2020 Anneleri buraya!

Bluehlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
12
12
88
44
İstanbul
Merhabalar, 2020 nisan ayında 2. Çocuğumu doğurdum. Zor bir dönem ama çok şükür kızım 3 aylık oldu bile... Benim gibi pandemi zamanı anneleri burada mı?

Merhabalar, 2020 nisan ayında 2. Çocuğumu doğurdum. Zor bir dönem ama çok şükür kızım 3 aylık oldu bile... Benim gibi pandemi zamanı anneleri burada mı?
Maşallah Allah evlatlarını bağışlasın ben daha anne olamadım ama 6 haftalık hamileyim darısı bana inşallah .. tabi du dönem de özellikler anneler ve anne adayları çok tedirginlik yaşıyoruz haliyle ..

Hiç merak etmeyin bu süreçte kendinizi ve sizi seçmiş olan bebeğinizi düşünün Bu süreçte sizi o daha da kuvvetli kılacak eminim

12 martta ilk vaka çktığında 7 buçuk aylk prematüre doğum yaptm.. pandemi sürecimz zor geçti bebeğim küvezdeydi..yalnzca hastaneda kaldığım zaman gördüm bebeğimi.. sabah öğle akşam eşim süt götürdü.. kapıdan verp döndü.. görüş yasaktı çıkana kadar hiç göremedm elmde 2 tane resmi vardı.. Sonra çktı çok şükür Rabbme.. 10 gün sonra fıtığını gördüm.. prematüre olduğu içn hemen amelyat edemedler.. takpte tuttular heftade 1 kontrole gidyorduk 1 ay sonra ameliyta edildi.. şimdi 4 aylığız.. RABBİME ne kadar şükretsem azdır.. o zor günler geride kalsın inşaALLAH.. SAĞLIKLA büyüdüğünü göreyim oğlumun.. Rabbim bütün evlatları annelerine ve babalarna ,bütün anne ve babaları da evlatlarına bağışlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…