Yemek yapmamam gibi bi sansim yok malesef kizim var herseyi yemez 8 yasinda ama hala iki lokma yesin diye ugrasiyorum bir kase corbayi iki saate icirdigimi biliyorum kuciken simdide hala agzinda bekletiyor o yuzden ne severse onu yapmaya calisiyorum aksilik bugin zor bir yemek istedi inanin ki 3 saat ugrastim belim koptuOf kiyamam nolcak bu halimiz.Ben de öğlen uyudum 3 saat şimdi nasıl uykum var gün içerisinde istahsiz bulantili ve halsiz hiç iş yapmiyorum yemek de yapmadim bugün kısır yaptım bi iyi geldi mideme.
Aynısı benim oğlum 3.5 yaşında zorla yiyor azında bekletiyorYemek yapmamam gibi bi sansim yok malesef kizim var herseyi yemez 8 yasinda ama hala iki lokma yesin diye ugrasiyorum bir kase corbayi iki saate icirdigimi biliyorum kuciken simdide hala agzinda bekletiyor o yuzden ne severse onu yapmaya calisiyorum aksilik bugin zor bir yemek istedi inanin ki 3 saat ugrastim belim koptu
Dosya açılmıyorEki Görüntüle 2618890 arkadaşlar yarın bu testleri yaptıracam 1 tanesi idrar diğerleri ful kan kaç tüp kan alınır acaba 5 6 diyorlar yaptıran oldumu
Ayy inanmiyorum yaa.bu mide bulantısı ile nasıl yemek yapılır kokulara aşırı hassaslastimYemek yapmamam gibi bi sansim yok malesef kizim var herseyi yemez 8 yasinda ama hala iki lokma yesin diye ugrasiyorum bir kase corbayi iki saate icirdigimi biliyorum kuciken simdide hala agzinda bekletiyor o yuzden ne severse onu yapmaya calisiyorum aksilik bugin zor bir yemek istedi inanin ki 3 saat ugrastim belim koptu
Tekrar yükleyim o zamanDosya açılmıyor
Bu bebegim benzemez insallah diye dua ediyorum yatip kalkip 1 sinifa basladiginda 16 kiloydu bir kasik corba verirdim uc kasik geri cikarirdi cok zor zamanlardiAynısı benim oğlum 3.5 yaşında zorla yiyor azında bekletiyor
Nasıl yaniwala ne yalan soylim ben hic bi konuda dikkat etmiyorum oyle aman aman istedgim bi bebek defil zaten
Bende ama kizim yesin bi sekilde katlaniyorsun camlari acip agiz burun kapatip bende kokuya cok hassasim hamile oldugumu bile koku duyumun yukselmesinden anladim ve ben parfum oda spreyi agir kokulu kimyasal hicbir sey kullanamiyorum midemle kalbim yer degistiriyo hemenAyy inanmiyorum yaa.bu mide bulantısı ile nasıl yemek yapılır kokulara aşırı hassaslastim
O kadar olmaz herhalde ben artı olarak fsh lh amh diğer kan değerleri vs....3 tüp vermistimEki Görüntüle 2618890 arkadaşlar yarın bu testleri yaptıracam 1 tanesi idrar diğerleri ful kan kaç tüp kan alınır acaba 5 6 diyorlar yaptıran oldumu
wala ne yalan soylim ben hic bi konuda dikkat etmiyorum oyle aman aman istedgim bi bebek defil zaten
Kullandiginiz ilacin ismi ne canımInsteframda ünlü bir kadın doğum doktoru var prof ve acıbadem hastanesinde iyi bir doktor onun postlarından okudum bugün ve kendisine sordum önermenin 13 kat fazlasını kullanıyorsun özel bir sebebi yoksa fazla bir doz dedi.. size doktor öyle dediyse vardır bir bildiği.. Benim doktorum normalde 400 mcg olandan yazmıştı folidoce diye bir folik asit ben o bittikten sonra eczaneden bunu aldım şuan da hemen bırakıp yarın doktorun yazdığını alacam
Bendede var bitane yok anliyorum heyecsnlisin ama gitme isde boyle soyle bende sen gbiydim dio bende dedim ozaman beni en iyisi sen anlarsinAy bu insanlar garip ya hamile doğum yakkin arkadaşım yok sen ilk erken. Gittin vs yarın gidicem gitme ya zaten piskolijim bozuldu üzerine bunlar napiyim çağırdı keseye kalp atışlarına bakcak
Herkes bana kilo almissin hayirdir dio herkese demesemde samimi olduklarima diyoeumKızlar yakınlarınıza söylediniz mi gebeliginizi. Ben henüz söylemedim. Bu hafta kalp atışını dinlemek için gidicezen az 10. Hafta söylemeyi düşünüyorum
Canim bana bunlari doktorum yapti ya 6 ya 7 kan aldirdim bitanede idrar verdimEki Görüntüle 2618890 arkadaşlar yarın bu testleri yaptıracam 1 t anesi idrar diğerleri ful kan kaç tüp kan alınır acaba 5 6 diyorlar yaptıran oldumu