Tatlış haberlerini bekliyoruzGeldik doktora sıra bekliyoruz özel birde ne çok hamile var
İnşallah cnmTatlış haberlerini bekliyoruz
Geldik doktora sıra bekliyoruz özel birde ne çok hamile var
Kesinlikleeeee bundan sonra asla yemen gece boyu fenalardaydımCanım gaz yapan yiyeceklere dikkat et çok sancı yapar biliyorum. Bacak Ağrısı bende de oluyor o şu ara ödeme bağladım ben
Anladim canim bana ya 5 ya 6 ya 7 oyle bisiydi saymadim hatta alan kisi uyusduysa kolunuzdakini cikartayim demsstiGittim geldim sadece 2 tüp aldılar tüm testleri 2 tüpte topladılar anladığım kadarıyla... Sordum hemşireye bazen hepsini tek tek tüplere alıyorlar değişen birşey yok dedi ama ben rahatladım valla en azından fazla kanım gitmedi
Ayyy inşallah yaa Rabbim kimseye aratmasınMaşallah de kızRabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Amiiinnn her isteyene versin mevlanmmmMaşallah de kızRabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Hmm anladım canım heryerde farklı sanırım birde testlerimizde de farklılık varmış anladığım kadarıylaAnladim canim bana ya 5 ya 6 ya 7 oyle bisiydi saymadim hatta alan kisi uyusduysa kolunuzdakini cikartayim demsstiyok iyi dedim bizde kan uyusmazligi var bide onun icin kan aldirmisti doktoooorcuguummm❤
Ayyy inşallah yaa Rabbim kimseye aratmasın
Amiiinnn her isteyene versin mevlanmmm
Canim senin dun atiıklarını ben verdim degerlerime netten baktığımda seninkiler ile ayniydi doktorun arar merk etme gayet iyi demisti benim doktorHmm anladım canım heryerde farklı sanırım birde testlerimizde de farklılık varmış anladığım kadarıyla
Maşallah aminnnMaşallah de kızRabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Bakindinizmi canimMaşallah aminnn
Guzel haberlerini bekliyoruz bu arada herkeze gunaydin uyandim ama yataktan cikmak istemiyorumMaşallah aminnn
Hayırlı haberlerle gel inşallahGeldik doktora sıra bekliyoruz özel birde ne çok hamile var
Göğüs hassasiyeti benim de geçti, bu durum çok normalmiş merak etme. İçini ferah tut gece uykuda farkında olmadan gerindiğimde, karnımı çok germiş gibi hissederek uyanıyorum birden korkarak. Hepimizde oluyor sanırım bu durumlar. Endişe etmeKızlar merhaba gece yatakta sağdan Sola döndüm ani mi degilmi bilmiyorum bir An kasigim acıdı ufak bir ağrı girdi geçti şimdi de uyandım göğüs hassasiyetim geçmiş birsey mi olmuştur acaba bebeğe ani hareket mi ettim acaba kurup duruyorum kafamda çok korktum daha önce kaybım var o yüzden fazla mı stresliyim bilemiyorum
Canim hayirli olsun kalp atisibi duydunuzmu degerden ben hic anlamamSelam kizlar bebisi gördük iyi qaliba
BetaHCG 13032 cikti normalmidir haftasina gore?
Hayir 1hafta 10gin sonra gel kalp için dediCanim hayirli olsun kalp atisibi duydunuzmu degerden ben hic anlamam