2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Herkes bana kilo almissin hayirdir dio herkese demesemde samimi olduklarima diyoeum
Yaaben online bi diyetisyenle anlaşmıştım hamileligimi öğrenmeden önce. Diyet yapiyordum.zayıfladım 54 kiloya kadar. Hamilelikte ilk 3 ay kilo almaya gerek yokmuş. Ödüm kopuyor çok alicam diye aman dikkat edin bu asamada sonra odem falan derken sisicez epey

Vah halime benim ben simdiden 3 4 kilo aldimmmmmm ama neden die sorrr sigara iciyordum ve birden biraktim ee haliyle surekli bisiler yeme istegi var aklima sigara geldikcede yedim surekli ve sonuc 56 kilodan 60 e yaklasstim

Vah halime benim ben simdiden 3 4 kilo aldimmmmmm ama neden die sorrr sigara iciyordum ve birden biraktim ee haliyle surekli bisiler yeme istegi var aklima sigara geldikcede yedim surekli ve sonuc 56 kilodan 60 e yaklasstim
doktorum onay verse 2 kilo daha verirdim.ama gerek yok koru diyor. Bundan sonraki haftalar icin dikkat edersinizz Bir şey olmazz

doktorum onay verse 2 kilo daha verirdim.ama gerek yok koru diyor. Bundan sonraki haftalar icin dikkat edersinizz Bir şey olmazz
Carsamba keseyi gormeye gidicez umarim.goruruzzzz ve doktorumun odasinsa yine tartilcam 57.4 ile hamile kaldin kacla biticek die hesaplaycak herhlde bana bukdr alma der ne dicek ne yemiyim ne icmiyim.blmiyorum

Kızlar yakınlarınıza söylediniz mi gebeliginizi. Ben henüz söylemedim. Bu hafta kalp atışını dinlemek için gidicez en az 10. Hafta söylemeyi düşünüyorum
Benimki 7 yıldır beklenen bir haber, aileler ve yakın arkadaşlarım zaten aşılama tedavisi yaptıracağımı biliyordu. Şimdilik çok yayilmadi ama epey bilen var yine de :)

Benimki 7 yıldır beklenen bir haber, aileler ve yakın arkadaşlarım zaten aşılama tedavisi yaptıracağımı biliyordu. Şimdilik çok yayilmadi ama epey bilen var yine de :)
Sağlıkla kucaklarimiza alalim heeyycandan bende dedim ama.oyle yakınlarımız

Geçmiş olsun canm şu icmek çok önemli idarar yolu enfeksiyonnda , kuşburnu normal bildigimz demi bende kurutulmuş var 1 tane içeyim mi acaba

Allah yardimcimiz olsun bulantili gunlerimiz hemencik geçsin sağlıkla devam edelim inşallah

Günaydın kızlar uyandigim dakika başladı midem gün geçtikçe dahada artıyor Allah yardimcimiz olsun

Kızlar merhaba gece yatakta sağdan Sola döndüm ani mi degilmi bilmiyorum bir An kasigim acıdı ufak bir ağrı girdi geçti şimdi de uyandım göğüs hassasiyetim geçmiş birsey mi olmuştur acaba bebeğe ani hareket mi ettim acaba kurup duruyorum kafamda çok korktum daha önce kaybım var o yüzden fazla mı stresliyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…