2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim niye hiç belirti yok ki sadece gögüs ağrısı o da çok az bi de arada karnım ağrıyor başka hiç birşey yok daha 5. Hafftadayım ondan mı acep
Daha erken canım boşver belirti bekleme mide bulantısı çok kötü inşallah çok midemiz bulanmaz

Bende yarin gidicem InşaAllah guzel haberlerle geliriz
Ay bu insanlar garip ya hamile doğum yakkin arkadaşım yok sen ilk erken. Gittin vs yarın gidicem gitme ya zaten piskolijim bozuldu üzerine bunlar napiyim çağırdı keseye kalp atışlarına bakcak

Ay bu insanlar garip ya hamile doğum yakkin arkadaşım yok sen ilk erken. Gittin vs yarın gidicem gitme ya zaten piskolijim bozuldu üzerine bunlar napiyim çağırdı keseye kalp atışlarına bakcak
Aldırış etme. Ben çalışıyordum belge için 1.haftada 3 defa gittim. Neden gidiyorsun çalışan hamile yok mu falan dediler. Koronada çalışmak istemiyorum evet hamile

Nedenn gitmeyecekmişsin ki canım. Kalp atışını duyman lazım gitmen şart değerlerine bakar ona göre eksiklik varsa bir şey önerir gitmeden de riske atamayız ki. Doktor gel dediği haftalarda git zaten boşver sen etrafı bu devirdede en can sıkıcı en yakın arkadaşlar oluyor nedense ayrı bir moda giriyorlar

Aldırış etme. Ben çalışıyordum belge için 1.haftada 3 defa gittim. Neden gidiyorsun çalışan hamile yok mu falan dediler. Koronada çalışmak istemiyorum evet hamile
Normal insan tedaviye alınabilirken hamile ilaç kullanamayacak tabiki hamlenin gitmemesi lazım. Bence iyi yapmışsın canım

Merhaba büyük ihtimal 4 haftalığım yada 5 haftalık şeffaf akıntım var ve geceleri kasıklarım ağrıyor bu normal mi ve ne zamana kadr devam eder
Benim de 4 haftalıkken öyleydi. Merak etme kasik ağrısı azalıyor ama yine aralarda yokluyor beni

Hmmm beta değerin düşük müydü peki. Yani bilemedim canım doktoruna sor dicem ama zaten doktor yazmış bilemedim şimdi
İlk başta düşüktü kanamam da vardı 163.5 la öğrendim hamileliğimi yarın sağlık ocağına çıkacağım İnş unutmazsam sorarım

Daha erken canım boşver belirti bekleme mide bulantısı çok kötü inşallah çok midemiz bulanmaz
İnş canım ne bilim herkes şu var bu var deyince kendimden şüpheleniyorum düşük tehlikesi de var ya

Aynen öyle birde zaten mecbur Gitcem yani ya oluşma olmadiysa olabilir yani keyfi için gitmiyor zaten ben birde aksi bir durum olmasa cinsiyet döneminde gitcem tiroidim yüksek çıktı ilk iki gün sonra gittim düştü ama haftaya gel hem kese hem tiroid bakalim

İnş canım ne bilim herkes şu var bu var deyince kendimden şüpheleniyorum düşük tehlikesi de var ya
Bende de bulantı felan yok arada halsizlik felan oluyor ama çok nadir yemekten sonra felan oluyor, neden midem bulanmiyor demiyorum çünkü kötü oldugunu biliyorum inşallah hicccccc başlamaz mide bulantısı

Kesinlikle canım inşallah yarın gittiğinde herşey güzel olur güzel sonuçlar alırsın canım. Arkadaşında takma. Herkes bir şeyler diyor.

Ben kizinda ilk haftalarda baslamistim ve 6 bucuk aylik olana kadar istifra etmistim bu hamileligimde 6+3 hafif bi mide bulantisiyla geciroyorum simdilik.her hamilelik ayni olmuyor kizlar.

Dun gece 22 yattim sabah 10 kalktim iki lokma yiyip yattim geri 15 te kalktim suan yatsam yine uyurum bugun kafam kalkmadi kizlar

Slm kizlar bende 6+3 haftalik hamileyim araniza yeni katildim 3 aralik dogum gozukuyor simdik vurus yuzundrn sadecr saglik ocagina gittim kan testi icin.persembe gunu ilk doktor konturolune gidicem kalp atislari icin.
Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza

Hayırlı olsun, ben asilama ile hamile kaldım inşaallah keseyi de kalp atışını da göreceksin Bhcg değerin kaç çıktı, belki de ikizdir

Canım oncelikle hayırlı olsun ama gebelik ilişki tarihine göre değil, son adet tarihinin başlangıcına göre hesaplaniyir. Eğer geç döllenme vs olduysa doktorun ultrasona bakıp haftasını söyler. Benim son adet tarihim 5 Mart, 15 Mart'ta aşılama oldum ve gebeliğim 6 haftalık görünüyor şuan.

Dun gece 22 yattim sabah 10 kalktim iki lokma yiyip yattim geri 15 te kalktim suan yatsam yine uyurum bugun kafam kalkmadi kizlar
Of kiyamam nolcak bu halimiz.Ben de öğlen uyudum 3 saat şimdi nasıl uykum var gün içerisinde istahsiz bulantili ve halsiz hiç iş yapmiyorum yemek de yapmadim bugün kısır yaptım bi iyi geldi mideme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…