2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladim canim bana ya 5 ya 6 ya 7 oyle bisiydi saymadim hatta alan kisi uyusduysa kolunuzdakini cikartayim demssti yok iyi dedim bizde kan uyusmazligi var bide onun icin kan aldirmisti doktoooorcuguummm❤

Anladim canim bana ya 5 ya 6 ya 7 oyle bisiydi saymadim hatta alan kisi uyusduysa kolunuzdakini cikartayim demssti yok iyi dedim bizde kan uyusmazligi var bide onun icin kan aldirmisti doktoooorcuguummm❤
Hmm anladım canım heryerde farklı sanırım birde testlerimizde de farklılık varmış anladığım kadarıyla

Hmm anladım canım heryerde farklı sanırım birde testlerimizde de farklılık varmış anladığım kadarıyla
Canim senin dun atiıklarını ben verdim degerlerime netten baktığımda seninkiler ile ayniydi doktorun arar merk etme gayet iyi demisti benim doktor

Göğüs hassasiyeti benim de geçti, bu durum çok normalmiş merak etme. İçini ferah tut gece uykuda farkında olmadan gerindiğimde, karnımı çok germiş gibi hissederek uyanıyorum birden korkarak. Hepimizde oluyor sanırım bu durumlar. Endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…