Hayirlisi olsun insallah.Bunun bilincindeyim bebeğinin yanında asla renk vermiyorum
Aşkım canım devam..ama icimdeki bitmeden olmaz..
Göz dr na gitmek lazım bizim de geçti diyemeyiz..
Evet canım bizdede durum aynı dün ilk defa emekleme pozisyonu aldı 1 kulaç attı sonra düştüMerhaba cnm bizde de diş henüz çıkmadı , sürünüyor bebeğim emekleme pozisyonuna geçiyor bi emekleyip, sonra sürünmeye dönüyor
Özlettin kendiniiiiiiEvet canım bizdede durum aynı dün ilk defa emekleme pozisyonu aldı 1 kulaç attı sonra düştü
Benim minnoşum da aynı bir mekleme bir sürünme şeklinde gidiyorMerhaba cnm bizde de diş henüz çıkmadı , sürünüyor bebeğim emekleme pozisyonuna geçiyor bi emekleyip, sonra sürünmeye dönüyor
Kızlar nasılsınız? Anneler de bebekler de herkes iyidir inşallah. R RabiaIslam kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. Uzun zaman oldu telefonum bozuldu eski tuşlu telefonla idare ettim giremedim. Dünden beri biriken sayfaları okudum. Bebisler baya hareketlendiler artık. Benim kızım emeklemiyor daha ama sürekli dönüyor bazen uyurken bile yüzüstü dönüyor. Emekleyen var mı? Bir de herkes eşleri ile olan problemleri yazmış. Biz de eskisinden fazla tartışıyoruz ama burada söylendiği gibi yatak odası durumu çok etkiliyor. Eşime ben uzaklaşırsam o da daha tahammülsüz oluyor yakınsam daha sabırlı. Şükür ilgili anlayışlı bir çok zaman. Ama bazen işler yetişmiyor ve neden yapmadın falan diyor kavga başlıyor. Sanırım bebek olduğunu ve beni ne kadar zorladığını unutuyor bir anlığına... Ne diyeyim Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.. zor zamanlar yaşıyoruz ama güzelce geçer inşallah.. herkesi çok özlemişim
Saol canım benim Allah razı olsun bende özledim sizleriÖzlettin kendiniiiiii
İnşaallah yakında çıkar bebişlerinBenim minnoşum da aynı bir mekleme bir sürünme şeklinde gidiyordiş de yok
Çok geçmiş olsun cnmSaol canım benim Allah razı olsun bende özledim sizleriburaya geldikçe doğurasım geliyo güzel arkadaslıklsr kazandım güzel kişiler tanıdım geçenlerdede benim sıpa yatakodasında yatağın üstünde uyuttum telefonum çaldı oturma odasına geçtim 1 dakika geçmemişti bebe uyanmış düşmüş yerdede askı vardı kancası gözüne battı gözünden kan geldi çok korktum apar topar hastaneye gittik şükür olsun iyimiş gözpınarının oradaki damar zedelenmiş gözü biraz morardı şişti şimdi iyi çok şükür artık yere battaniye seriyorum orda yatıyo
Saol canım yaÇok geçmiş olsun cnm
Allah razı olsun canım.Kızlar nasılsınız? Anneler de bebekler de herkes iyidir inşallah. R RabiaIslam kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. Uzun zaman oldu telefonum bozuldu eski tuşlu telefonla idare ettim giremedim. Dünden beri biriken sayfaları okudum. Bebisler baya hareketlendiler artık. Benim kızım emeklemiyor daha ama sürekli dönüyor bazen uyurken bile yüzüstü dönüyor. Emekleyen var mı? Bir de herkes eşleri ile olan problemleri yazmış. Biz de eskisinden fazla tartışıyoruz ama burada söylendiği gibi yatak odası durumu çok etkiliyor. Eşime ben uzaklaşırsam o da daha tahammülsüz oluyor yakınsam daha sabırlı. Şükür ilgili anlayışlı bir çok zaman. Ama bazen işler yetişmiyor ve neden yapmadın falan diyor kavga başlıyor. Sanırım bebek olduğunu ve beni ne kadar zorladığını unutuyor bir anlığına... Ne diyeyim Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.. zor zamanlar yaşıyoruz ama güzelce geçer inşallah.. herkesi çok özlemişim
Kıyamam canım ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir. Ya çok hareketlendiler artık ben bizim yatakta emzirerek uyutuyorum gündüzleri uyuyunca etrafına koca koca yastıklar diziyorum yoksa benimki de düşer. Dönüyor uykuda bile. Valla özlüyorum ya eskiden daha renkliydi burası tabi bebeklerden fırsat buldukça giriyoruz artıkSaol canım benim Allah razı olsun bende özledim sizleriburaya geldikçe doğurasım geliyo güzel arkadaslıklsr kazandım güzel kişiler tanıdım geçenlerdede benim sıpa yatakodasında yatağın üstünde uyuttum telefonum çaldı oturma odasına geçtim 1 dakika geçmemişti bebe uyanmış düşmüş yerdede askı vardı kancası gözüne battı gözünden kan geldi çok korktum apar topar hastaneye gittik şükür olsun iyimiş gözpınarının oradaki damar zedelenmiş gözü biraz morardı şişti şimdi iyi çok şükür artık yere battaniye seriyorum orda yatıyo
Ah sorma canım az önce Bi tuvalete gidiyim dedim kıyamet koptu sürekli yanında istiyo görmedğinde basmıyo çığlığıKıyamam canım ya çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir. Ya çok hareketlendiler artık ben bizim yatakta emzirerek uyutuyorum gündüzleri uyuyunca etrafına koca koca yastıklar diziyorum yoksa benimki de düşer. Dönüyor uykuda bile. Valla özlüyorum ya eskiden daha renkliydi burası tabi bebeklerden fırsat buldukça giriyoruz artık
Çok geçmiş olsun rabbim muhafaza etmiş.Saol canım benim Allah razı olsun bende özledim sizleriburaya geldikçe doğurasım geliyo güzel arkadaslıklsr kazandım güzel kişiler tanıdım geçenlerdede benim sıpa yatakodasında yatağın üstünde uyuttum telefonum çaldı oturma odasına geçtim 1 dakika geçmemişti bebe uyanmış düşmüş yerdede askı vardı kancası gözüne battı gözünden kan geldi çok korktum apar topar hastaneye gittik şükür olsun iyimiş gözpınarının oradaki damar zedelenmiş gözü biraz morardı şişti şimdi iyi çok şükür artık yere battaniye seriyorum orda yatıyo
Ya canım karşılıklı anlayış çok önemli. Sadece tek taraftan bir şeyler beklemek de olmuyor işte. Allah hepimize mutluluk huzur versin inşallahAllah razı olsun canım.
Gece uykuda bile dönmeler beni çileden çıkarıyor başında duruyorum bazen uyusında dönmesin düzeltiyorum onu..
Eskiden bebek berekettir huzur neşe getirir derlerdi ne oldu ise bu gurup bebekten sonra eşleri sorun yaşamaya başlar oldu
Ya hiç sorma canım Ela da aynı odadan çıkamıyorum kızıyor ağlıyor hep yanımda olacak. Büyüdü artık canı sıkılıyor sürekli. Bebek arabasına atıp atıp çıkıyoruz biz de gezince rahatlıyor cadıAh sorma canım az önce Bi tuvalete gidiyim dedim kıyamet koptu sürekli yanında istiyo görmedğinde basmıyo çığlığı
Benim tek taraflı canım. Öyle bekliyorum birgün güzelir beni sever değerli olduğunu hissettirir.Ya canım karşılıklı anlayış çok önemli. Sadece tek taraftan bir şeyler beklemek de olmuyor işte. Allah hepimize mutluluk huzur versin inşallah
Canım dün düşündüm seni ya nerelerde bu kız diye, bugün yazmışsın. İyi olmanıza sevindimKızlar nasılsınız? Anneler de bebekler de herkes iyidir inşallah. R RabiaIslam kuzum çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir bebeğin. Uzun zaman oldu telefonum bozuldu eski tuşlu telefonla idare ettim giremedim. Dünden beri biriken sayfaları okudum. Bebisler baya hareketlendiler artık. Benim kızım emeklemiyor daha ama sürekli dönüyor bazen uyurken bile yüzüstü dönüyor. Emekleyen var mı? Bir de herkes eşleri ile olan problemleri yazmış. Biz de eskisinden fazla tartışıyoruz ama burada söylendiği gibi yatak odası durumu çok etkiliyor. Eşime ben uzaklaşırsam o da daha tahammülsüz oluyor yakınsam daha sabırlı. Şükür ilgili anlayışlı bir çok zaman. Ama bazen işler yetişmiyor ve neden yapmadın falan diyor kavga başlıyor. Sanırım bebek olduğunu ve beni ne kadar zorladığını unutuyor bir anlığına... Ne diyeyim Allah hepimizin yuvasına huzur mutluluk versin inşallah.. zor zamanlar yaşıyoruz ama güzelce geçer inşallah.. herkesi çok özlemişim