- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Bende sezeryan oldum aynı canım. Yumuşak bir göbeğim var. Sanki içimde hava gazı var. Yada balon gibi içinde sumu var değişik bir şeyKızlar göbeğiniz doğumdan önceki haline döndü mü? Özellikle sezaryen olup eski haline gelen varsa nasıl başardılar merak ediyorum. Benim hala yumuşak elime gelen bir göbek var mekik çekmeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum sanki bedenimden bağımsızlaşmış gibiyemek yedikten sonra aynada 5 aylık hamile halimi görüyorum sanki
Bende canım senin vesilen ile buraya yazayım.Kizlar selam, ise baslamam gerekiyor artik. İzmir'de bakici ariyorum. Tanidigi guvenilir biri varsa aranizda msj atarsaniz cok sevinirim
benimkide öyle canım, dün 8 aylık olduk. canı isterse 1-2 kaşık yoğurt yiyor onun dışında, ne yaptıysam sevmedi. ya ağılıyor yememek için. ya ağzını sıkıca kapatıyor, açmak mümkün değil, ya da zorla verince kusuyor. Çok çaresiz kaldım kaldım artık ne yapacağımı bilmiyorum. kontrole gidince soracağım doktora.Kızlar selam..
Bebeği ek gıdayı reddeden ve sonradan kabullenen var mı
1 ay oldu hiçbir şeyi sevmiyor istemiyor kaşık görünce ağzını kapatıyor zorlamak istemiyorum. Şeftali, kayısı meselâ niye sevmez bir bebek tatlı ne güzel ama yok ne sebze ne meyve her şeye karşı beyfendi.
Sabırla hergün deniyorum ama değişmiyor.
Sıcaklarda sürekli kapalı durduğu için bez kaşındırıyor olabilir çıkınca da kaşımaya çalışıyordur. Benim kızım da bezini çıkarınca rahatlıyor kaçmaya çalışıyor yeniden bağlamıyım diye, ben kendim kaşıyorum göbeğini bacaklarını rahatlaması içinSelam kızlar
Bebeğim altını açtığımda karnını ve genital bölgesini yoluyor ama öyle hırslı ki sanki kaşınıyor gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Cildinde herhangi bir kızarıklık falan yok. Mantar olabilir mi
Uzun süre altını açık tut.Selam kızlar
Bebeğim altını açtığımda karnını ve genital bölgesini yoluyor ama öyle hırslı ki sanki kaşınıyor gibi. Böyle birşey yaşayan var mı ? Cildinde herhangi bir kızarıklık falan yok. Mantar olabilir mi
Benim kızım ağzını kilitliyor. O durumda çok sevimli oluyor aslındabenimkide öyle canım, dün 8 aylık olduk. canı isterse 1-2 kaşık yoğurt yiyor onun dışında, ne yaptıysam sevmedi. ya ağılıyor yememek için. ya ağzını sıkıca kapatıyor, açmak mümkün değil, ya da zorla verince kusuyor. Çok çaresiz kaldım kaldım artık ne yapacağımı bilmiyorum. kontrole gidince soracağım doktora.
Uzun zamandır böyle yapıyor aslında sıcaktan gibi değil de sanki rahatsız oluyor huzursuzlanıyorSıcaklarda sürekli kapalı durduğu için bez kaşındırıyor olabilir çıkınca da kaşımaya çalışıyordur. Benim kızım da bezini çıkarınca rahatlıyor kaçmaya çalışıyor yeniden bağlamıyım diye, ben kendim kaşıyorum göbeğini bacaklarını rahatlaması için
Açık bırakamıyorum hemen çiş yapıyorUzun süre altını açık tut.
Bebeklerin gelişimi içimde iyimiş. Sıcak havalar ondanda olabilir
Maşallah erkenci kuş emeklemeye de başlamış. Benimki emeklemiyor ama yine de hep yanında kalmamı istiyor odadan çıkınca ağlıyor. Bu dönem böyle olması çok normal ama tabii bende iş güç yapamıyorum uykuları da çok kısaHanımlar benim kızım yeni yeni daha emeklemeye başladı çok az. ve en tehlikeli yerlere girip kafasını sokuyor En olmadık yerlere giriyor Sonra ağlayıp gel benimle çıkar diyor evin içinde akşama kadar Eğer ki bir saat Yarım saat uyumazsa Hiçbir iş yapamıyorum sürekli Başında Bekliyorum sürekli yanında oturuyorum Kalktığım zaman ağlıyor Beni yanında tutuyor gerçekten hiçbir şey yapamıyorum bütün gün onun yanında oturup Başında Bekliyorum siz ne durumdasınız benim çocuğummu böyle yoksa genel olarak emeklemeye başlayan bütün çocuklar mı böyle gerçekten hiçbir şey yapamıyorum ve bu çok can sıkıcı bir durum yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum gün boyu her yerim dağınık duruyor ancak uyuduğu zaman bir saat Yarım saat kalkıp da işimi yapıyorum. Yanından ayrılınca ağlıyor
Canım bende arıyorum hangi şehirdesin birde fiyat nedirKızlar merhaba nasılsınız? Bebeğinize çorba yapiyomusunuz? Nasil yapıyorsunuz?
Ben bikac çorba denedim yiyeceği şekilde tatsız tuzsuz olduğu için yemedi, boşuna uğraşmış oldum. Bizim çorbalar tattirinca o kadar tepki vermiyorama sonuçta tuz veya salça oluyor illaki. Onu da ben vermek istemiyorum.
Eylülde bende işe baslicam,bikac aydır bakıcı arıyordum cok şükür dün bi bayanla anlaştık. Insallah iyi olur, birinin destek olacağı fikri bile bana psikolojik olarak iyi geldiDarısı arayanlara.
Evet uykusu çok kısa. Bazen deli oluyorumMaşallah erkenci kuş emeklemeye de başlamış. Benimki emeklemiyor ama yine de hep yanında kalmamı istiyor odadan çıkınca ağlıyor. Bu dönem böyle olması çok normal ama tabii bende iş güç yapamıyorum uykuları da çok kısa
Açık bırakamıyorum hemen çiş yapıyoralt açma örtüsünde de durmuyor hemen ağzına alıp altından çekiyor
Kızlar merhaba nasılsınız? Bebeğinize çorba yapiyomusunuz? Nasil yapıyorsunuz?
Ben bikac çorba denedim yiyeceği şekilde tatsız tuzsuz olduğu için yemedi, boşuna uğraşmış oldum. Bizim çorbalar tattirinca o kadar tepki vermiyorama sonuçta tuz veya salça oluyor illaki. Onu da ben vermek istemiyorum.
Eylülde bende işe baslicam,bikac aydır bakıcı arıyordum cok şükür dün bi bayanla anlaştık. Insallah iyi olur, birinin destek olacağı fikri bile bana psikolojik olarak iyi geldiDarısı arayanlara.