Senelerce ağda yaptırdım, hiç jilet kullanmadım, kuaförde 10dakika sürüyor, 40 gün rahatsinMaşallah canım sen ne dayanıklısın öyle.
Ben kremle yaparken 1-2 tüy kaldığında onları çekerken anam ağlıyor. Bırakıyorum öyle kalıyor. Arkadaşın da dediği gibi okurken bile canım acıdı
Canm şu durumda senin için jilet en uygunu çünkü tüy dökücü kullanıyor musssn aynı etkiyi yapıyor, ağda doktor eldiveni kullanibilirsn ama çok zahmetli olur
Bu üstü deşikli testler bele çıxardır canım qorxutma özüvü. Mende de bele olmuşdu iki ferqli test eledim bu solgun gösterdi o biri tünd. Qorxma bunlar beledirler. Sabah get hekime inşallah xoş xəbərlərle gelersenEki Görüntüle 2618333 kizlar degerim dusmusmu?
Acımıyor mu yaSenelerce ağda yaptırdım, hiç jilet kullanmadım, kuaförde 10dakika sürüyor, 40 gün rahatsin☺
Ay Cox sağol canım içim biraz rahatladiBu üstü deşikli testler bele çıxardır canım qorxutma özüvü. Mende de bele olmuşdu iki ferqli test eledim bu solgun gösterdi o biri tünd. Qorxma bunlar beledirler. Sabah get hekime inşallah xoş xəbərlərle gelersen
Ay Cox sağol canım içim biraz rahatladi
Bunnan evvelki de lady moon idi axwam elədim çox tünd olduZehlem gedir bu testlerden. Hemişe solgun gösterir. Evde başqa testin varsa onla yoxla istiyirsen. Bu one stepdi diyesen. En yaxşısı lady moon du.
Qorxma inşallah yaxşı olar
Benimkini ünlü bir marketten almıştım. Internetten satışı da var. Çok uygun fiyatı. kozmetik traş aleti diye geçiyormuş şimdi baktım. Yani çok uzun tüylerde takılıyor ama çok basit bisey olduğu için sık sık yapabiliyorsun öyle olunca kısayken hallediyosun. bi de tahriş etmiyo jilet gibi. Ince kalem pille çalışıyor bi de.
Aynen bende buu sekilde yapiyordum kimseye e ihtiyaç duymuyorum valla misler gibi geziyordumBenim gobegim cok buyuktu zorlaniyordum simdi size gobeginiz buyuyunce kolay tras etmenin bir yolunu soyliyim bana dua edersiniz ben karsima ayna koyup temizliyordum kimseye ihtiyac duymadim kimi dedi esin yapsin kimi dedi annen ama ben aynayi koyup karsima yaptim ve cok rahat oluyordu bilginize
Bunnan evvelki de lady moon idi axwam elədim çox tünd oldu
Bu da lady moondu bunu bu gün sabah elədim solğundu
Oturmam ki ben evde evin isi topla et bazen çekiliiyor bacağımCanım sen de biraz ev içi yürüyüş yap arada havaya dik
Belke idrarı az damlattın buna?Eki Görüntüle 2618353 sirasiyla çöp olan ilk yaptigim
Həkimin özü olmuyacaq işdə görüm bawqa uzi tapsam düşüm olmasa qan verim heç bilmirəm nə eliyim vaxt da cəmi 2saat verirlərCan testden ola biler üzülme onsuzda sabah hekime gedeceksen o diyer en doğrusunu
Ola bilər bax o o birinə gec getdi deyə 5mi6mi damlattim buna 4Belke idrarı az damlattın buna?
Getmişken eletdir hamısını. Gir birinci qan ver sonra uziye düş. Nömrevi qoy ora qanın cavabını sene WhatsAppa göndersinler. Uziden de kağızıvı al hekimin olmasın nolacaq. Hekimive gönderersen uzi şeklini elaqe saxlayarsan onla. Daha sonra bura qoyarsan bizde müzakire ederik inşallahHəkimin özü olmuyacaq işdə görüm bawqa uzi tapsam düşüm olmasa qan verim heç bilmirəm nə eliyim vaxt da cəmi 2saat verirlər
Ola bilər bax o o birinə gec getdi deyə 5mi6mi damlattim buna 4
Gedim görüm sabah InşaAllahGetmişken eletdir hamısını. Gir birinci qan ver sonra uziye düş. Nömrevi qoy ora qanın cavabını sene WhatsAppa göndersinler. Uziden de kağızıvı al hekimin olmasın nolacaq. Hekimive gönderersen uzi şeklini elaqe saxlayarsan onla. Daha sonra bura qoyarsan bizde müzakire ederik inşallah