Bunu hələ yeni elemiwem bir saat kecmiyib hecHede az damlatanda solğun çıxır. O biri testlerivi görende anladım. O biriler qalıb nece saralıb. Bildim ki çox damlatmısan. Ama bu az görsənir.
günaydın, hahahahahhhh tam da dediğin gibi portakal suyu içiyordum tam :))Günaydın kahvaltilar yapıldımı portakal suları sıkılıp icildimiiii
Bende ictimmm afiyet olsun yarasinnnngünaydın, hahahahahhhh tam da dediğin gibi portakal suyu içiyordum tam :))
Neyin var canim bende suan uyudum uyucam gbiyimBen dünden beri pertim
Neyin var canim bende suan uyudum uyucam gbiyimBen dünden beri pertim
4 saat miğde agirisindan oldum çemen yedim bahfetti beniNeyin var canim bende suan uyudum uyucam gbiyim
Dun bende cok kotuydum sabaha kadar midem agridi yandi kaynadi sabah kalktim kahvalti bile yemedim cok ama yine agriyacak ve kusma istegi var4 saat miğde agirisindan oldum çemen yedim bahfetti beni
sabahları özellikle acı tat geliyor agzıma benim deDun bende cok kotuydum sabaha kadar midem agridi yandi kaynadi sabah kalktim kahvalti bile yemedim cok ama yine agriyacak ve kusma istegi var
Valla jileti daha önce kullanıyordum bekarken ağdaya geçince keşke hep ağda yapsaymışım dedim 1-2 saat ağrısını çekiyorum ama ondan sonra kaç hafta rahatımMaşallah canım sen ne dayanıklısın öyle.
Ben kremle yaparken 1-2 tüy kaldığında onları çekerken anam ağlıyor. Bırakıyorum öyle kalıyor. Arkadaşın da dediği gibi okurken bile canım acıdı
Aynen simdi toz zencefil yaptim sıcak suya iyi geldiDun bende cok kotuydum sabaha kadar midem agridi yandi kaynadi sabah kalktim kahvalti bile yemedim cok ama yine agriyacak ve kusma istegi var
aynen benimde gogusler agriyo buyuyo bide kasinmaya basladi yaBenim goguslerim varyaaaa of offfffd şiştiiiii davul olduuu ic çamaşırlarımım sıkıyor artik