım herkesle ayrı uğraşıyorum şu havalar bunaltıyor, insanlar bunaltıyor, bebeğim sürekli ağlayan bir bebek yordu beni bu ara iyice. Son 15 gündür resmen hiç uyutmuyor geceleri saatbaşı ayaktayız ve başım çatlayarak dolaşıyorum migrenim geçmiyor ben mutlu olmazsam bu haldeyken, bebeğim nasıl olsun eşim nasıl olsun Allah yardımcımız olsun hepimizin zor dönemler kısacası her açıdan.
Hayirlisi olsun insallah.
Biz 6
Ben de öyle aşırı derecede işimi özledim çalışmak istiyorum bebeğimi çok seviyorum ama dediğin gibi evde olmak biraz sıkıcı olmaya başladıSürekli evde olmakta çok etkiliyor onlar bizim halimizi anlamıyorlar biz onları benim elim zaten salonda kanepede tv karşısında uyumaya bayılıy yatak odasında ben oğlanlarçyım gece lambası sevmez zifiri karanlıkta uyur birde oğlan uyanınca uykusu bölünür uykusuzluk huyduz tapar ondan ayırdık evlatlarımın sağlığı yerinde olsun bu günlerde geçer ama işimi özledim
Doktorunuz da aynısını söyledi kendinize Ne pişiriyorsunuz ona da verebilirsiniz dedi Biz zaten az soldu seviyoruz ama onun için tuzsuz gibi yapıyorum bizim yemeklerimizi seviyor ağzını açıyor ama öyle kaşık kaşık değil..Maşallah kuzuya canım Allah sana da kolaylık versin zor. Ek gıda işinde ben biraz daha rahatım artık kendimize ne pişirsem ona da tuzsuz baharatsız olarak ayırıp yediriyorum bayılıyor valla. Kocaman kocaman açıyor ağzını. Ona ayrı yaptığım şeyleri böyle yemiyor. Kaşık mamaya da alıştırdım nerdeyse hergün parka çarşıya çıkarıyorum yanıma da mama alıyorum dışarıda yediriyorum toparlandı gibi bu ara baya