2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bizim de öyle olmuştu diş çıkarıyor olabilir mi, diş iştahsızlık yapıyor çünkü. Bende yeni yeni ağzına kaşık sokabiliyorum dişi patlayınca rahatladı. Bol bol su içir, yemeği de elinle vermeye çalış kaşık kadar çok reddetmiyorlar elle yedirince

Evet 8 ayını doldurdu 1 hafta önce. 2 hafta oldu diş patlatalı ama uykudan önce ağlamayı huy edindi gibi geliyor

Her gün yıkıyorum rahatlıyor ama sıcaklar haricinde de huysuzluğu var gibi geliyor bana
Ya huy degistiriyorlar sakin sakin dedim şimdiye kadar çocuk huy değiştirdi ne kucakta ne yerde duruyor bütün gün benimle ilgilen diyor

Elle ne verebilirim ki anca katı şeyler çorba filan nasıl vereyim mamayı bile 2 olcegi boteremiyor bi anda kesildi iştahı

Elle ne verebilirim ki anca katı şeyler çorba filan nasıl vereyim mamayı bile 2 olcegi boteremiyor bi anda kesildi iştahı
Mama veriyorsan ek gıdayı zorlama öyleyse, içtiği kadar mama alsın artık muhtemelen diş derdi var çıkana kadar yapacak bişey olmuyor yemeden kesiliyorlar. Patlatınca geçecek inşallah

Mama veriyorsan ek gıdayı zorlama öyleyse, içtiği kadar mama alsın artık muhtemelen diş derdi var çıkana kadar yapacak bişey olmuyor yemeden kesiliyorlar. Patlatınca geçecek inşallah
Öyle yapayım dis değilse bile sıcaklar geçene kadar bide yemeklerine tuz koyuyormusinz bebeklerin

Bizim de aynı malesef çok az yiyor..hiçbirşeyi kaşık kaşık yediğini görmedim.

Kan değerlerine baktırdın mı? Demir eksikliği iştahsızlık yapıyormuş diye okumuştum belki o yüzden birden kesilmiştir iştahı

Kan değerlerine baktırdın mı? Demir eksikliği iştahsızlık yapıyormuş diye okumuştum belki o yüzden birden kesilmiştir iştahı
kan ilacını hiç kullanmadim bi değerlerine batırıp öyle kullaniyim dedim doğru bu da yapabilir bayram sonrasına kaldı ama bi takviye alıp baslayim

kızlar selam
Birşey sormak istiyorum bebeklerinizin öğünleri yaklaşık ne kadar ?
doktor bana bir su bardağı yoğurt yemeli diyor yarım ancak yiyor. 8-10 kaşık çorba içiyor az mı bilemedim
Canım iştahı pek yok azaldı meyve soğuk salatalık falan yemeyi seviyo bu sıcakta iyi geliyo sanırım. Sebze çorba sıcak ılık şeyler yemek istemiyor ben sıcak havaya bağlıyorum çünkü benim bile iştahım gitti havalar ısınınca. Zorlamıyorum bol su bol meyve veriyorum sonuçta vitamin alıyor. Bol bol emziriyorum. Birr de daha öyle çok çok yiyecek aşamada değiller ki. Her bebek de bir değil. Şu kadar bu kadar yemeli diye bir kural yok bence ne kadar isterse o kadar yemeli bizim bile günümüz günümüze uymuyor. Rahat ol bence her gün ek gıda ver tabi ama yediği kadar yesin önemli olan sofra bilincini birlikte yemeyi, yemeklerin tadlarını nasıl yendiğini öğretmek şimdi. Alışacaklar illa ki yavaş yavaş.
Canım geçmiş olsun 1 haftaya kalmaz çıkar canım ama çok zor geçiyor maalesef Allah yardımcınız olsun bizim hala ishal ve iştahsızlık devam ediyor
Sağol canım cevap için baya çıktı ilki ikinci de çıkıyo. Alttaki azı dişinin altı da beyaz beyaz görünüyor sanırım arka arkaya çıkaracak benim.kız.
Kizlar selam nasilsiniz? Bebegimi yere bastirmaya calisirken hep parmak uclarini ice dogru kiviriyor. Yasayan ya da bilgisi olan var mi? İnternette arastirdim biraz kotu seyler yaziyor icim karardi resmen
Canım çok normal nete bakma hep saçma sapan insanın içini karartan sonuçlara varıyor insan. Benim kızım da öyle basıyordu şimdi daha düz basıyor yavaş yavaş alışıyor yani birden olmuyor.
Sıcaklardan azaldı diye düşünüyorum soğuk şeyler yemek daha çok hoşuna gidiyor.

Canım benim kızım da 8 aylık oldu arka arkaya geliyo dişleri ondan yapıyo sanırım. Bir de uyku gerilemesi olayını ben de okumuştum. Uykuya dalarken çok zorlanıyor anne diye ağlıyor emerken hiç bir şey yokken ağlamaya başlıyor sakinleştiriyorum tekrar emzirip uyutuyorum. Zor oluyor ama uyuyor sonuçta. Biraz sabredelim geçecek bu günler de inşallah. bir de kızlar annesütüdoktoru sayfasını takip edin ettirin. O kadar aydınlanıyorum ki. Sürekli yeni yapılan araştırmaları falan da paylaşıyor kadın. Ben mesela az uyuyor geç uyuyor falan diye üzülüyordum aslında her bebeğin uyku ihtiyacının aynı olmadığını uyumasa da gelişimini olumsuz etkilemeyeceğini öğrendim bugün. çok fazla bilgi var sizlerle de paylaşmak istedim.

kan ilacını hiç kullanmadim bi değerlerine batırıp öyle kullaniyim dedim doğru bu da yapabilir bayram sonrasına kaldı ama bi takviye alıp baslayim
Bende henüz başlamadım doktorumuz 6. aya kadar anneden aldığı yeterli geliyor sonrasında takviye gerekebilir demişti. 7. ayda azaldıysa artık iştahsızlık yapabilir, bende bu hafta başlayacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…