2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Of kiyamam nolcak bu halimiz.Ben de öğlen uyudum 3 saat şimdi nasıl uykum var gün içerisinde istahsiz bulantili ve halsiz hiç iş yapmiyorum yemek de yapmadim bugün kısır yaptım bi iyi geldi mideme.
Yemek yapmamam gibi bi sansim yok malesef kizim var herseyi yemez 8 yasinda ama hala iki lokma yesin diye ugrasiyorum bir kase corbayi iki saate icirdigimi biliyorum kuciken simdide hala agzinda bekletiyor o yuzden ne severse onu yapmaya calisiyorum aksilik bugin zor bir yemek istedi inanin ki 3 saat ugrastim belim koptu

Aynısı benim oğlum 3.5 yaşında zorla yiyor azında bekletiyor

arkadaşlar yarın bu testleri yaptıracam 1 tanesi idrar diğerleri ful kan kaç tüp kan alınır acaba 5 6 diyorlar yaptıran oldumu

Ayy inanmiyorum yaa.bu mide bulantısı ile nasıl yemek yapılır kokulara aşırı hassaslastim

Ayy inanmiyorum yaa.bu mide bulantısı ile nasıl yemek yapılır kokulara aşırı hassaslastim
Bende ama kizim yesin bi sekilde katlaniyorsun camlari acip agiz burun kapatip bende kokuya cok hassasim hamile oldugumu bile koku duyumun yukselmesinden anladim ve ben parfum oda spreyi agir kokulu kimyasal hicbir sey kullanamiyorum midemle kalbim yer degistiriyo hemen

Kızlar ya bir şey soracağım sizde vücudunuzda kaşıntı oluyor mu? Bende akşam oldu mu bir kaşıntı hali. Şnternetten baktım progestan artışı yaparmış birde horanel değerlerin değişmesi diyor ama tek yaşayan ben miyim acaba.

Kızlar yani tam anlayamadım ben hangi folik asiti kullanıyorsunuz.doktora gitmediğim için sizin onerdikletinizden kullanmak istiyorum.hangisini daha çok onerirsiniz

Kullandiginiz ilacin ismi ne canım

Ay bu insanlar garip ya hamile doğum yakkin arkadaşım yok sen ilk erken. Gittin vs yarın gidicem gitme ya zaten piskolijim bozuldu üzerine bunlar napiyim çağırdı keseye kalp atışlarına bakcak
Bendede var bitane yok anliyorum heyecsnlisin ama gitme isde boyle soyle bende sen gbiydim dio bende dedim ozaman beni en iyisi sen anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…