Ay bizde de öyle..benimki eşimin bencilligindenKızlar ya hepımız aynı dönemde dogum yaptkk diye soruyorım . Bizim evliliğimiz dogumdan sonra baya etkılendi . Sadece bizdemi boyle sizdede çalkantılar oldumu . Öernek verıyorum tartısmalar çoğaldı . Acaba dıyorum sorun bendemi benim tahamül sevıyem azaldı dıyemı böyle sizde durumlar nasıl . Mezun oldgumdan beri hep çalıştım .Oglumdan sonra işi bıraktım Eve kapandım diyemı boyle oldu acaba annelık agırmı geldi bilemiyorum
Canım ben eşime patlasam o bana *2 patlar bu ara iş yoğunluğu stres sıcak uykusuzluk derkenBende aynıyım canımöfke kontroljmu kocamla sağlıyorum sürekli ona catiyorum kavga ediyorum
Olsun oda bir seçenek gerçekten dişlerimi sıkmaktan diş kalmayacak bendeCanım ben eşime patlasam o bana *2 patlar bu ara iş yoğunluğu stres sıcak uykusuzluk derkeno yüzden o seçeneğim yok hiç, ben kendimle ve eşyalarla kavga etmekten bıktım
Yok direk babasına bırakıp kaçacak delik arıyorumEvi terk edince onuda yanında götüreceğini biliyorsun değil mi
Bizdede durumlar aynı iş yogunlugu stres sıcak uykusuzluk bide maddi sıkısıklık da eklendı bazı yatırımlardan dolayı . Ama ben yıne çatıyorum yoksa rahatlayamıyorum . Ben ona o bana sallıyoruz biseyler bikc saat küslük sonra yıne malum bebişten dolayı geri barısıyoruzCanım ben eşime patlasam o bana *2 patlar bu ara iş yoğunluğu stres sıcak uykusuzluk derkeno yüzden o seçeneğim yok hiç, ben kendimle ve eşyalarla kavga etmekten bıktım
Beyazı hiç vermedim sarı yediriyorumKızlar bi doktordan dinledim yumurtanun beyazını deneyerek bebeklerımıze verebılırmisiz egerki alerji yapmıyorsa . Deneyen oldumu aranızda
Kim söylemişse bunu azılarla daha teşrif etmemiş demek kiE sadece ilk dişler zor diyolar yalan miiiiay buna zor dayandık dahasini bünyem kaldırmaz
Aynı bizde öyleyizBizdede durumlar aynı iş yogunlugu stres sıcak uykusuzluk bide maddi sıkısıklık da eklendı bazı yatırımlardan dolayı . Ama ben yıne çatıyorum yoksa rahatlayamıyorum . Ben ona o bana sallıyoruz biseyler bikc saat küslük sonra yıne malum bebişten dolayı geri barısıyoruzaynı evde kanki gbi olduk . onunla el ele dısarda gezmeyı özledim canım kankim
Yok kız 20 taneDiş çıkarma evresi bitecek gibi durmuyor 32 tane dile kolay
Kesinlikle katılıyorum canımYa bebeler daha küçükken etrafımda hep ‘’daha bunlar iyi günlerin’’ciler vardı sinir oluyordum söylediklerinde, ama gerçekten iyi günlerimizmiş
Şaka bir yana tamam diş,atak, gerileme falan zor ama bebişler büyüdüğü için daha keyifli vakit geçiriyoruz bence yani 2-3 aylıkken doğduğunun bile farkında değillerken daha zordu. Gaz sancıları, düzensiz uykular, ne istediklerini anlayamamak daha zordu bence. Şimdi en azından dertlerini anlatıyorlar, uykuları gelince falan anlıyoruz, bizimki su içeceğini bile belli ediyor. En azından iletişim var yani
Ben azar azar vermeye başladımKızlar bi doktordan dinledim yumurtanun beyazını deneyerek bebeklerımıze verebılırmisiz egerki alerji yapmıyorsa . Deneyen oldumu aranızda
Ben veriyorumKızlar bi doktordan dinledim yumurtanun beyazını deneyerek bebeklerımıze verebılırmisiz egerki alerji yapmıyorsa . Deneyen oldumu aranızda
Azi dişleri der susarimE sadece ilk dişler zor diyolar yalan miiiiay buna zor dayandık dahasini bünyem kaldırmaz
Ay aynı biz.. Ilk başlarda bebek bakımı ve uykusuzlukkinusunda tartıştık.. Şimdi 7 aydır evde olmanın sıkıcılıgı ..ben de bir yandan çalışmak istiyorum. Bir yandan da bebeğimi kimseye bırakamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Biz artık tartışmıyoruz bile. Aynı evde ebeveyn olarak mutluymuş gibi yapıp bebeğimiz bakmaya calisiyoruz. Acaba hissediyormudur bebeğim? Bu durumdan etkilenir mi ?Bizdede durumlar aynı iş yogunlugu stres sıcak uykusuzluk bide maddi sıkısıklık da eklendı bazı yatırımlardan dolayı . Ama ben yıne çatıyorum yoksa rahatlayamıyorum . Ben ona o bana sallıyoruz biseyler bikc saat küslük sonra yıne malum bebişten dolayı geri barısıyoruzaynı evde kanki gbi olduk . onunla el ele dısarda gezmeyı özledim canım kankim
Mutsuzluğun halay başı benim canımAy aynı biz.. Ilk başlarda bebek bakımı ve uykusuzlukkinusunda tartıştık.. Şimdi 7 aydır evde olmanın sıkıcılıgı ..ben de bir yandan çalışmak istiyorum. Bir yandan da bebeğimi kimseye bırakamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Biz artık tartışmıyoruz bile. Aynı evde ebeveyn olarak mutluymuş gibi yapıp bebeğimiz bakmaya calisiyoruz. Acaba hissediyormudur bebeğim? Bu durumdan etkilenir mi ?
Çok üzülüyorum bu duruma çok...
Hiç böyle hayal etmemiştim.
Nasıl düzelir acaba yok mu mutlu birileri
Biz eşimle aynı şirkette farklı alanlarda calısıyodık canım ofisler farklı ama şirket aynı . Eşim gece ben gunduz calısıyodum. O gece oldugu için 5-6 saat calıısyodu oglende uyanınca ofisime gelırdı aksam eve gider yemek yer çay tv o işe giderdi .ıkımızde saygın kısılerdık şirkette. Şuan evde cocuk bakıp koca beklıyo olmak eşimden para alıyo olmak benı morelmen cok etkılıyo. Üstüne bide onun agrasif tavırları . Bebege bakan benım agrasif olan o. Bide üstüne cok bılıyo gbi bebek konsuunda akıl vermeler şunu şöyle bunu boyle yap . Gün 24 saatse 1 saaatinde oglumla beraber sonucta benım onu yönlendrimem gerekırken o benı yönlendirmeye calısıyor . Ondan bekledıgım ne bebek bakımı ne yardım . Ondna bekledıgım aslında biraz ilgi .o ilgiyi para sanıyor son zamanlarda . Ben cok çalısayım ogluma eşime istediklerini alayım . Gerçektende ne istesem gözümde bırakmaz almaya calısır alırda . Onun için hediye kavramı içinde altın pırlanta olan seyler. Durumumuz cokda ıyı degıl bu arada taksitle alır aldıgu zaman . Gecenlerde evde durmadıgı ıcın biraz atıstık bana diyor sen bıse istediğin zaman ben sana hayır dıyormuyum . Bunun ıcın çalşmam gerek dıyor . Bende hersey para degıl diyorum ama malsf anlayamıyo.Ay aynı biz.. Ilk başlarda bebek bakımı ve uykusuzlukkinusunda tartıştık.. Şimdi 7 aydır evde olmanın sıkıcılıgı ..ben de bir yandan çalışmak istiyorum. Bir yandan da bebeğimi kimseye bırakamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Biz artık tartışmıyoruz bile. Aynı evde ebeveyn olarak mutluymuş gibi yapıp bebeğimiz bakmaya calisiyoruz. Acaba hissediyormudur bebeğim? Bu durumdan etkilenir mi ?
Canım bazı erkekler oyle eniştem mesela ablamı bu konudaa çok rencide ediyor yok şunu yap bunu. Yok böyle yap. Yok neden öyle yaptın. Neden böyle yapmadın.Biz eşimle aynı şirkette farklı alanlarda calısıyodık canım ofisler farklı ama şirket aynı . Eşim gece ben gunduz calısıyodum. O gece oldugu için 5-6 saat calıısyodu oglende uyanınca ofisime gelırdı aksam eve gider yemek yer çay tv o işe giderdi .ıkımızde saygın kısılerdık şirkette. Şuan evde cocuk bakıp koca beklıyo olmak eşimden para alıyo olmak benı morelmen cok etkılıyo. Üstüne bide onun agrasif tavırları . Bebege bakan benım agrasif olan o. Bide üstüne cok bılıyo gbi bebek konsuunda akıl vermeler şunu şöyle bunu boyle yap . Gün 24 saatse 1 saaatinde oglumla beraber sonucta benım onu yönlendrimem gerekırken o benı yönlendirmeye calısıyor . Ondan bekledıgım ne bebek bakımı ne yardım . Ondna bekledıgım aslında biraz ilgi .o ilgiyi para sanıyor son zamanlarda . Ben cok çalısayım ogluma eşime istediklerini alayım . Gerçektende ne istesem gözümde bırakmaz almaya calısır alırda . Onun için hediye kavramı içinde altın pırlanta olan seyler. Durumumuz cokda ıyı degıl bu arada taksitle alır aldıgu zaman . Gecenlerde evde durmadıgı ıcın biraz atıstık bana diyor sen bıse istediğin zaman ben sana hayır dıyormuyum . Bunun ıcın çalşmam gerek dıyor . Bende hersey para degıl diyorum ama malsf anlayamıyo.
Anne baba olduktan sonra hayat çocukların etrafında dönüyor bu bir gerçek. Gidilecek yerler saatler mekanlar yemekler uykular herşey çocuklara göre düzenleniyor. İlk zamanlar bunun yasını tutmak ve bocalamak çok normal. Zamanla alışıyor insan, tabii karşılıklı anlayış ve iş paylaşımı olursa çok daha kolay olur süreç. Hayat hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak amaa bu kötü bir anlam taşımıyor dediğim gibi daha da güzelleştirmek de ebevenynlerin elinde. Başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacınız varsa büyüklerden destek alabilirsiniz. Bir süre sonra çocuklar uyuduktan sonra birşeyler izlemek bile hayal olabiliyor. Ben iki çocukla çok yoruluyorum eşim de işte çok yoruluyor genelde çocuklar yatınca bizde uyuyoruz ama haftada bir gün onlar uyuyunca bi film izlesek sinemaya gitmiş gibi deşarj oluyorum. Dediğim gibi hayat değişiyor bazen zorlaşabiliyor ama kesinlikle daha da güzelleşiyor bakış açımıza bağlıAy aynı biz.. Ilk başlarda bebek bakımı ve uykusuzlukkinusunda tartıştık.. Şimdi 7 aydır evde olmanın sıkıcılıgı ..ben de bir yandan çalışmak istiyorum. Bir yandan da bebeğimi kimseye bırakamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Biz artık tartışmıyoruz bile. Aynı evde ebeveyn olarak mutluymuş gibi yapıp bebeğimiz bakmaya calisiyoruz. Acaba hissediyormudur bebeğim? Bu durumdan etkilenir mi ?