- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Benim kızım aç iken oyle oluyor canım sadece. Acıkınca ağlayarak uyanıyor.Ya bir sorum daha var.
kızım normalde uykudan sıkıntısız uyanırdı.
dünden beri uykularından deli gibi ağlayarak uyanıyor. Ve gündüz 30.dakika gibi kalkıyor ağlayarak. Sizlerde de böyle oldu mu ?
atakta değiliz. Hasta değil. Elimize aldığımız an yataktan gülücükler başlıyor.
sadcee bu kollarda döküntü var o kadar. Yani herhangi bir rahatsızlığa bağlayabileceğim tek döküntü var.
of ne yapmalıyız bilemedim... et yemeye başladı mı?
Aynı durumdayız.. bir-kac gündür hiç bir şey yemiyor..Dönemsel olabilir canım ya da yemek çeşitliliği yapabilirsiniz. Kesinlikle çok zorlamayın yemekten soğuyorlar sonra...
Benim kızda öyle. Neden bir anda böyle yapmaya başladılarAynı durumdayız.. bir-kac gündür hiç bir şey yemiyor..
Hero Baby organik bebek bisküvisi kullandım
Bizde aynı durumdayız bir yada iki kaşık alıyorAynı durumdayız.. bir-kac gündür hiç bir şey yemiyor..
Her yerde var bunlardan. Sadece reklam için değil.bu üye ve B buyuludunyam Hero Baby'nin pr değerini arttırmak için hero baby sosyal medya ekibi tarafından kullanılan sahte profillerdir. Bu sebeple yazdıklarına asla itibar etmeyin.
Bizimki de öyle önceleri sakin sakin hatta gülerek uyanırdi şimdi sanki etinden et koparmisiz gibi ben şeye bağlıyorum farkindaliklari artıyor rüyaları değişiyor korkuyor olabilirler çünkü gözleri kapalı istemsizce sebebsizce agliyorlarYa bir sorum daha var.
kızım normalde uykudan sıkıntısız uyanırdı.
dünden beri uykularından deli gibi ağlayarak uyanıyor. Ve gündüz 30.dakika gibi kalkıyor ağlayarak. Sizlerde de böyle oldu mu ?
atakta değiliz. Hasta değil. Elimize aldığımız an yataktan gülücükler başlıyor.
sadcee bu kollarda döküntü var o kadar. Yani herhangi bir rahatsızlığa bağlayabileceğim tek döküntü var.
Maşallah prenseseCanım iştahı pek yok azaldı meyve soğuk salatalık falan yemeyi seviyo bu sıcakta iyi geliyo sanırım. Sebze çorba sıcak ılık şeyler yemek istemiyor ben sıcak havaya bağlıyorum çünkü benim bile iştahım gitti havalar ısınınca. Zorlamıyorum bol su bol meyve veriyorum sonuçta vitamin alıyor. Bol bol emziriyorum. Birr de daha öyle çok çok yiyecek aşamada değiller ki. Her bebek de bir değil. Şu kadar bu kadar yemeli diye bir kural yok bence ne kadar isterse o kadar yemeli bizim bile günümüz günümüze uymuyor. Rahat ol bence her gün ek gıda ver tabi ama yediği kadar yesin önemli olan sofra bilincini birlikte yemeyi, yemeklerin tadlarını nasıl yendiğini öğretmek şimdi. Alışacaklar illa ki yavaş yavaş.
Sağol canım cevap için baya çıktı ilki ikinci de çıkıyo. Alttaki azı dişinin altı da beyaz beyaz görünüyor sanırım arka arkaya çıkaracak benim.kız.
Canım çok normal nete bakma hep saçma sapan insanın içini karartan sonuçlara varıyor insan. Benim kızım da öyle basıyordu şimdi daha düz basıyor yavaş yavaş alışıyor yani birden olmuyor.
Sıcaklardan azaldı diye düşünüyorum soğuk şeyler yemek daha çok hoşuna gidiyor.
Dr u sorun etmeyin diyor ama ben ister istemez üzülüyorum neyi yanlış yapiyorum diye ..Bizde aynı durumdayız bir yada iki kaşık alıyor
Bizimki emekleme pozisyonu alıyor one arkaya sallanıyor sonra yapisiyor yere geri geri gidiyorArkadaşlar genelleriniz emekliyor mu?
Bizimki tembel cıktı pek niyeti yok gibi
Valla bende anlamadım.Dr u sorun etmeyin diyor ama ben ister istemez üzülüyorum neyi yanlış yapiyorum diye ..
Nasıl ilerleyeceğiz bilemiyorum
Emeklemek üzere sanırım. Hamle yapıyor tek dizini koyuyor ama diğer dizini kaldıramıyor şapşalArkadaşlar genelleriniz emekliyor mu?
Benimki de emekleyemiyor tombiklikten sanırım. Pek uğraşmıyor da döne döne gezmeyi öğrendi başka şeyleri denemiyor bileArkadaşlar genelleriniz emekliyor mu?
Kayinvalideme geldim memlekete. Yayla corbasi ve pirinç unuyla mama yaptık severek yedi denedin mi hic bi dene istersenof ne yapmalıyız bilemedim... et yemeye başladı mı?
Valla ben üstüne kilo alanlardan olduğum için doğum kiloma dönsem kar diyorumKızlar göbeğiniz doğumdan önceki haline döndü mü? Özellikle sezaryen olup eski haline gelen varsa nasıl başardılar merak ediyorum. Benim hala yumuşak elime gelen bir göbek var mekik çekmeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum sanki bedenimden bağımsızlaşmış gibiyemek yedikten sonra aynada 5 aylık hamile halimi görüyorum sanki
Normal dogum yaptığım halde bu kez benimde kaldı malesefKızlar göbeğiniz doğumdan önceki haline döndü mü? Özellikle sezaryen olup eski haline gelen varsa nasıl başardılar merak ediyorum. Benim hala yumuşak elime gelen bir göbek var mekik çekmeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum sanki bedenimden bağımsızlaşmış gibiyemek yedikten sonra aynada 5 aylık hamile halimi görüyorum sanki
Bende doğumdan önceki kilomun altına indim ama göbeğim öyle söylemiyorKızlar göbeğiniz doğumdan önceki haline döndü mü? Özellikle sezaryen olup eski haline gelen varsa nasıl başardılar merak ediyorum. Benim hala yumuşak elime gelen bir göbek var mekik çekmeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum sanki bedenimden bağımsızlaşmış gibiyemek yedikten sonra aynada 5 aylık hamile halimi görüyorum sanki
Bizimkininde niyeti yok doktor 9 aydan once beklemiyoruz zaten dediArkadaşlar genelleriniz emekliyor mu?