- 27 Mart 2013
- 746
- 217
Evet içilebiliyorHamileyken Gaviskon icilebiliyor mu? Bende hafif derecede gastrit var, dokunan seyler yersem yanma oluyor.
Dun ben öyle 4 saat çektimKizlar ben cok fenayım tüm gündür bir gaz sıkışmasıyla uğraşıyorum çok fena ağrı yapıyor banabugün ayaklarımı sıcak tutmadım rüzgarda kaldım sıcak bastı hep hiç dikkat etmedim.. Kendi hatam aslında.. Ama cok fenayım..
Malesef benim ki yayıldı biraz. Ben bir tek kendi aileme demiştim. Ve henüz daha 4 haftaligim. Ben de düşünmüyordum söylemeyi ama. Birine dedin mi yayiliyoKızlar yakınlarınıza söylediniz mi gebeliginizi. Ben henüz söylemedim. Bu hafta kalp atışını dinlemek için gidicezen az 10. Hafta söylemeyi düşünüyorum
ben de daha kimseye soylemedim yakınlardan bir tek dostum var ona soyledim o da bu knularda fıkır sahıbı cok guvenırım. kalan herkese 8-9 haftda söylerim diye düşündüm bir aksilik cıkmazsaKızlar yakınlarınıza söylediniz mi gebeliginizi. Ben henüz söylemedim. Bu hafta kalp atışını dinlemek için gidicezen az 10. Hafta söylemeyi düşünüyorum
Bende sadece anneme ve kardeslerime soyledim esimde bi abisine soyledi bilenler bukadar simdilikben de daha kimseye soylemedim yakınlardan bir tek dostum var ona soyledim o da bu knularda fıkır sahıbı cok guvenırım. kalan herkese 8-9 haftda söylerim diye düşündüm bir aksilik cıkmazsa
Folbiolu nasıl kullandın canim beni berbat hale soktu o zaten mevcut olan bulantımı çok çok kötü yaptı. Başka bir doktor vermisti onu bana kendi doktorum kesmemi söyledi içindeki değer çok yüksekmiş gereğinden fazlaymış ağır geliyormuş 4 gündür kestim anca kendime geldim. İshal de yaptı. Kesince bulantım da bagirsagimda düzeldi.Ben folik asit için demin doktora sordum folbiol sa 2 günde bir için dedi, bu konuda benim kafam karıştı, ben yaklaşık 6 aydır her gün folbiol kullandım öyle söyledim telaş yapmayın dedi, kontrole gittiğimde test yapacak artık folat değeri için insaalah bir sorun olmaz
Bende 2 haftadır günlük bir tane kullanıyorum anlamadım niye bana hiç tahlil yapılmadı keseyi de gördükBen folik asit için demin doktora sordum folbiol sa 2 günde bir için dedi, bu konuda benim kafam karıştı, ben yaklaşık 6 aydır her gün folbiol kullandım öyle söyledim telaş yapmayın dedi, kontrole gittiğimde test yapacak artık folat değeri için insaalah bir sorun olmaz
sat tarihimiz aynı, kanda kaç çıktı? hoşgeldinMerhaba,bende yeni katıldım aranıza.henüz dr â gitmedim.8mart sat.5 yaşında bir oğlum var.inş sağlıklı bir şekilde süreci tamamlarız
Ah Canım niye dikkat etmiyorsun kendine. Inş geçer kısa süredeKizlar ben cok fenayım tüm gündür bir gaz sıkışmasıyla uğraşıyorum çok fena ağrı yapıyor banabugün ayaklarımı sıcak tutmadım rüzgarda kaldım sıcak bastı hep hiç dikkat etmedim.. Kendi hatam aslında.. Ama cok fenayım..
aa öyle mi ,Hosbulduk canım ☺ben henüz gitmedim dr â.folik asit fln kendim aldım kullanıyorum,7. Haftada öğrenirim heraldesat tarihimiz aynı, kanda kaç çıktı? hoşgeldin
aa öyle mi ,Hosbulduk canım ☺ben henüz gitmedim dr â.folik asit fln kendim aldım kullanıyorum,7. Haftada öğrenirim heraldesat tarihimiz aynı, kanda kaç çıktı? hoşgeldin
Bende olumsuz bir etkisi olmamıştı, insaalah zararı da olmamıştır, gerçi doktor olumsuz bir şey olmaz dedi, telaş yapmayın dediFolbiolu nasıl kullandın canim beni berbat hale soktu o zaten mevcut olan bulantımı çok çok kötü yaptı. Başka bir doktor vermisti onu bana kendi doktorum kesmemi söyledi içindeki değer çok yüksekmiş gereğinden fazlaymış ağır geliyormuş 4 gündür kestim anca kendime geldim. İshal de yaptı. Kesince bulantım da bagirsagimda düzeldi.