2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende henüz başlamadım doktorumuz 6. aya kadar anneden aldığı yeterli geliyor sonrasında takviye gerekebilir demişti. 7. ayda azaldıysa artık iştahsızlık yapabilir, bende bu hafta başlayacağım artık
Ne vericen peki ben biraz araştırdım ama içime sinen olmadi

Gurbetlik zor kuzum ama evladın yanında iyi bayramlar

Hayırlı bayramlar
Rabbim daha güzel günler göstersin inşallah feraha erdirsin seni

canınızı sıkmayın ek gıda sürecinde herkes mutlaka yaşıyordur bunu. Acele etmemek gerekiyormuş bu durumlarda. haftalar sonra tekrar tattırmak gererkiyormuş falan. ben bebek bisküvisi ile başladım, büyük çocuğa da öyle başlamıştım hiç pişmanlığını yaşamadım. meyve püreleri ile devam ettim, sebzelere geçiş yaptım sonra. özellikle şekerle tanıştırmamaya çalıştım, organik ve temiz ürünler almaya çalıştım. kullandığım bebek bisküvisi de öyleydi Hero Baby organik bebek bisküvisi kullandım. organil sertifikalı, içeriği temiz ve şeker tadı gerçekten az. dilerseniz deneyebilirsiniz.
Birde ek gıdayı hangi saatlerde veriyorsunuz? Benim bebeğim neden yemiyor çok üzülüyorum. Hiç denemeden agzini kilitliyor.tadina bile bakmiyor

Benim kızım kase kase yerken şimdi ağzını kilitliyor temiyor

Sabirla Denemeye devam ediyorum..az da olsa yemeye başladı.ancak daha çok bizim yemeklerimizden yemek istiyor. Onun için yaptığım sebze pürelerini sevmiyor.
Bebekler için tuz neden zararlı ve siz bu konuda ne yapıyorsunuz örneğin siz yemek yerken isterse tadına baktiriyormusunuz? Ben kıyamıyorum da

Bebeklerde tuz böbreklerı yoruyormus canım o sebeble zararlı . Ama bazen ben yedığim seyden cok az verıyorum mesela patates yemegının patatesınden gbi .

Bbekler için tuz zararlı diyorlar bu yüzden bizim yemekleri vermemeye çalışıyorum. Şöyle bir şey yapabilirsiniz bebeğinizin yediği şeyden kendi tabağına koyabilirsiniz ve ona verebilirsiniz. Bu sayede aynı şeyleri yediğinizi bilir ya da aynı sebzelerden yemek - püre yaparken o da bunu izleyebilir. Bunun yardımcı olabileceğini düşünüyorum

Günaydın herkese Kızımın dirsek içleri ve bilek boğumunda döküntüler var. Bunlar alerji mi isilik mi acaba? Bilginiz var mı?

Eklentiler

• E607E3E0-4604-4DA5-84FD-D694E6E34750.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 38
  • 37DBDE38-2882-489D-BB66-4E8A637952E6.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın herkese Kızımın dirsek içleri ve bilek boğumunda döküntüler var. Bunlar alerji mi isilik mi acaba? Bilginiz var mı?
Farklı bişey yediyse alerjiktir ama benim 4 yaşındaki nin bebeklik ten beri yazları dirsek içleri hep boyle ve kasinmaktan yara oluyor pişik kremi sürüyorum fayda ediyor

Ya bir sorum daha var.
kızım normalde uykudan sıkıntısız uyanırdı.
dünden beri uykularından deli gibi ağlayarak uyanıyor. Ve gündüz 30.dakika gibi kalkıyor ağlayarak. Sizlerde de böyle oldu mu ?
atakta değiliz. Hasta değil. Elimize aldığımız an yataktan gülücükler başlıyor.
sadcee bu kollarda döküntü var o kadar. Yani herhangi bir rahatsızlığa bağlayabileceğim tek döküntü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…