• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ankara Doğum Paketleri Fiyat Bilgileri

watermellon

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
175
66
298
İstanbul
Arkadaslar 12. haftadayım ve dogum paketi yaptırıcam. Çankaya fiyatları cok yuksek. Bilginiz olsun diye yazıyorum.
Sizlerinde Ankara içi aldıgınız 2020 fiyatları varsa yazarsanız sevinirim.

Koru Balgat: 8500-TL dogum paketi
Sezaryen normal
Epidural dahil
1 gece kalıs
10 muayene ve klasik tahliller her sey dahil

hangi hastanaye gitmeyi düşünüyorsunuz peki

henuz hepsine sormadım. fiyatları da degerlendirerek mecbur birini sececegim bu hafta. Liv ve Ortadogu ya da soracagim. Öneriniz varsa dinlerim memnuniyetle.
Gecmiş yıllara baktıgımda Ortadogu digerlerine göre daha az fiyatlar sunmus ama nasıl bir hastanedir hic bilmiyorum.

hrs de yaptım doğumumu ben memnundum ama 2015 yılında yaptım bir konusun isterseniz, Ömer altun du doktorum.

Ben geçen haftasonu koruya gittim duygu hanıma bizim özel sağlık sigortamoz mevcut o yüzden genelde bütün hastanelerde geçiyor ama bende karar vermiş değilim

Keçiören medisis;
7000 tl paket
12 muayene taramalar nst 1 gün yatış sezeryan-normal doğum oda süslemesi diyetisyen falan var
Ayrıntılı ultrason ve epidural dahil değil doçent fiyatı ve suit oda fiyatı farklı

memorial 12300 normaş doğum sezeyanda fiyat değişiyor birde kudret hoca için 700 tl ünvan farkı ödüyoruz

Keçiören medisis;
7000 tl paket
12 muayene taramalar nst 1 gün yatış sezeryan-normal doğum oda süslemesi diyetisyen falan var
Ayrıntılı ultrason ve epidural dahil değil doçent fiyatı ve suit oda fiyatı farklı

bir arkadasım esra aktepe keskin ile dogum paketi alıp dogumunu yapmıstı. bazen özel telefonundan donuslerinin geciktigini soyluyrdu. harici bir sıkıntısı olmamıstı doktorla.

Ben Akay Lokman Hekim den aldım fiyatı daha uygun oldugundan çankaya da. insallah hayırlısı olur bakalım.

bir arkadasım esra aktepe keskin ile dogum paketi alıp dogumunu yapmıstı. bazen özel telefonundan donuslerinin geciktigini soyluyrdu. harici bir sıkıntısı olmamıstı doktorla.

Ben Akay Lokman Hekim den aldım fiyatı daha uygun oldugundan çankaya da. insallah hayırlısı olur bakalım.
Hayırlı olsun canım ben Ulviye hanımdan aldım şu ana kadar sıkıntı olmadı ama yoğun doktorlar tabi inşallah memnun kalırız

henuz hepsine sormadım. fiyatları da degerlendirerek mecbur birini sececegim bu hafta. Liv ve Ortadogu ya da soracagim. Öneriniz varsa dinlerim memnuniyetle.
Gecmiş yıllara baktıgımda Ortadogu digerlerine göre daha az fiyatlar sunmus ama nasıl bir hastanedir hic bilmiyorum.
ben ortadoğuda doğum yapacağım, 5500 tl paket fiyatı ve şimdilik memnunum

Merhaba... Ben de bundan sonra Ortadoğuda devam etmeyi düşünüyorum. Doktorunuz kim, memnun musunuz ve sadece doğum ücreti kaç tl bilginiz var mı?
benim doktorum hasan kafalı sanırım oradaki tek prof. memnunum şimdilik sadece fazlaca ciddi ama ona güveniyorum tavsiyelerini dinliyorum. Geçen aylarda hafif lekelenmem olmuştu işten izin alıp gidemedim telefonla falan çok yardımcı oldu mesela. sadece doğum ne kadar biliyorum ama

benim doktorum hasan kafalı sanırım oradaki tek prof. memnunum şimdilik sadece fazlaca ciddi ama ona güveniyorum tavsiyelerini dinliyorum. Geçen aylarda hafif lekelenmem olmuştu işten izin alıp gidemedim telefonla falan çok yardımcı oldu mesela. sadece doğum ne kadar biliyorum ama
Teşekkür ederim canım. Ben de Özlem hanımdan randevu aldım. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 😊

Back