2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim kızım aç iken oyle oluyor canım sadece. Acıkınca ağlayarak uyanıyor.

Dislerimiz var bizim evet Et.. yani kıyma.. 3 kez çektirdik kasaba.. tarhana çorbasına koyuyorum. Yemek isterse çok seviyor ama genel olarak çok yemediği için az az tadina bakiyor..
Haftaya da kemik suyu ile yapacağım çorbasını bakalım

of ne yapmalıyız bilemedim... et yemeye başladı mı?

Bizimki de öyle önceleri sakin sakin hatta gülerek uyanırdi şimdi sanki etinden et koparmisiz gibi ben şeye bağlıyorum farkindaliklari artıyor rüyaları değişiyor korkuyor olabilirler çünkü gözleri kapalı istemsizce sebebsizce agliyorlar

Maşallah prensese

Dr u sorun etmeyin diyor ama ben ister istemez üzülüyorum neyi yanlış yapiyorum diye ..
Nasıl ilerleyeceğiz bilemiyorum
Valla bende anlamadım.
Hayır yani biz hala anne sütü ve mama ağırlıklı gidiyoruz. Üç beş kaşık var yok her öğün.
Arkadaşlar genelleriniz emekliyor mu?
Bizimki tembel cıktı pek niyeti yok gibi
Emeklemek üzere sanırım. Hamle yapıyor tek dizini koyuyor ama diğer dizini kaldıramıyor şapşal

Kızlar göbeğiniz doğumdan önceki haline döndü mü? Özellikle sezaryen olup eski haline gelen varsa nasıl başardılar merak ediyorum. Benim hala yumuşak elime gelen bir göbek var mekik çekmeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum sanki bedenimden bağımsızlaşmış gibi yemek yedikten sonra aynada 5 aylık hamile halimi görüyorum sanki

Valla ben üstüne kilo alanlardan olduğum için doğum kiloma dönsem kar diyorum

Normal dogum yaptığım halde bu kez benimde kaldı malesefama yavaş yavaş kilo vermeye başladım insallah göbekte gider

Bende doğumdan önceki kilomun altına indim ama göbeğim öyle söylemiyor ilk doğumumda çok çabuk toparlamıştı ama şimdi salık ve hafif çıkıntılı sanırım spor yapmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…