Bende şimdi arkadaşla konuşuyorum o da hamile o da aynısını dedi fazlası idrarla atılıyormuş hem bebekte öyle zarar verse doktor niye yazsın satıştan bile kaldırılır Bi de ben önce hiç folik asit kullanmadım hamileliğimi de 3 haftalıkken öğrendim kanamam da vardı ondan yazmıştı olabilir bana folbiolübenim bir onceki ilacım folic1 di gecen gun bitince eczanede o yokmuş folbiol vermiş eczacı ama senin yazdığın tedirgin etti biraz. gerçi bazı yerlerde vitamin fazlasının vücuttan atıldıgı yazıyor ama genede tedirgin etti.
Canım doktor yazdı ise eğer endişe etme bence. Değerlerine bakarak yazmış olabilirBende şimdi arkadaşla konuşuyorum o da hamile o da aynısını dedi fazlası idrarla atılıyormuş hem bebekte öyle zarar verse doktor niye yazsın satıştan bile kaldırılır Bi de ben önce hiç folik asit kullanmadım hamileliğimi de 3 haftalıkken öğrendim kanamam da vardı ondan yazmıştı olabilir bana folbiolü
Evet canim kesinlikle bende doktoruma güveniyorum prof ve bulunduğum ilde ciddi isim yapmış biri ben hamilelik düşündüğüm anda başladım ve bunu yazmıştı tabi ben o bitince çokta önemli değil diye düşünmüştüm yarın hemen tekrar alacam 400 mcg olan ilaçtanMerhabaaaa. Günlerimiz aynı.
Benim doktorum da folidoce iç dedi 40 liraya mı ne aldım, pahalı değil diye yazmadı sözlü olarak önerdi. Güven verdi adam bana, o dediyse iyidir.
Araştırmanızı öneririm bu konuda yapılmış bir araştırma var canım ben duyunca sizlerede bilgi vermek istedim tabiki herkesin kendi tercihi böyle bir araştırma yapılmış ve annenin kanında bulunan folik asit ve B12 fazla çıkmış tabi tek annede değil tabiki size en doğru bilgiyi doktorunuz verirBende şimdi arkadaşla konuşuyorum o da hamile o da aynısını dedi fazlası idrarla atılıyormuş hem bebekte öyle zarar verse doktor niye yazsın satıştan bile kaldırılır Bi de ben önce hiç folik asit kullanmadım hamileliğimi de 3 haftalıkken öğrendim kanamam da vardı ondan yazmıştı olabilir bana folbiolü
Doktor verdiyse mutlaka sizin değerlerinize göre vermiştir ondan sıkıntı yoktur elbetteBilmiyorum özel Bi sebebi var mı benim ilk gittiğimde kanamam vardı sağlıksız gebelik olabilir demişti folbiol ve vitamin verdi kafam karıştı Bi an
Canım kutunun üzerinde yazması lazım mesela folbiolde 5 mg folidoce de 400mcg yazıyor yani üzerinde yazması lazımCanim bu bakarmisin folik asitim benim bu
Canım kutunun üzerinde yazması lazım mesela folbiolde 5 mg folidoce de 400mcg yazıyor yani üzerinde yazması lazım
Tamamda neresinde yaziyor ya hangi vitamin 400 olmasi lazim
Iyi aksamlar kizlar
Yarına acik bi ultrason buldum ackarinami gitmem lazim napmam lazim?
Bide artik kese gorunur dimi?
Idrara sıkışık git mutlaka canım rahat görünüyormuş ben öyle gitmemiştim daha zor gördü ve bir dahakine butlaka 2 3 saat idrara çıkmadan gel dedi doktorIyi aksamlar kizlar
Yarına acik bi ultrason buldum ackarinami gitmem lazim napmam lazim?
Bide artik kese gorunur dimi?
InşaAllahUltrasonda aç tok farketmiyor. Birkaç bardak su içmeni ve idrara sıkışık gitmeni öneririm.
6. Haftada rahatlıkla gönür kese Allah’ın izniyle, hiç endişelenme canım. 6+1de kalp atışını bile duymuştum ben.
Tamam tesekkur ederimIdrara sıkışık git mutlaka canım rahat görünüyormuş ben öyle gitmemiştim daha zor gördü ve bir dahakine butlaka 2 3 saat idrara çıkmadan gel dedi doktor
Bende yarin gidicem InşaAllah guzel haberlerle gelirizYarın inşallah gidicem kese için belki kalp artışında alırız
Bana beta hcg den başka hiç tahlil yapılmadı amaCanım doktor yazdı ise eğer endişe etme bence. Değerlerine bakarak yazmış olabilir
Bende de aynı durum var canım 3 yaşında bi oğlum var.mecburen mutfağa gircem4. Ayda bitmişti benim de ama mutfağa girmedim o dönem boyunca hic yemek yapmadim.eve sigamadim devamlı gece bile dışarı yürüyüşe çıktık.simdi evde çocuğum var yemek yapmadan olmaz çok zor vallahi
Hmmm beta değerin düşük müydü peki. Yani bilemedim canım doktoruna sor dicem ama zaten doktor yazmış bilemedim şimdiBana beta hcg den başka hiç tahlil yapılmadı ama