2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ay bizde de öyle..benimki eşimin bencilliginden

Bende aynıyım canım öfke kontroljmu kocamla sağlıyorum sürekli ona catiyorum kavga ediyorum
Canım ben eşime patlasam o bana *2 patlar bu ara iş yoğunluğu stres sıcak uykusuzluk derken o yüzden o seçeneğim yok hiç, ben kendimle ve eşyalarla kavga etmekten bıktım

Canım ben eşime patlasam o bana *2 patlar bu ara iş yoğunluğu stres sıcak uykusuzluk derken o yüzden o seçeneğim yok hiç, ben kendimle ve eşyalarla kavga etmekten bıktım
Bizdede durumlar aynı iş yogunlugu stres sıcak uykusuzluk bide maddi sıkısıklık da eklendı bazı yatırımlardan dolayı . Ama ben yıne çatıyorum yoksa rahatlayamıyorum . Ben ona o bana sallıyoruz biseyler bikc saat küslük sonra yıne malum bebişten dolayı geri barısıyoruz aynı evde kanki gbi olduk . onunla el ele dısarda gezmeyı özledim canım kankim

Aynı bizde öyleyiz bebek mağazası gezip çekişerek, söylenerek alışveriş yapmaktan kendimizi unuttuk iyice, doğal korunma yöntemi

Kesinlikle katılıyorum canım
Benimki de memememe diye söylenerek meme istediği belli etmeye başladı

Ay aynı biz.. Ilk başlarda bebek bakımı ve uykusuzlukkinusunda tartıştık.. Şimdi 7 aydır evde olmanın sıkıcılıgı ..ben de bir yandan çalışmak istiyorum. Bir yandan da bebeğimi kimseye bırakamıyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Biz artık tartışmıyoruz bile. Aynı evde ebeveyn olarak mutluymuş gibi yapıp bebeğimiz bakmaya calisiyoruz. Acaba hissediyormudur bebeğim? Bu durumdan etkilenir mi ?
Çok üzülüyorum bu duruma çok...
Hiç böyle hayal etmemiştim.
Nasıl düzelir acaba yok mu mutlu birileri

Mutsuzluğun halay başı benim canım

Biz eşimle aynı şirkette farklı alanlarda calısıyodık canım ofisler farklı ama şirket aynı . Eşim gece ben gunduz calısıyodum. O gece oldugu için 5-6 saat calıısyodu oglende uyanınca ofisime gelırdı aksam eve gider yemek yer çay tv o işe giderdi .ıkımızde saygın kısılerdık şirkette. Şuan evde cocuk bakıp koca beklıyo olmak eşimden para alıyo olmak benı morelmen cok etkılıyo. Üstüne bide onun agrasif tavırları . Bebege bakan benım agrasif olan o. Bide üstüne cok bılıyo gbi bebek konsuunda akıl vermeler şunu şöyle bunu boyle yap . Gün 24 saatse 1 saaatinde oglumla beraber sonucta benım onu yönlendrimem gerekırken o benı yönlendirmeye calısıyor . Ondan bekledıgım ne bebek bakımı ne yardım . Ondna bekledıgım aslında biraz ilgi .o ilgiyi para sanıyor son zamanlarda . Ben cok çalısayım ogluma eşime istediklerini alayım . Gerçektende ne istesem gözümde bırakmaz almaya calısır alırda . Onun için hediye kavramı içinde altın pırlanta olan seyler. Durumumuz cokda ıyı degıl bu arada taksitle alır aldıgu zaman . Gecenlerde evde durmadıgı ıcın biraz atıstık bana diyor sen bıse istediğin zaman ben sana hayır dıyormuyum . Bunun ıcın çalşmam gerek dıyor . Bende hersey para degıl diyorum ama malsf anlayamıyo.

Canım bazı erkekler oyle eniştem mesela ablamı bu konudaa çok rencide ediyor yok şunu yap bunu. Yok böyle yap. Yok neden öyle yaptın. Neden böyle yapmadın.
Eşim den razı değilim dayak küfür herşey.. Ama bebek konusunda bana hiç karışmaz tam tersi bana güvenir.
Çalışma konusuna gelince benim fikrim şuan bebeğin çok küçük sana ihtiyacı olduğu bir dönem imkanın varken bu zamanları onunla geçirmen daha iyi.

Anne baba olduktan sonra hayat çocukların etrafında dönüyor bu bir gerçek. Gidilecek yerler saatler mekanlar yemekler uykular herşey çocuklara göre düzenleniyor. İlk zamanlar bunun yasını tutmak ve bocalamak çok normal. Zamanla alışıyor insan, tabii karşılıklı anlayış ve iş paylaşımı olursa çok daha kolay olur süreç. Hayat hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak amaa bu kötü bir anlam taşımıyor dediğim gibi daha da güzelleştirmek de ebevenynlerin elinde. Başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacınız varsa büyüklerden destek alabilirsiniz. Bir süre sonra çocuklar uyuduktan sonra birşeyler izlemek bile hayal olabiliyor. Ben iki çocukla çok yoruluyorum eşim de işte çok yoruluyor genelde çocuklar yatınca bizde uyuyoruz ama haftada bir gün onlar uyuyunca bi film izlesek sinemaya gitmiş gibi deşarj oluyorum. Dediğim gibi hayat değişiyor bazen zorlaşabiliyor ama kesinlikle daha da güzelleşiyor bakış açımıza bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…