- 28 Ocak 2020
- 135
- 142
- 35
Hoşgeldin tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşALLAH
Ultrasonda gördün mü kalp atışını duydun mu? ❤
[/QUOTE
Hoşbulduk kalp attığını gördük gecen hafta ama doktor dinletmedi henuzinşallah hepimiz sağ salim kavusuruz evlatlarimiza
Merhaba hoşbuldukAramıza yeni katilan hamiş anneler hoşgeldiniz
Hoşbulduk teşekkür ederimHg aramiza hayirlisi olsun♥
ben daha bugun geldim hosgeldini bende uzerime aliniyorumAramıza yeni katilan hamiş anneler hoşgeldiniz
Ben hamileyken bitkisel bisey kullanmiyorum cunku bazi bitkilerin zarari var dusukle sonuclanabiliyormus hamilekikAynen simdi toz zencefil yaptim sıcak suya iyi geldi
Ben havuç suyu iciyorum ☺Günaydın kahvaltilar yapıldımı portakal suları sıkılıp icildimiiii
Hoşgeldin canımmerabalar hanimlar bende aralik annesi olcam nasipse bu gruba ilk defa geliyorum uyemi olmak gerekiyo ne yapmam lazim size katilmam icin
yeme icme koonusunda ben cok tembelim ya surekli uyku halindeyim şu saat olmus hala kalkasim yokGünaydın kahvaltilar yapıldımı portakal suları sıkılıp icildimiiii
hosbuldum ❤❤allah razi olsun cok tesekkur ederimHoşgeldin canım ❣gözün aydın sağlıkla kucağına da al inşallah.
Benimde aynı az göğüs acıyor dokununca birde arada nadir adet olacakmışım gibi ağrı oluyor o kadarBenim niye hiç belirti yok ki sadece gögüs ağrısı o da çok az bi de arada karnım ağrıyor başka hiç birşey yokdaha 5. Hafftadayım ondan mı acep
Ben de öyleyim merak etmeBenim niye hiç belirti yok ki sadece gögüs ağrısı o da çok az bi de arada karnım ağrıyor başka hiç birşey yokdaha 5. Hafftadayım ondan mı acep
Her hamile aynı belirtileri yaşamıyor ki canım. Benim 6.haftam ama bende de çok belirti yok. Midem bulanmiyor, karnım bile agrimiyor geçen haftaki gibi. Sadece goguslerimdeki hassasiyet devam ediyor. Benim çok yakın bir arkadaşımın 2 çocuğu var, ikisinde de hiç belirti yaşamadı karnım büyümese hamile olduğumu anlamam diyordu :)Benim niye hiç belirti yok ki sadece gögüs ağrısı o da çok az bi de arada karnım ağrıyor başka hiç birşey yokdaha 5. Hafftadayım ondan mı acep
Elbette,sen de hosgeldin canımben daha bugun geldim hosgeldini bende uzerime aliniyorumhosbuldummm
Valla uykum bile gelmiyor arada hamile değilim herhalde diyorumBenimde aynı az göğüs acıyor dokununca birde arada nadir adet olacakmışım gibi ağrı oluyor o kadar
Her hamile aynı belirtileri yaşamıyor ki canım. Benim 6.haftam ama bende de çok belirti yok. Midem bulanmiyor, karnım bile agrimiyor geçen haftaki gibi. Sadece goguslerimdeki hassasiyet devam ediyor. Benim çok yakın bir arkadaşımın 2 çocuğu var, ikisinde de hiç belirti yaşamadı karnım büyümese hamile olduğumu anlamam diyordu :)
Ben uyuyorum ama ben normalde de uykuyu severim yani o yüzden farklı bir belirti değil benim içinBenimki de öyle olacak herhalde insanın uykusu bile gelmez mi herkes sabah akşam uyuyor bende tık yok
Benimki de öyle olacak herhalde insanın uykusu bile gelmez mi herkes sabah akşam uyuyor bende tık yok
Netden arastirdim cnm ona göre kullandikBen hamileyken bitkisel bisey kullanmiyorum cunku bazi bitkilerin zarari var dusukle sonuclanabiliyormus hamilekik
EyvahhhhDun bende cok kotuydum sabaha kadar midem agridi yandi kaynadi sabah kalktim kahvalti bile yemedim cok ama yine agriyacak ve kusma istegi var