2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende sezeryan oldum aynı canım. Yumuşak bir göbeğim var. Sanki içimde hava gazı var. Yada balon gibi içinde sumu var değişik bir şey

Kizlar selam, ise baslamam gerekiyor artik. İzmir'de bakici ariyorum. Tanidigi guvenilir biri varsa aranizda msj atarsaniz cok sevinirim
Bende canım senin vesilen ile buraya yazayım.
bende istanbuldayım yatılı bir bakıcı arıyorum. Aslında hem bebek bakımından anlayan hemde temizlik işlerini halledebilecek bir ablaya ihtiyacımız var. Tanıdık güvenilir birisi varsa bildiğiniz mesaj atıp yönlendirirseniz çok çok sevinirim.

Kızlar selam..
Bebeği ek gıdayı reddeden ve sonradan kabullenen var mı
1 ay oldu hiçbir şeyi sevmiyor istemiyor kaşık görünce ağzını kapatıyor zorlamak istemiyorum. Şeftali, kayısı meselâ niye sevmez bir bebek tatlı ne güzel ama yok ne sebze ne meyve her şeye karşı beyfendi.

Sabırla hergün deniyorum ama değişmiyor.

benimkide öyle canım, dün 8 aylık olduk. canı isterse 1-2 kaşık yoğurt yiyor onun dışında, ne yaptıysam sevmedi. ya ağılıyor yememek için. ya ağzını sıkıca kapatıyor, açmak mümkün değil, ya da zorla verince kusuyor. Çok çaresiz kaldım kaldım artık ne yapacağımı bilmiyorum. kontrole gidince soracağım doktora.

Selam kızlar
Bebeğim altını açtığımda karnını ve genital bölgesini yoluyor ama öyle hırslı ki sanki kaşınıyor gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Cildinde herhangi bir kızarıklık falan yok. Mantar olabilir mi

Sıcaklarda sürekli kapalı durduğu için bez kaşındırıyor olabilir çıkınca da kaşımaya çalışıyordur. Benim kızım da bezini çıkarınca rahatlıyor kaçmaya çalışıyor yeniden bağlamıyım diye, ben kendim kaşıyorum göbeğini bacaklarını rahatlaması için

Uzun süre altını açık tut.
Bebeklerin gelişimi içimde iyimiş. Sıcak havalar ondanda olabilir

Hanımlar benim kızım yeni yeni daha emeklemeye başladı çok az. ve en tehlikeli yerlere girip kafasını sokuyor En olmadık yerlere giriyor Sonra ağlayıp gel benimle çıkar diyor evin içinde akşama kadar Eğer ki bir saat Yarım saat uyumazsa Hiçbir iş yapamıyorum sürekli Başında Bekliyorum sürekli yanında oturuyorum Kalktığım zaman ağlıyor Beni yanında tutuyor gerçekten hiçbir şey yapamıyorum bütün gün onun yanında oturup Başında Bekliyorum siz ne durumdasınız benim çocuğummu böyle yoksa genel olarak emeklemeye başlayan bütün çocuklar mı böyle gerçekten hiçbir şey yapamıyorum ve bu çok can sıkıcı bir durum yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum gün boyu her yerim dağınık duruyor ancak uyuduğu zaman bir saat Yarım saat kalkıp da işimi yapıyorum. Yanından ayrılınca ağlıyor

Benim kızım ağzını kilitliyor. O durumda çok sevimli oluyor aslında

Uzun zamandır böyle yapıyor aslında sıcaktan gibi değil de sanki rahatsız oluyor huzursuzlanıyor

Maşallah erkenci kuş emeklemeye de başlamış. Benimki emeklemiyor ama yine de hep yanında kalmamı istiyor odadan çıkınca ağlıyor. Bu dönem böyle olması çok normal ama tabii bende iş güç yapamıyorum uykuları da çok kısa

Kızlar merhaba nasılsınız? Bebeğinize çorba yapiyomusunuz? Nasil yapıyorsunuz?

Ben bikac çorba denedim yiyeceği şekilde tatsız tuzsuz olduğu için yemedi, boşuna uğraşmış oldum. Bizim çorbalar tattirinca o kadar tepki vermiyor ama sonuçta tuz veya salça oluyor illaki. Onu da ben vermek istemiyorum.

Eylülde bende işe baslicam,bikac aydır bakıcı arıyordum cok şükür dün bi bayanla anlaştık. Insallah iyi olur, birinin destek olacağı fikri bile bana psikolojik olarak iyi geldi Darısı arayanlara.

Canım bende arıyorum hangi şehirdesin birde fiyat nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…