2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim niye hiç belirti yok ki sadece gögüs ağrısı o da çok az bi de arada karnım ağrıyor başka hiç birşey yok daha 5. Hafftadayım ondan mı acep
Bende aynıyım sadece göğüs ağrısı çok hareket eder işlenirsem hafif karın ağrısı dinlenince hemen geçiyor başka bişey yok

Arkadaşlar aranızda makat çatlağı ya da hemaroid ağrısı yaşayan var mı, benim arada oluyor olduğunda merhem kullanıyordum, hamileyken kullanılmaz diye düşünüyorum, sizin önerdiginiz , denediğiniz doğal bitkisel bir yöntem var mı? Tabiki en önemlisi kabız olmamaya çalışmak onun dışında

İlk bebeğimde emzirirken doğal bir krem kullanmıştım, eczaneden aldım, adını hatırlamıyorum, eczacı bir tanıdığımı arayarak öğrenmiştim, sıkıntı olmaz demişti, adını bulmaya çalışayım

Adı hematab krem miş, eczacıya sor yine sen

Slm kizlar bende 6+3 haftalik hamileyim araniza yeni katildim 3 aralik dogum gozukuyor simdik vurus yuzundrn sadecr saglik ocagina gittim kan testi icin.persembe gunu ilk doktor konturolune gidicem kalp atislari icin.
Hg nuran hayirlisi olsun insallah

Slm hanımlar bende nasip olursa aralık ayı annesi olacak gibiyim. Gibiyim diyorum çünkü henüz netleştiremedik. tüp bebek tedavisiyle şuan kan testlerim pozitif ama kese ve kalp atışını henüz görmedim. Hafta içi arayıp randevu verecekler. Umarım arayı çok uzatmazlar. Umarım sağlıklı bir gebeliktir ve heyecanlarımızı korkularımızı hep birlikte paylaşırız.

kizlar kac gundur giremedm foruma ben bugun cok fenayim kusmaktan helak oldum. bemm gbi olan varmi napicaz

Arkadaşlar folik asit kullanımında en çok dikkat edilmesi gereken 400mcg alinmasiymisbenim kullandigim folbiol 5mg çok yüksek dozmusve bu çocuk da otizim olmasına neden olabiliyormuş ben hemen bırakıyorum sizlerede bilgi vermek istedim tavsiye edilen 400 mcg

Hayirli olsun

Banada doktor onu yazdı 3 haftadır kullanıyorum yarın sağlık ocağına kayda gideceğim aklıma düşerse doktora söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…