2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar lütfen bakin testime
Yarın zatən hastaneye gidicem de boyle gorunce cok korktum

Senelerce ağda yaptırdım, hiç jilet kullanmadım, kuaförde 10dakika sürüyor, 40 gün rahatsin

Canm şu durumda senin için jilet en uygunu çünkü tüy dökücü kullanıyor musssn aynı etkiyi yapıyor, ağda doktor eldiveni kullanibilirsn ama çok zahmetli olur

Jiletle tüy dökücü aynı etkiyi mi yapıyor? Ya bilemiyorum belki herkeste farklıdır ama tüy döküçüyle sonradan çıkan tüyler daha yumuşak oluyor ama jiletle çok sert ve her tarafıma batıyor. Bana göre farklılar. Ağda kullanamam. Mecburen geriye jilet kalıyor

Ay Cox sağol canım içim biraz rahatladi

Ay Cox sağol canım içim biraz rahatladi

Zehlem gedir bu testlerden. Hemişe solgun gösterir. Evde başqa testin varsa onla yoxla istiyirsen. Bu one stepdi diyesen. En yaxşısı lady moon du.
Qorxma inşallah yaxşı olar

Zehlem gedir bu testlerden. Hemişe solgun gösterir. Evde başqa testin varsa onla yoxla istiyirsen. Bu one stepdi diyesen. En yaxşısı lady moon du.
Qorxma inşallah yaxşı olar
Bunnan evvelki de lady moon idi axwam elədim çox tünd oldu
Bu da lady moondu bunu bu gün sabah elədim solğundu

Böle bişey mi? Seninkinin markası ne?

Aynen bende buu sekilde yapiyordum kimseye e ihtiyaç duymuyorum valla misler gibi geziyordum

Bunnan evvelki de lady moon idi axwam elədim çox tünd oldu
Bu da lady moondu bunu bu gün sabah elədim solğundu

Can testden ola biler üzülme onsuzda sabah hekime gedeceksen o diyer en doğrusunu

Can testden ola biler üzülme onsuzda sabah hekime gedeceksen o diyer en doğrusunu
Həkimin özü olmuyacaq işdə görüm bawqa uzi tapsam düşüm olmasa qan verim heç bilmirəm nə eliyim vaxt da cəmi 2saat verirlər

Həkimin özü olmuyacaq işdə görüm bawqa uzi tapsam düşüm olmasa qan verim heç bilmirəm nə eliyim vaxt da cəmi 2saat verirlər
Getmişken eletdir hamısını. Gir birinci qan ver sonra uziye düş. Nömrevi qoy ora qanın cavabını sene WhatsAppa göndersinler. Uziden de kağızıvı al hekimin olmasın nolacaq. Hekimive gönderersen uzi şeklini elaqe saxlayarsan onla. Daha sonra bura qoyarsan bizde müzakire ederik inşallah

Ola bilər bax o o birinə gec getdi deyə 5mi6mi damlattim buna 4

Hede az damlatanda solğun çıxır. O biri testlerivi görende anladım. O biriler qalıb nece saralıb. Bildim ki çox damlatmısan. Ama bu az görsənir.

Gedim görüm sabah InşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…